صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید
کنترل قیمت با ترخیص برنجهای وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر
قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازمالاجراست
برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری
رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی
«آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
3جدید
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
چغندر، مانع از پوکی استخوان می شود
چغندر، مانع از پوکی استخوان می شود
لقمه: بیشتر مردم علاقه زیادی به مصرف چغندر ندارند، اگر شما هم جزو این دسته هستید به شما توصیه می کنیم برای حفظ سلامت خود این صیفی را به برنامه غذایی خود اضافه کنید. چغندر منبع عالی آهن است و میزان انرژی بدن را بالا می برد و سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند. این گیاه از بدن در برابر رشد سلول های سرطانی محافظت می کند.
* به نقل از سایت «ehow»، مصرف منظم آب چغندر، فشارخون را کاهش می دهد.
* از فرد در برابر بیماری های قلبی، عروقی محافظت می کند.
* چغندر حاوی منیزیم است؛ این ماده معدنی مانع از پوکی استخوان می شود.
* مسهل طبیعی است، از یبوست و بواسیر پیش گیری می کند.
* با بالا بردن میزان سرتونین، خلق و خوی فرد را بهبود می بخشد.
* اسیدفولیک موجود در آن برای رشد سلول های جدید موثر است.
* مصرف منظم آب چغندر، واریس را از بین می برد.
* آب آن با خواص قلیایی که دارد، با اسیدیته معده مقابله می کند.
نقل از :روزنامه خراسان
کد:
1939
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۲۳ مهر
بازدید:
2138
ساعت:
8:40 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
از لاغری تا رفع یبوست با این شگفت انگیز
۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
2
دلالان شکر را ارزان بخرند، به بازار ورود میکنیم
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
3
مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
4
آیا مصرف چغندر می تواند موجب ابتلا به نقرس شود
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
5
توصیههای هواشناسی کشاورزی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
6
خوراکی هایی که شما را پر انرژی می کنند
۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
7
نیاز به ۵۰۰ هزار تن شکر خارجی/ واردات ۵۵۰ هزار تنی فقط در ۴ ماه!
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
8
خوراکی که سلاح طبیعی در برابر سرطان هاست
۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
9
معاون وزیر کشاورزی: باید پنج کارخانه جدید قند و شکر ساخت
۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
10
سلامت ذهن و جسم با مصرف «چغندر»
۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
11
معرفی ارقام جدید بذر چغندرقند از سوی محققان کشور
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
افزایش انرژی و تمرکز با این مواد غذایی
بسیاری از مواد خوراکی تاثیر درمانی دارند و در اغل...
مرکبات برای مقابله با بیماریهای مزمن
کلاً میوههای پاییزی و زمستانی سرشار از ویتامین C ...
درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی
استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
کلیههای خود را با گل گاوزبان تقویت کنید
از برگهای گل گاوزبان به دلیل داشتن ویتامین C در برخی از کشورها بهعنوان سالاد استفاده میکنند.
نظر گلاره عباسی درباره آشپزی مردها و زنها
كم و بیش اهل كار كردن در خانه است و تجربه خوبی در سوزاندن غذا دارد، اما تصمیم جدی گرفته است كه در سال 91 هم خانهداری و هم آشپزیاش را بهتر كند.
مجسمههای خندان با بستنی!
پدر و مادرها همیشه به فرزندانشان سفارش میکنند که با غذای خود بازی نکنند؛ اما کار این هنرمند ژاپنی دقیقا همین بازی کردن با غذاهاست!
میوه به جای شام؛ مفید یا مضر؟
برخلاف باور عموم، میوهها هم چاق کنندهاند و مصرف بیش از حد آنها مضر است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است