صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه محرم و صفر
>
عزاداری محرم و پخت شله نذری در نیشابور
عزاداری محرم و پخت شله نذری در نیشابور
شله مشهدی که در مشهد فقط با نام شله شناخته میشود، غذایی از خانواده آشها است. این غذا عموما در پایان مراسم مذهبی، یا سوگواری بین مردم توزیع میشود.واین غدا در مشهد بسیار محبوب است، به طوری که به ندرت پیدا میشود که کسی این غدا رو دوست نداشته باشد. مردم مشهد به ندرت این غذا را در خانه میپزند. مواد اصلی این غذا گوشت، حبوبات و ادویهٔ فراوان است.
نقل از :فارس
کد:
2252
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۲ آذر
بازدید:
5625
ساعت:
10:22 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبیها
۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
2
روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
3
هیأتهایی که به عزاداران «پیتزا» میدهند
۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
4
«گولاچ» نان ویژه سمنانیها در شبهای قدر
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۴ فروردين
5
روشهای جذب نذورات و اطعام نیازمندان در ماه محرم و صفر
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۷ مرداد
6
نذر شامی پزان آسید حسین
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
7
آخرین وضعیت درمانی کودک سوخته شده در دیگ نذری
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
8
سفارش چندانی برای پخت نذریهای محرم نداریم
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
9
قرار دادن «نذری» در ظروف یک بار مصرف فومی شکل، خطرناک است
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
10
پخت بزرگترین آش جهان در شیراز آغاز شد
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
11
طبخ و توزیع نذری در دهه اول محرم در دماوند
۱۳۹۴ جمعه ۱ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
به بچههای لاغر، بستنی بدهید
خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچههای ...
استفاده از سیر برای دفع پشه های مزاحم
بیشترین حشره ای که انسان ها با آن درگیر هستند و با...
چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟
مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سلامت قلب با مصرف انگور
محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش میدهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.
تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟
پایگاه خبری لقمه: حکایت تولید و صادرات پسته مصداق ضربالمثل معروف شده که «درونش خودمان را کشته، بیرونش مردم را»؛ قیمت این محصول برای مردم کشورمان آنقدر زیاد است که خیلیها امکان خریدش را ندارند اما تولیدکنندگان آن در عین حال از قیمت پایین آن به نسبت هزینهها مینالند و خواهان حمایت دولت هستند.
راهنما: برای راه اندازی تهیه غذای خانگی چه کنیم؟
پایگاه خبری لقمه: مشاغل زیادی هستند که ما آنها را به درستی نمیشناسیم. آدمهای زیادی هم هستند که هنوز جویای شغل مناسب هستند. مجله مهر شما را با برخی از این مشاغل آشنا میکند.
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده
پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخزدایی در دمای اتاق میگیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است