صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه محرم و صفر
>
گزارش تصویری/ آیین سنتی طشت گذاری در اردبیل
گزارش تصویری/ آیین سنتی طشت گذاری در اردبیل
آیین طشت گذاری یکی از قدیمی ترین سنتها و مناسک ایرانی است که جمع کثیری از مردم آذری زبان ایران، با این آیین عزاداریهای محرم را شروع میکنند.
عکس از: وحید مقدم
وحید مقدم
نقل از :مهر
کد:
2164
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۲۷ آبان
بازدید:
3850
ساعت:
10:38 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچیهای پیشکسوت هیئات حسینی
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
2
اعلام گزارش مجلس پیرامون انتخابات اتاق بازرگانی بزودی
۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
3
«گولاچ» نان ویژه سمنانیها در شبهای قدر
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۴ فروردين
4
همهچیز درباره آیین «خدیر» جشن زمستانی اردبیل و غذاهای آن
۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن
5
آشنایی با شیرینی سنتی ایلامیها در شب یلدا
۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
6
پیگیری آیین نامه ماهی گیری مسئولانه در خوزستان
۱۴۰۰ جمعه ۲۳ مهر
7
برومند چهارآیین: بازارگاه می تواند دلالی جوجه را از بین ببرد/ظرفیت تولید مرغ در ایران دو برابر نیاز کشور است
۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
8
نمایشگاه مجازی عکس «آیین یلدا» یک هفته تمدید شد
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۱ دي
9
جوجه ریزی با قیمت گوشت مرغ زیر ۲۳ هزار تومان صرفه اقتصادی ندارد
۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
10
نتایج سومین مسابقه عکس و نقاشی یلدا منتشر شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۸ دي
11
اتحادیه ملی شرکتهای تعاونی زعفران کاران ایران آغاز به کار کرد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۵ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت به...
از بین بردن بوی بد بدن با خوراکی
بوی بدن یکی از مواردی است که وجودش باعث شرمندگی ا...
با مصرف روزانه گوجه فرنگی قلبتان را تقویت کنید
مصرف روزانه گوجه فرنگی به طور قابل توجهی عملکرد رگ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چند توصیه برای سبد خرید تیر ماه
بازارهای میوه و تره بار در فصل تابستان پر میشوند از میوه و سبزیجاتی که هر کدام برای سلامتی ما مفید و لازم هستند.
بازار دستگاه نانوحبابساز ایرانی در گلخانهها و تصفیهخانههای ۶ کشور
پایگاه خبری لقمه: یکی از شرکتهای دانشبنیان دستگاه نانو حباب ساز را برای کاربرد در سه صنعت آبزی پروری، گلخانهها و تصفیه پساب به مرحله تجاری سازی رساند و اکنون ۶ کشور از مزایای این دستگاه بهره مند شدهاند.
عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات
رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: آخرین تعیین نرخ خرید تضمینی برنج به عنوان دومین محصول پرمصرف کشور مربوط به سال ۱۴۰۰ است که رسانهای و اعلام نشد.
نکاتی دربارهی غذاهای مانده
غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است