نان را در چه ظرفی گرم کنیم؟


بهترین ظرف برای گرم کردن نان و سایر مواد غذایی در مایکروفر چیست؟

به گزارش لقمه، به‌طور کلی برای گرم کردن هرنوع ماده غذایی از نان و برنج گرفته تا گوشت‌ها و خورش‌ها باید حتما از ظرف‌های مخصوص مایکروفر یا ظرف‌های شیشه‌ای نشکن استفاده کرد زیرا ظرف‌های پلاستیکی معمولی در اثر حرارت مایکروفر دچار تغییر حالت می‌شوند. همین ظرف‌هایی که ما به آنها ظروف پلیمری می‌گوییم، در بهترین حالت می‌توانند دمایی نزدیک به 70 درجه سانتی‌گراد را تحمل کنند. ظرف‌های پلیمری از فوم تهیه شده‌اند و همان ظرف‌هایی هستند برای غذاهای نذری استفاده می‌شوند. البته پلیمرهای معمولی‌تر مانند ظرف‌های پلاستیکی‌ای که این خواننده به آن اشاره کرده‌اند، حداکثر 40 درجه سانتی‌گراد دما را تحمل می‌کنند.


با گرم کردن نان و سایر مواد غذایی در ظرف‌های پلاستیکی یا حتی کیسه فریزر در مایکروفر، حرارتی بیش از حد تحمل این پلاستیک‌ها به آنها وارد می‌شود و این افزایش حرارت می‌تواند باعث آزاد شدن ترکیب‌های منومری سرطان‌زا در ظرف‌های پلاستیکی و انتقال این ترکیب‌ها به موادغذایی و در نهایت بدن ما بشود.


بد نیست این را هم بدانید كه هرچه غذا چرب‌تر باشد، امکان آزاد شدن ترکیب‌های منومری و انتقال آنها به غذا بیشتر می‌شود. بر اساس نتایج تحقیقات، نفوذ منومر به مواد غذایی و بدن در کوتاه‌مدت می‌تواند باعث ابتلا به افسردگی و در بلندمدت منجر به سرطان شود. به همین دلیل تاکید ما بر استفاده از ظرف‌های مخصوص مایکروفر برای گرم کردن غذاهاست كه معمولا روی آنها عبارت «Microwave safe» یا روی بسته‌بندی آنها عبارت «مناسب برای مایکروفر یا غذاهای گرم» وجود دارد.


نقل از :هفته نامه سلامت

کد: 2775 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۱۶ دي بازدید: 2982 ساعت: 4:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
4 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
5 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
6 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
7 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
8 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
10 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
11 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نصف آووکادو برای کنترل گرسنگی پایگاه خبری لقمه: اگر شما هم جزو افرادی هستید که ا...

  لبنیات کم چرب‌ تر ‌کلسیم بیشتر همه می‌دانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...

  28 سال عمر بیشتر با قطع کامل مصرف الکل پایگاه خبری لقمه: دانشمندان سوئدی به نتیجه رسیدند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه های مقوی برای مغز دانش آموزان با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، باید به آمادگی مغز فرزندان خود برای کسب موفقیت در تمامی چالش‌های علمی و تحصیلی توجه ویژه‌ای داشته باشید.
نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان را تشریح کرد.
6 پیشنهاد سالم برای زنگ تفریح براساس اعلام مسوولان اداره سلامت وزارت آموزش و پرورش، قرار شده از امسال طرح توزیع غذای گرم در بوفه مدرسه‌ها، به‌خصوص مدارس تهران،‌ اجرا شود...