افزایش تولید یک میلیون تنی محصولات باغی


مدیر کل دفتر امور میوه وزارت جهاد کشاورزی از افزایش یک میلیون تنی محصولات باغی نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: امسال تولید محصولات باغی به 18 میلیون تن رسیده است.

به گزارش لقمه، رحمت‌الله پریچهر اظهار کرد: یکی از دلایل افزایش تولید در محصولات باغی این است که بخشی از باغات احداث شده در سال‌های قبل، به سن باردهی اقتصادی رسیده‌اند و باغ‌های درجه دو در کشور با انجام چند عملیات‌ مانند هرس، تغذیه، مدیریت کف باغ، مبارزه تلفیقی با آفات و بیماری‌ها و ... اصلاح و نوسازی شده‌اند.

وی افزود: در سال گذشته حوادث پیش‌بینی نشده و فراگیری در باغات کشور اتفاق نیفتاد و دانش باغداران برای استفاده از ارقام تجاری و بازار‌پسند افزایش یافت.

مدیر کل دفتر امور میوه وزارت جهاد کشاورزی درباره‌ی دیگر اقدامات انجام شده برای افزایش تولید محصولات باغی عنوان کرد: برنامه‌ریزی‌های بسیاری برای گسترش محصولات صادراتی صورت گرفته و سیاست‌گذاری‌ها در حمایت و هدایت باغداران برای تولید این محصولات توانست رونق بازار آن‌ها را افزایش دهد.

به گفته پریچهر مهم‌ترین مشکلات در زمینه‌ی تولید محصولات باغی تنش‌های محیطی است که شامل سرما، کم‌آبی و شوری می‌شود که در این زمینه با بهبود روش‌های آبیاری، استفاده از ارقام متحمل و استفاده از فن‌آوری‌های نوین می‌توان تا حد زیادی این شرایط را مدیریت کرد.

وی با بیان این‌که برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته سبب ایجاد خوداتکایی در راستای اقتصاد مقاومتی شد افزود: اعتبارات کارگروه بخش کشاورزی کمک‌های فنی و یارانه‌ها، وضعیت باغداری را تا حد قابل توجهی بهبود بخشیده است.

افزایش تولید انواع محصولات باغی در حالیست که براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران علی‌رغم کاهش واردات میوه نسبت به سال گذشته، در هفت ماهه امسال بیش از 361 هزار تن انواع میوه اعم از موز، پرتقال، گلابی، انبه، نارگیل، آناناس، نارنگی، سیب، کیوی و... به ارزش تقریبی 265 میلیون دلار وارد شده است.

همچنین در شرایطی‌که دست‌اندرکاران میزان تولید مرکبات در سال جاری را بیش از 4.5 میلیون تن عنوان می‌کنند طبق آمار گمرک در 9 ماهه امسال 90 هزار تن پرتقال به ارزش 60 میلیون دلار وارد شده است.




نقل از :ایسنا

کد: 2803 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۷ دي بازدید: 2162 ساعت: 4:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3 افتتاح ۴ بازار میوه و تره بار جدید در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
6 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
7 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
10 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش شست‌وشوی سبزیجات ایرانی همیشه متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را توصیه می کنند ...

  مصرف شیر و فرآورده های لبنی برای چه کسانی مطلقا ممنوع است؟ اگر افراد از دوران کودکی و نوجوانی کلسیم کافی دریا...

  7 فایده آب هندوانه آب هندوانه نه تنها یک نوشیدنی گوارا و مناسب برای ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی ‌یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکمل‌های ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.
با این 10 قدم، از پوکی استخوان دور شوید پوکی استخوان از بیماری هایی است که بدون علامت پیشرفت می کند، به همین دلیل به آن بیماری خاموش می گویند.
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
چقدر روغن و چربی مصرف کنیم؟ چربی ها و روغن های خوراکی نقش مهمی در تغذیه ما دارند. بسیاری از فعالیت های روزانه بدن ما با کمک همین ماده خوراکی انجام می شود.