درخواست اختصاص ارز مرجع برای واردات مکمل‌های دان مرغ


رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی ایران با بیان اینکه افزایش قیمت ارز تاثیر مستقیمی بر قیمت مکمل‌ها، واکسن‌ها و داروهای دام و طیور دارد، خواستار آن شد که دولت برای واردات اقلام مذکور ارز مرجع اختصاص دهد.

به گزارش لقمه، محمد یوسفی در خصوص وضعیت قیمت مرغ در بازار اظهارداشت: درحال حاضر قیمت هرکیلوگرم مرغ زنده درب مرغداری در حدود 3300 تومان و قیمت هرکیلوگرم گوشت مرغ در بازار در حدود 4800 تومان است.

وی در ادامه درباره قیمت نهاده ها در بازار عنوان کرد: درحال حاضر قیمت هرکیلوگرم نهاده کنجاله سویا درب مرغداری در حدود 1050 تومان و قیمت هرکیلوگرم نهاده ذرت درب مرغداری در حدود 680 تومان است.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی ایران به تاثیر نوسان نرخ ارز بر قیمت مکمل ها، واکسن ها و داروها در بازار اشاره کرد و گفت: متاسفانه بدلیل افزایش نرخ ارز قیمت مکمل ها، واکسن ها و داروها در بازار در بازار به شکل سرسام آوری افزایش یافته است بطوریکه اگر قیمت مکمل متیونین در ابتدای سال در حدود 8 تا 9 هزارتومان بود هم اکنون قیمت آن به 25 تا 30 هزارتومان در بازار رسیده است که این موضوع قیمت تمام شده تولید را چند برابرافزایش می دهد.

وی با بیان اینکه افزایش قیمت ارز تاثیر مستقیمی بر قیمت مکمل ها، واکسن ها و داروهای دام و طیور دارد، گفت: دولت باید برای واردات مکمل ها، واکسن ها و داروهای دام و طیور ارز مرجع اختصاص دهد.

یوسفی در بخش دیگری از این گفتگو دررابطه با خرید و ذخیره سازی مرغ توسط مسئولان مربوطه در وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: متاسفانه وزارت صنعت، معدن و تجارت تنها 2 قیمت 4600 و 4800 تومان را برای خرید مرغ تعیین کرده است که این قیمتها با توجه به شرایط تولید موجب متضرر شدن تولیدکنندگان می شود.

وی افزود: براین اساس به وزارت صنعت، معدن و تجارت پیشنهاد کرده ایم که آنها برای متضرر نشدن تولیدکنندگان هرکیلوگرم گوشت مرغ را درحدود 5400 تومان خریداری کنند ولی تاکنون به پیشنهاد ما ترتیب اثر نداده اند.


نقل از :مهر

کد: 2058 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۶ آبان بازدید: 2513 ساعت: 11:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
11 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید! نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia ...

  خوراکی‌هایی که مانع ابتلا به سرطان می‌شوند یک متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به انواع آنت...

  یک نکته تغذیه‌ای دخترانه برای سلامت جنسی پژوهش های محققان انگلیسی نشان می دهد دخترانی که در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فیروزآباد قطب تولید گیاهان دارویی و عسل برگ / صادرات سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی به اروپا پایگاه خبری لقمه: شهر فیروز آباد استان فارس در راستای معرفی قطب‌های صنایع تبدیلی،‌ به عنوان قطب تولید گیاهان دارویی به ویژه عسل برگ معرفی و اعلام شد، سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی این شهر به اروپا صادر می‌شود.
چگونه بعد از 40 سالگی شکم نیاوریم؟ دکمه‌ی شلوارتان به این راحتی‌ها بسته نمی‌شود؟ هر روز احساس می‌کنید که پیراهنتان تنگ‌تر می‌شود؟ معنی‌اش این است که شکمتان در حال بزرگ شدن است.
غذاهایی که چربی اضافی بدن تان را از بین می برند! اگر بدانید چه چیزهایی برای کاهش وزن مفید تراست و چه غذاهایی چربی ها را می سوزانند بهتر و راحت تر می توانید از شر چربی های اضافی خلاص شوید.
دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.