مواد لازم: چای سیاه: یك قاشق چایخوری هل: 3 یا 4 دانه دارچین: یك چوب كوچك زنجبیل: كمتر از یك قاشق چایخوری شیر: نصف لیوان عسل: یك قاشق غذاخوری روش تهیه: 1 - ابتدا چای سیاه، هل، دارچین و زنجبیل را درون صافی قوری ریخته و روی گاز بگذارید تا به مدت 5دقیقه دم بكشد، سپس شیر را حرارت داده و داغ كنید. 2 - در مرحله بعد عسل را ته لیوان بریزید، شیر داغ و سپس چای دم كشیده شده را به آن اضافه كنید. نكته سلامت: افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیمهای مجرای گوارشی به هضم و جذب مواد غذایی کمک میکند و نیرو بخش است.