صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
گزارش تصویری/ برداشت زرشک در اصفهان!
گزارش تصویری/ برداشت زرشک در اصفهان!
سیف اله معینی باغداربرخواری تجربه پنج سال کشت زرشک درشهرهای استان خراسان جنوبی را به صورت آزمایشی به اصفهان آورده و با توجه اینکه زرشک به آب کم نیاز دارد و با آب و هوای اصفهان سازگاری دارد، برداشت رضایت بخش داشته است و می تواند به عنوان یک محصول اقتصادی مهم جایگاه ویژه ای رو به خود اختصاص بدهد.
کد:
2167
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۲۷ آبان
بازدید:
3037
ساعت:
1:39 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
توسعه بارگاههای زرشک جزء اولویت های وزارت جهاد کشاورزی
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
2
برداشت زرشک در خراسان جنوبی
۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
3
دمنوش زرشک،نوشیدنی سرشار از ویتامین C
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ شهريور
4
طرز تهیه ته چین قارچ
۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
5
آب زرشک و آب آلبالوهایی که اسیدی هستند!
۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير
6
طرز تهیه دلمه كلم برگ قالبی+ عکس
۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت
7
طرز تهیه ته چین انگشتی
۱۳۹۳ شنبه ۶ ارديبهشت
8
بهترین غذاهای شب عید
۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۸ اسفند
9
طرز تهیه آش عاشوره؛ نذری محلی محرم در ترکیه
۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان
10
برای هر کاری چه چیزی بخوریم؟
۱۳۹۲ سه شنبه ۱۶ مهر
11
ارزآوری 116 هزار دلاری صادرات زرشک و زعفران خراسان جنوبی در 6 ماهه امسال
۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۱ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چرا بدن به منیزیم نیاز دارد؟
پایگاه خبری لقمه: منیزیم یکی از فراوانترین مواد م...
حساسیت های غذایی در کودکان
پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...
خودمراقبتی، ارزانترین راه جلوگیری از مشکلات پرهزینه دندانی
رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید ص...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر میگذارد
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.
این ادویه مخدر را مصرف نکنید
خبرهای جدیدی در راه است. مواظب آنچه مصرف می کنید باشید. عنوان گیاهی هم در پی محصولات مختلف قابل اعتماد نیستند.
خواص وفواید خرمالو برای بدن
پایگاه خبری لقمه:خرمالو از میوههایی است که به دلیل طعم گس شاید مورد علاقه بعضیها نباشد اما این میوه دارای خواص مفیدی برای بدن ویکی از میوه های مهم در رژیم غذایی است.
آموزش تصویری تزیین قهوه
برای خیلی از افراد ظاهر مواد غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است و به عنوان یکی از مهمترین موارد انتخاب خوراک، به آن توجه می کنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است