نتایج پنجمین مسابقه عکاسی از سفره های افطاری اعلام شد


جلسه داوری پنجمین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های افطاری 25 عکس منتخب داشت.

بخشی از عکس‌های برتر و شایسته تقدیر


جلسه داوری: از چپ به راست حسین فاطمی (پشت به دوربین)، محمود عبدالحسینی، محمد مهدی رحیمیان، رسول اولیاءزاده، ساعد نیک‌ذات، محمدصالح حجت الاسلامی(ایستاده)




به گزارش روابط عمومی دبیرخانه دائمی مسابقات عکاسی از سفره های ایرانی اسلامی، جلسه داوری پنجمین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های افطاری در مورخ شنبه 15 مهرماه 1391 در محل دفتر سایت لقمه، با حضور آقایان محمد مهدی رحیمیان، محمود عبدالحسینی، ساعد نیک‌ذات، رسول اولیازاده و حسین فاطمی به عنوان داور، و محمد صالح حجت‌الاسلامی به عنوان دبیر این مسابقه برگزار شد.

براساس این گزارش علی‌رغم انتشار دیرهنگام فراخوان این مسابقه پنج‌ساله که به دلیل بروز پاره‌ای مشکلات در امر اسپانسرشیپ بوجود آمده بود، استقبال خوبی از این مسابقات صورت گرفت. به نحوی که بیش از 640 عکس از 95 عکاس به دبیرخانه ارسال شد. که از این میان 285 عکس به داوری گذاشته شد.
گفتنی است با عنایت به انتشار انگلیسی فراخوان در این دوره، عکس‌هایی هم از کشورهای آلمان و افغانستان برای حضور در این مسابقه ارسال شده بودند.
در پایان جلسه داوری از میان 285 عکس از 60 عکاس؛ تعداد 24 عکس به نمایشگاه راه پیدا کرد و از این میان فاطمه قلویسی از زنجان و آقای میثم امانی با دو عکس از تربت حیدریه به عنوان عکاسان برتر این دوره از مسابقه عکاسی از سفره‌های افطار انتخاب و آرزو رحمانی از تهران به دلیل نگاه متفاوتش، شایسته تقدیر شناخته شد.
شایان ذکر است که تنها حامی مالی این دوره از مسابقات مرکز توسعه هنرهای تجسمی واسته به معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده و به دو عکاس برتر آن مبلغ 12 میلیون ریال کمک هزینه عکاسی تعلق می‌گیرد.
نمایشگاه آثار منتخب این دوره در سال 1392 و مقارن با ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد که جزئیات آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
اسامی سایر هنرمندانی که آثارشان ه نمایشگاه پنجمین دوره مسابقات عکاسی از سفره‌های افطاری راه یافته، به شرح زیر است:
سید هادی حقگو از زنجان، الهام درفشی و محسن فلاحی از تهران هر کدام با دو عکس، عمران اشرلو از بیجار، فاطمه بهبودی از تهران، مهدی بلوریان از مشهد، مهدی حاجی‌وند از تهران، امیر عنایتی از تربت حیدریه، میثم دهقانی از مشهد، کاوه رستمخانی از آلمان، محمد زارع‌نیا از مشهد معصومه فریبرزی از اهر، احمدرضا کریمی از تهران، داود کهن ترابی از کرج، سعید گلی از تربت حیدریه، حمزه محمدحسینی از دماوند و پریسا محمدی از زنجان.
مسابقات عکاسی از سفره‌های ایرانی اسلامی از سال 1387 توسط محمدصالح حجت الاسلامی طراحی و در سایت لقمه به اجرا درآمده است و هم اکنون پنجمین سال خود را سپری می کند.




کد: 1883 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۶ مهر بازدید: 4103 ساعت: 7:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
2 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
3 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
4 اختتامیه فصل سوم برنامه تلویزیونی «میدون» برگزار شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۳ آذر
5 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
6 بررسی تاریخچه شیرینی در مستند «شیرینی‌فروش»/ یک مسیر شیرین و پرخاطره ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر
7 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
8 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
9 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
10 نمایش آثار منتخب مسابقه عکس‌ آئین یلدا در تهران و پاریس ۱۳۹۹ چهارشنبه ۳ دي
11 رقابت داوران دستپخت با یکدیگر ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شش توصیه‌ی غذایی برای پیشگیری از دیابت امروزه دیابت افراد زیادی را در سرتاسر جهان گرفتار ...

  ۱۰ ماده غذایی برای تامین پروتئین بدن اگر در فکر سوزاندن چربی های اضافه بدن و کاهش وزن خ...

  ویتامین خوش اخلاقی را بشناسید ویتامین C دارای منافع متعددی است که از جمله می‌توا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.
چه سبزیجاتی از آلزایمر پیشگیری می کنند پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.
چرا باید لاغر شویم؟
آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟ صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.