به گزارش لقمه، حجم زیادی از خیار (95 درصد) آب است، کالری اندکی دارد و محتوای کربوهیدرات آن نیز پایین است. به گزارش روزنامه اکسپرس، مقادیر کم این میوه حاوی ویتامین A، برخی از ویتامینهای گروه B، ویتامین C، فولیت، پتاسیم، سلنیوم، سیلیکون و اسید آلفا هیدروکسید است که همگی جزو ویتامینها و املاح مفید و ضروری برای حفظ سلامت بدن هستند. سیلیکون و اسید آلفا هیدروکسیل موجود در خیار برای پوست و مو و ناخنها و سلامت استخوانها مفید است. سیلیکون همچنین نقش حیاتی در پیشگیری از بیماریهای قلبی، بیخوابی و اختلالات پوستی ایفا میکند. خیار همچنین به دلیل خاصیت ملایم ادرارآوری که دارد برای پاکسازی مجاری ادراری از جمله اسید اوریک اضافی مفید است. همچنین این میوه خواص ضد التهابی دارد و در کاهش خطر ابتلا به آرتریت، بیماریهای پوستی مثل اگزما موثر بوده و در کاهش وزن نیز نقش سودمندی دارد. ک.ف