صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
آشنایی با روش تهیه لیمو شکری
آشنایی با روش تهیه لیمو شکری
لیمو شکری را با چای میل کرده و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.
مواد لازم:
لیمو ترش تازه 500 گرم
شکر 250 گرم
طرز تهیه:
* لیموها را شسته و خوب خشک کنید.
* سپس آنها را به صورت ورقههای نازک برش دهید.
* هستههای آنها را جدا کنید.
* در یک شیشة تمیز کمی از ورقههای لیمو را قرار داده سپس روی آن مقداری شکر بریزید و این کار را ادامه دهید تا شکر و لیموها تمام شوند. (در صورت تمایل میتوانید چند شاخه نعنا هم لابهلای لیموها قرار دهید).
* سپس در شیشه را محکم ببندید و به مدت 15 روز در آفتاب قرار دهید بعد از این مدت شیشه را در یخچال نگهداری کنید.
** نکته
لیمو شکری بعد از صرف غذا به هضم غذا و رفع نفخ معده بسیار کمک میکند.
نقل از :هنر آشپزی
کد:
2339
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ جمعه ۱۰ آذر
بازدید:
3813
ساعت:
4:12 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
با این میوههای پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
2
رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
3
تعادل قیمت با خرید توافقی لیمو از باغداران
۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
4
عوارض خوردن لیموترش با نمک
۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
5
این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه
۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
6
آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟
۱۴۰۰ يکشنبه ۲۰ تير
7
توصیه های طب سنتی برای فصل بهار
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
8
عسل طبیعی با طعم پورشه
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
9
ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
10
۵ گیاه برای جلوگیری از ریزش مو
۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
11
مضرات مصرف آب و لیموترش صبح ناشتا
۱۳۹۶ جمعه ۵ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
توصیه های غذایی برای شب امتحان
تحقیقات و مطالعات جدید حاکی از آنست که چنانچه کودک...
بخور تا زانویت خوب شود
درد زانو مردافكن است و مانع انجام بسیاری از فعالیت...
حفظ تعادل وزن با مصرف میوه
مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که استفاده از م...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود
در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمیشود؟»، خلبان یکی از شرکتهای هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو میشود، انتقاد کرد.
فست فودها زیر ذره بین متخصص تغذیه!
فستفودها، چه خوب چه بد، چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، واقعیت دنیای امروز هستند و رژیم غذایی ما را تغییر دادهاند.
تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل
پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و هات داگ برای مغز افراد پیر مضر هستند.
طبیعی چاق شوید
همیشه در مقابل افرادیکه تمام فکر و ذکرشان لاغر شدن و کاهش وزن است، افرادی هم هستند که به چاق شدن فکر میکنند و حاضرند هر کاری انجام دهند تا فقط چند کیلویی چاقتر شوند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است