صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه محرم و صفر
>
گزارش تصویری/ آیین سنتی طشت گذاری در اردبیل
گزارش تصویری/ آیین سنتی طشت گذاری در اردبیل
آیین طشت گذاری یکی از قدیمی ترین سنتها و مناسک ایرانی است که جمع کثیری از مردم آذری زبان ایران، با این آیین عزاداریهای محرم را شروع میکنند.
عکس از: وحید مقدم
وحید مقدم
نقل از :مهر
کد:
2164
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۲۷ آبان
بازدید:
3888
ساعت:
10:38 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچیهای پیشکسوت هیئات حسینی
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
2
اعلام گزارش مجلس پیرامون انتخابات اتاق بازرگانی بزودی
۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
3
«گولاچ» نان ویژه سمنانیها در شبهای قدر
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۴ فروردين
4
همهچیز درباره آیین «خدیر» جشن زمستانی اردبیل و غذاهای آن
۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن
5
آشنایی با شیرینی سنتی ایلامیها در شب یلدا
۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
6
پیگیری آیین نامه ماهی گیری مسئولانه در خوزستان
۱۴۰۰ جمعه ۲۳ مهر
7
برومند چهارآیین: بازارگاه می تواند دلالی جوجه را از بین ببرد/ظرفیت تولید مرغ در ایران دو برابر نیاز کشور است
۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
8
نمایشگاه مجازی عکس «آیین یلدا» یک هفته تمدید شد
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۱ دي
9
جوجه ریزی با قیمت گوشت مرغ زیر ۲۳ هزار تومان صرفه اقتصادی ندارد
۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
10
نتایج سومین مسابقه عکس و نقاشی یلدا منتشر شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۸ دي
11
اتحادیه ملی شرکتهای تعاونی زعفران کاران ایران آغاز به کار کرد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۵ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دستفروشان
کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...
همبرگر خطرناکتر است یا سیگار؟
در حالیکه هنوز شمار زیادی از مردم جهان به دلیل نب...
توصیههای تغذیهای برای پیشگیری از گرمازدگی
کارشناس تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزش...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سفره ایرانی از زبان دکتر حداد عادل
سخنرانی دوم دكتر غلامعلی حداد عادل در سلسله سخنرانی های خود با عنوان فرهنگ ایران به موضوع "سفره ایرانی پرداخته است و به صورت اجمالی ابعاد مختلف خورد و خوراک ایرانی را مورد بررسی قرار داده اند.
خوش اندامی، چه غذایی؟ در چه زمانی؟
در این مقاله یک روز رژیمی ساده را به عنوان نمونه عنوان میکنیم تا بگوییم چه چیزی را در چه ساعاتی از روز مصرف کنید تا هم انرژی لازم برای کارهای روزانه را داشته باشید و هم اینکه یک روز رژیمی سالم را پشت سر بگذرانید.
ناهارهای سرکاری!
به نظرتان چطور می توان تغذیه سالمی در محل کار داشت و در نهایت اینکه شرایط تغذیه ای کارمندان از هر نظر، از کیفیت غذا تا محل خوردن غذا چه اثری روی راندمان کاری آنها دارد؟
هر آنچه درباره قورمه سبزی باید بدانید +دستور پخت قورمهسبـزى
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است