دستگاه شکستن پوست گردو و بادام و پسته در کشور ساخته شد


دستگاه شکستن پوست سخت گردو، بادام، فندق و پسته با حجم و کیفیت بالا به همت دو محقق دانشگاهی طراحی و ساخته شد.

امیر بهادر سیفی، دانش آموخته کارشناسی ارشد مکانیک ماشین‌های کشاورزی از دانشگاه تهران که با همکاری برادرش امیرارسلان سیفی، کارشناس این رشته موفق به ساخت دستگاه شکستن پوست گردو، بادام و ... شده، اظهار کرد: امروزه فرآوری محصولاتی مثل فندق و بادام و پسته و ... در دنیا کاملا مکانیزه شده ولی در ایران با توجه به تنوع ژنتیکی بالای این محصولات، دستگاهی که بتواند این محصولات متنوع را با درصد قابل قبول فرآوری کند وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه ساخته شده که نمونه‌هایی از آن به واحدهای فرآوری این محصولات عرضه شده قادر است بادام را تا 100 درصد، پسته را تا 90 درصد، فندق را تا 98 درصد و گردو را تا 80 درصد فرآوری کند.

سیفی درباره ظرفیت فرآوری دستگاه گفت: این دستگاه قادر است گردو را با ظرفیت 200 کیلوگرم در ساعت، بادام را تا حجم 70 کیلوگرم، فندق را تا 400 کیلوگرم و پسته را تا حجم 300 کیلوگرم در ساعت فرآوری کند.

وی با بیان این که اصول بهداشتی که از اهمیت خاصی در حوزه فرآوری خشکبار برخوردار است در این دستگاه به طور کامل مورد توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: بخش‌هایی از دستگاه اقتباس از نمونه‌های خارجی و بخش‌های دیگر کاملا ابتکاری و متناسب با تنوع ژنتیکی بالای محصولات ایرانی است.


نقل از :ایسنا

کد: 2227 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۳۰ آبان بازدید: 5220 ساعت: 4:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
2 پسته آب خزر کیلو چند؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر
3 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
4 ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
5 روند صادرات پسته در نیمه دوم سال رو به رشد خواهد بود ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
6 دلالان، بازار پسته را می‌چرخانند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
7 پیش‌بینی تولید ۳۰۴ هزار تن پسته در سال جاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
8 کنترل پسیل پسته و شته انار با روش زیستی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
9 چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
10 صادرکنندگان پسته مورد نیاز خود را یکجا از بورس کالا خریداری کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
11 دامغان دومین تولیدکننده نامدار محصول پسته در کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور


نظرات


pedram

آیااین دستگاه،بیرون از ذهن شماهم وجوددارد؟ارزش گذاشتن یک عکس راندارد؟ کلمه"فرآوری"چه ربطی به این موضوع دارد؟

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوامل پرخوری را بشناسید !!!! آیا تا به حال به ترفند رستوران‌دارها، فکر کرده‌اید...

  راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی پایگاه خبری لقمه: برای دورکردن افکار منفی و افزایش...

  جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص بیماری‌های داخلی، نسبت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

6 اشتباه رایج درباره لاغر شدن شما هم جزو کسانی هستید که می‌خواهند با روش‌هایی مانند شام نخوردن یا ورزش کردن بیش از حد و سنگین لاغر شوند؟ از اینکه نتیجه نمی‌گیرید تعجب می‌کنید؟ تعجبی ندارد چون راه را کاملا اشتباه می‌روید.
اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.
خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.