به گزارش لقمه، خدیجه رحمانی در خصوص ارتباط تغذیه با جنسیت جنین گفت:« بحث ارتباط تغذیه با جنسیت جنین هنوز در مراحل مطالعات اولیه قرار دارد و به طور قطعی مواردی در این زمینه وجود ندارد.» وی ادامه داد:« اخیرا مطالعاتی در رابطه با ارتباط تغذیه با جنسیت جنین صورت گرفته است که در آن الگوی تغذیه ای مادرانی که فرزند پسر داشته اند با مادرانی که فرزند دختر داشته اند را در قبل و بعد از بارداری ارزیابی کرده اند که مشاهده شده است زنانی که میزان کالری دریافتی بالایی در سه ماهه اول بارداری داشتند و کیفیت تغذیه ای مناسب تری داشتند و پتاسیم بیشتری مصرف کرده اند درصد فرزندان پسر در آنها نسبت به زنانی که کالری کمتری مصرف کرده اند و کیفیت غذایی پایین تری داشته اند بیشتر بوده است.» عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور افزود:« در این مطالعه مشخص شده گروهی که تولد فرزند پسر در آنها بیشتر بوده صبحانه کامل مصرف می کردند و گروهی که فرزند دختر در آنها بیشتر بوده یا صبحانه مصرف نمی کردند و یا صبحانه کمی مصرف می کردند.» وی گفت:«عوامل دیگری در تعیین جنسیت جنین نقش دارد که تغذیه در میان این عوامل بخش پررنگی نیست و این مسئله در حد اطلاعات اولیه است.» این کارشناس ارشد تغذیه تاکید کرد:« از نظر درصد مقایسه ای دیده شده که در گروهی که فرزند پسر داشته اند 56 درصد فرزند پسر بوده و گروه فرزند دختر 43 درصد بوده که این ارتباطات را مطرح کرده اند. اما اینکه بتوانیم به طور قطع بگوییم تغذیه در تعیین جنسیت موثر است هنوز در مراحل اولیه تحقیقات است و شاید سال های بیشتری نیاز باشد که اطلاعات بیشتری در این باره کسب شود ولی در حال حاضر به لحاظ علمی مسئله تایید شده ای در این رابطه وجود ندارد.»