ایران‌شناسانی که با خوردن چلوکباب عاشق کشورمان شده‌اند!


کیومرث امیری، سردبیر فصلنامه «نامه ایران و اسلام» گفت: بعضی از ایران‌شناسان با خوردن چلوکباب ایرانی عاشق ایران شده‌اند.

به گزارش لقمه، سومین جشنواره هفته پژوهش سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران صبح امروز دوشنبه 27 آذرماه با حضور معاون پژوهشی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در محل آرشیو ملی ایران برگزار شد.

در این برنامه از نخستین شماره فصلنامه «نامه ایران و اسلام» رونمایی شد که پیش‌شماره این فصلنامه تابستان امسال منتشر شده بود.


تاسیس 27 رستوران ایرانی در لندن طی 5 سال

کیومرث امیری، سردبیر این فصلنامه در سخنانی با اشاره به انگیزه‌های مختلف ایران‌شناسان از فعالیت در این حوزه گفت: برخی از سئوالات و پاسخ به آنها بدیهی است؛ اینکه مزیت ایرانی بودن چیست؟ آیا در غذاهایش است؟ بله، می‌تواند این باشد. برخی از ایران‌شناسان با خوردن چلوکباب ایرانی عاشق ایران شده‌اند.

وی سپس با ذکر مثالی یادآور شد: تنها در لندن طی 5 سال گذشته 27 رستوران ایرانی تاسیس شده است.

امیری ادامه داد: در حال حاضر حدود 5 هزار ایران‌شناس در جهان فعالیت دارند، 2 هزار و 300 استاد هم در حوزه زبان و ادبیات فارسی فعالیت می‌کنند و بعد از انقلاب اسلامی تعداد قابل توجهی پژوهشگر در زمینه انقلاب اسلامی ظهور کرده‌اند.

سردبیر فصلنامه «نامه ایران و اسلام» اضافه کرد: در مجموع حدود 7 هزار ایران‌شناس آکادمیک،360 ایران‌شناس ژورنالیست در جهان وجود دارد، به عنوان مثال تنها در روزنامه واشنگتن پست 30 نفر متخصص ایران‌شناسی فعالیت می‌کنند و در نشریه گاردین 17 نفر.

امیری خاطرنشان کرد: سئوالی که برای یک ایران شناس خارجی که با فرهنگ و پیش‌فرض‌های دیگر به ایران نگاه می‌کند و می‌شنود که 5 میلیون ایرانی در خارج از این کشور در صدر مجامع علمی فعالیت می‌کنند، این است که این نبوغ از کجا می‌آید؟



نقل از :مهر

کد: 2546 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ آذر بازدید: 4562 ساعت: 3:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
3 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
4 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
5 زیاد کباب زغالی نخورید ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
6 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
9 طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
10 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 کباب بخورید تا کچل نشوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

  خوراکی های انرژی زا را بشناسید در این مقاله قصد داریم 12 نوع خوراكی مناسب برای قب...

  8 حقیقت شگفت انگیز درباره ی میوه ها لقمه: هر روز می خوانید، می بینید، و می شنوید که با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراک های معروف هر شهر برای سفرهای شما سفر رفتن و تفریح و استراحت همیشه برای ما با یک حس خوب به اسم خوردن همراه بوده است. لذت خوردن غذاهای خوشمزه و جدید در شهرهای مختلف و در غذاخوری های سنتی یا بازارهای محلی یک شهر همیشه برای ما به یادماندنی و خاطره انگیز است. استفاده از خوراک های سنتی یک شهر می تواند شادی سفر ما را چند برابر کند.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.
در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و مکرر د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر طول روز، عد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌م مصرف وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه سنگین قبل از خواب می‌تواند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر بهبود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ علائم این بیماران موثر باشد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. میوه و سبزیجات تازه و مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ غذایی حاوی سلنیوم از قبیل مغزها و خصوصا باد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ام هند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی، غذاهای د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ریایی، گوشت مرغ، گوشت گوسفند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و جگر برای سلامت معد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه مفید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌باشند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
ویژگی های یک شام مناسب برای جلوگیری از چاقی در شب هرمون هایی که متابولیسم را بالا می برند و باعث سوخت و ساز غذا در بدن می شوند ،مانند خودمان در حالت استراحت به سر می برند و به همین دلیل غذاهای سنگینی که مصرف می کنیم فقط در بدن تجمع پیدا می کنند و به چربی تبدیل می شوند و باعث بروز چاقی در افراد می شوند.