از قرار دادن سبزی سرخ شده داخل فریزر خودداری کنید


کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد توصیه کرد: از قرار دادن سبزی سرخ شده داخل فریزر خودداری کنید.

به گزارش لقمه، رضا مورکیان با توصیه بر خودداری از قرار دادن سبزی سرخ شده داخل فریزر، اظهار کرد: چنانچه سبزی سرخ شود، مواد مضر روغن در سبزی ذخیره می‌شود.


وی گفت: برای فریز کردن سبزی باید سعی شود بعد از خرد کردن سبزی، حرارت مختصری به آن داده شود. از آنجا که سبزی با حرارت دیدن آب می‌اندازد و بخار روی آن می پیچد، نیازی به سرخ کردن با روغن ندارد پس از آن که آب سبزی تبخیر شد، باید اجازه داد تا سبزی سرد شده و در لایه های نازک بسته بندی و داخل فریزر قرار گیرد.


مورکیان تصریح کرد: سبزی را می توان 2 تا 3 ماه در فریزر نگهداری کرد و اگر بیش از این مدت داخل فریزر بماند ارزش تغذیه آن کم نمی‌شود بلکه مواد معطر آن کم می‌شود.


وی اضافه کرد: اگر بسته بندی مواد غذایی منجمد شده را از داخل فریزر بیرون آورده و از حالت انجماد درآید و پس از مصرف، مقداری از آن مجددا داخل فریزر قرار گیرد، املاح و ویتامین‌ها و مواد معطر آن خارج می‌شود بنابراین این ماده غذایی ارزش تغذیه‌ای ندارد. در این حالت در مورد سبزی فقط از فیبر آن می توان استفاده کرد.


این کارشناس در پایان گفت: اگر سبزی در بسته‌های صاف و مقطع بسته بندی و داخل فریزر قرار داده شود و زمان استفاده، بسته بیش از اندازه مصرف باشد می‌توان بسته را شکست و مابقی را داخل فریزر قرار داد، در این صورت به شرط این که بسته‌بندی آلوده نشده باشد، مشکلی در ارزش تغذیه‌ای سبزی ایجاد نمی‌شود.




نقل از :ایسنا

کد: 2773 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۱۶ دي بازدید: 4559 ساعت: 3:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
2 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
3 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
4 آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبی‌ها ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
5 مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
6 اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزیجات در بازار ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
7 شماره ای برای گزارش گران فروشی میوه ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
8 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
9 حدود دو سوم تولیدات بخش سبزی به ضایعات تبدیل می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
10 فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطان‌ها ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
11 قیمت جدید انواع میوه و صیفی جات اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در روزهایی که هوا آلوده میشود غذای آماده به مصرف نخورید عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

  از ۱۴ غذای معجزه گر غافل نشوید همه انسان ها می خواهند با رعایت رژیم غذایی خوب و ص...

  ترفندهایی برای جلوگیری از پرخوری‌های شبانه تصمیم «شب‌ها ریزه خواری نمی‌کنم» از خرید در سوپرما...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اسفناج شما را لاغر می کند محققان اظهار کرده اند که مصرف اسفناج نه تنها برای سلامت بدن مفید است بلکه به کاهش وزن کمک می کند.
گیاهان انرژی زا را بشناسید گیاهان انرژی زا، علاوه بر ایجاد انرژی، سلامت و تعادل سیستم دفاعی بدن را نیز بهبود می بخشد.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالش‌های مختلف، پیشرفت‌های چشمگیری در علم داشته‌اند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینه‌هایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشته‌اند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که می‌تواند الهام‌بخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.