طرز پخت سوپ کدو و آووکادو با دستور سرآشپز لقمه


آووکادو و کدو از انواع مواد غذایی پاییزی و زمستانی است که با استفاده از آنها می توان غذاهای خوشمزه ای تهیه کرد.

مواد لازم:

آب مرغ                                            4 فنجان  
پیاز ریز خرد شده                                یک عدد
پیازچه سبز قطعه قطعه شده                 4 تکه
سیر، ریز خرد شده                              2 حبه 
نمک و یا مزه                                     ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه و سفید                            ¼ قاشق چایخوری
جوز هندی                                        ⅛ قاشق چایخوری
کدو، نازک ورقه شده                           2 فنجان
آووکادو، رسیده و خرد شده                  2 عدد


روش تهیه:

در یک قابلمه، پیاز، پیازچه و سیر خرد شده به همراه نمک، فلفل و جوز کمی تفت می دهیم و آن را با آب مرغ مخلوط می کنیم. هنگامی که جوش آمد، حرارت را کم می کنیم و بعد به مدت 15 دقیقه در قابلمه را می گذاریم. گاهی هم این مخلوط را هم می زنیم.
بعد از گذشت 15 دقیقه، کدو و آووکادو را اضافه می کنیم. حرارت را کم کرده و می گذاریم مخلوط 20 دقیقه دیگر بپزد. عد از آن در قابلمه را برداشته و بعد از چند دقیقه آن را داخل کاسه ای که قصد سرو آن را داریم می ریزیم. برای تزیین می توانید از تکه های آووکادو استفاده کنید.


نکته: برای تهیه این غذا از آووکادوی بزرگ و رسیده استفاده شود.




گ.ق




کد: 2290 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۶ آذر بازدید: 5028 ساعت: 1:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
2 اطلاعات کلی از آووکادو Avocado ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ دي
3 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
4 میوه هایی که سطح قند پایین دارند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
5 میوه هایی که از خطر مرگ پیشگیری می کند ۱۳۹۶ شنبه ۱۵ مهر
6 اسموتی مغذی برای بهبود گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
7 چرا سالمندان باید روزانه آووکادو بخورند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
8 آیا پوسته آووکادو می تواند بیماری های قلبی را درمان کند؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
9 ارتباط سبزی ومیوه های رنگی با بیماری های قلبی! ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
10 مصرف چربی های سالم ھوسھای غذایی از بین می برد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
11 کاهش توزیع میوه‌های ممنوعه در بازار ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ماست و انواع میوه ها لایه بردارهای مفید پوست اسید های موجود در ماست و میوه جات لایه های مرده پو...

  موز را بهتر بشناسید این میوه حاوی پتاسیم فراوان است كه در كاهش سطح فشا...

  چرا باید شیرینی و کیک را در خانه پخت؟ حتما می‌دانید كه قند و شیرینی زیاد برای شما بد است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
درمان عفونت‌ و سینوزیت با دود «عنبر نسارا» پایگاه خبری لقمه: در مطلب پیش رو درباره خواص «عنبر نسارا» برای مقابله با عفونت های شدید و درمان سرماخوردگی و سینوزیت می خوانید.
دلیل لاغری ناگهانی چیست؟ لاغری ناگهانی بی‌اهمیت نیست. اگر فردی ظرف چند ماه چندین کیلو وزن کم کند یعنی حداقل 5 درصد وزن بدن خود را بدون هیچ‌گونه رژیم و دلیل مشخصی از دست بدهید باید به پزشک مراجعه کند تا وضعیتش مورد بررسی قرار گیرد.