واردات موز شب عید با ارز آزاد


مدیرکل تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه هم اکنون واردات موز ممنوعیتی ندارد، گفت: این واردات برای تامین نیاز شب عید مردم با ارز آزاد در حال انجام است و توافق با مباشران نیز برای ذخیره‌سازی حاصل شده است.

به گزارش لقمه، علی‌اکبر پورکاوه در خصوص تامین موز برای تنظیم بازار شب عید گفت: امسال با توجه به مسایل و مشکلات ارزی، دولت حمایتی از واردات موز به لحاظ تخصیص ارز انجام نخواهد داد و واردات موز با ارز آزاد انجام خواهد شد.

مدیرکل تامین و توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: البته مذاکرات از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت با تامین‍‌کنندگان و واردکنندگان موز انجام و توافقات نیز در جلسات حاصل شده است.

وی تصریح کرد: ممنوعیت واردات برای موز وجود ندارد و واردات این کالا به کشور آزاد است، اما منبع تامین ارز مورد نیاز واردکنندگان، اتاق مبادلات ارزی نیست و باید واردات با ارز آزاد انجام گیرد.

به گفته پورکاوه، نیاز به واردات موز برای تنظیم بازار شب عید 200 هزار تن است که با مذاکرات صورت گرفته با مباشران، بخش اعظمی از این نیاز تامین و ذخیره‌سازی شده است.

وی در خصوص قیمت موز برای مصرف‌کنندگان در ایام پایانی سال اظهار داشت: قیمت موز در هفته‌های پایانی سال و بر اساس توافقات صورت گرفته با مباشران تعیین می‌شود، اما به طور قطع قیمت متعادل خواهد بود.







نقل از :مهر

کد: 2776 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۱۶ دي بازدید: 2012 ساعت: 4:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
3 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
4 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
6 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
7 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
8 مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
9 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
10 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
11 اولین بررسی تخصصی برنامه شهر سالم مراغه توسط تیم فنی بازدیدکنندگان ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان پیش دیابت با کلم بروکلی پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که ترکی...

  آشنایی با عوامل اصلی که مانع کاهش وزن می‌شوند لقمه: آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که با وجو...

  تابستان دلپذیر با این عرقیات گیاهی در فصل تابستان بیشتر از فصل‌های دیگر سال تمایل به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

موهایی زیبا با 4 ماده‌ی مغذی متخصصان معتقدند که موها آینه سلامت انسان هستند. کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی به راحتی می‌تواند سلامت موها را به خطر انداخته و به آن‌ها آسیب بزند. بر عکس داشتن تغذیه‌ی مناسب، متنوع و سرشار از پروتئین و دیگر مواد مغذی موها را زیبا و سالم‌تر می‌سازد.
نکاتی برای خرید سرویس قاشق و چنگال برای ما آدم های امروزی، اینکه غذا را در چه ظرفی و با چه وسیله ای صرف کنیم، اهمیتی به اندازه خود غذا دارد.
مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب دستگاه گوارش می‌شود یک فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه عدم درمان خونریزی‌های گوارشی کودکان تاثیرات سوئی بر رشد و وضعیت قلبی آنان دارد، گفت: مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب به مخاط دستگاه گوارش خواهد شد؛ بنابراین کودکانی که زمینه آلرژی‌های غذایی دارند در صورت مصرف شیر گاو، دچار خونریزی‌های گوارشی می‌شوند.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.