طرز پخت سوپ کدو و آووکادو با دستور سرآشپز لقمه


آووکادو و کدو از انواع مواد غذایی پاییزی و زمستانی است که با استفاده از آنها می توان غذاهای خوشمزه ای تهیه کرد.

مواد لازم:

آب مرغ                                            4 فنجان  
پیاز ریز خرد شده                                یک عدد
پیازچه سبز قطعه قطعه شده                 4 تکه
سیر، ریز خرد شده                              2 حبه 
نمک و یا مزه                                     ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه و سفید                            ¼ قاشق چایخوری
جوز هندی                                        ⅛ قاشق چایخوری
کدو، نازک ورقه شده                           2 فنجان
آووکادو، رسیده و خرد شده                  2 عدد


روش تهیه:

در یک قابلمه، پیاز، پیازچه و سیر خرد شده به همراه نمک، فلفل و جوز کمی تفت می دهیم و آن را با آب مرغ مخلوط می کنیم. هنگامی که جوش آمد، حرارت را کم می کنیم و بعد به مدت 15 دقیقه در قابلمه را می گذاریم. گاهی هم این مخلوط را هم می زنیم.
بعد از گذشت 15 دقیقه، کدو و آووکادو را اضافه می کنیم. حرارت را کم کرده و می گذاریم مخلوط 20 دقیقه دیگر بپزد. عد از آن در قابلمه را برداشته و بعد از چند دقیقه آن را داخل کاسه ای که قصد سرو آن را داریم می ریزیم. برای تزیین می توانید از تکه های آووکادو استفاده کنید.


نکته: برای تهیه این غذا از آووکادوی بزرگ و رسیده استفاده شود.




گ.ق




کد: 2290 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۶ آذر بازدید: 4916 ساعت: 1:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
2 اطلاعات کلی از آووکادو Avocado ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ دي
3 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
4 میوه هایی که سطح قند پایین دارند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
5 میوه هایی که از خطر مرگ پیشگیری می کند ۱۳۹۶ شنبه ۱۵ مهر
6 اسموتی مغذی برای بهبود گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
7 چرا سالمندان باید روزانه آووکادو بخورند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
8 آیا پوسته آووکادو می تواند بیماری های قلبی را درمان کند؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
9 ارتباط سبزی ومیوه های رنگی با بیماری های قلبی! ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
10 مصرف چربی های سالم ھوسھای غذایی از بین می برد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
11 کاهش توزیع میوه‌های ممنوعه در بازار ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عادت‌های سلامتی که علم آنها را تایید نکرده است همیشه حق با مادرانمان نیست. مادران همیشه می گویند ...

  راه های مبارزه با بوی بد دهان رعایت بهداشت اولین سلاح برای مبارزه با بوی بد دهان...

  کمبود این ویتامین با خطر مرگ همراه است این ویتامین حیاتی به ویتامین آفتاب نیز معروف است.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
نکاتی در مورد حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی اولین قدم برای ورود به بازارهای صادراتی و شناسایی مشتریان بین الملل، حضور در نمایشگاههای بین المللی در منطقه های شناسایی شده است.
ویتامین C از مسمومیت ناشی از سرب جلوگیری می‌کند تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف کافی ویتامین C بدن انسان را از مسمومیت ناشی از ترکیبات سرب محافظت می‌کند.