روش تهیه پای گوشت


خوراک یا پای گوشت، از انواع غذاهای جدید است که طرفداران بسیاری هم دارد و معمولا آن را به عنوان پیش غذا سرو می کنند.


مواد اولیه:

آرد - 500 گرم
شیر - یك پیمانه
نمك - نصف قاشق سوپخوری
خمیر ترش - یك قاشق سوپخوری
روغن مایع - یك قاشق سوپخوری
شكر - یك قاشق سوپخوری

مواد میانی:

گوشت چرخ‌كرده 150 گرم
قارچ تفت داده شده 250 گرم
جعفری خرد شده 4/1 پیمانه
گرد سیر و آویشن نصف قاشق مرباخوری
فلفل‌دلمه‌ای نصف پیمانه
هویج پخته شده یك عدد
گوجه فرنگی خرد شده یك پیمانه
سیب‌زمینی متوسط پخته شده یك عدد
پنیر پیتزا دو پیمانه



طرز تهیه:

شیر را گرم كرده، نمك و خمیرترش را اضافه می‌كنیم، یك دقیقه صبر می‌كنیم تا خمیرترش برسد. سپس به خمیر رسیده، روغن مایع و نمك افزوده و آرد را اضافه می‌كنیم تا خمیر به دست نچسبد، روی خمیر دستمال تمیز خشك می‌اندازیم، 45 دقیقه زمان لازم دارد تا خمیر آماده شود.



طرز تهیه‌ موادمیانی:

گوشت چرخ كرده را آماده وسایر مواد را به آن می‌افزاییم .از خمیر داخل قالب‌های گوشت‌ پای باز كرده مواد را داخلش قرار می‌دهیم وكمی پنیر رویش ریخته و در فر طبقه وسط فر با دمای 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه می‌پزیم.


نقل از :خانواده سبز

کد: 2987 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱ بهمن بازدید: 8113 ساعت: 3:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
8 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
9 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
10 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
11 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ز...

  دیابت هر 6 ثانیه یک قربانی می گیرد هر 6 ثانیه یک نفر در جهان بر اثر ابتلا به قند خون ...

  موادغذایی بی‌ضرر و کشنده برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اشتباهات جیمز باند در رژیم غذایی! یکی از پرطرفدارترین قهرمانان فیلم‌های سینمایی از 50 سال پیش تا کنون مامور ارشد اطلاعاتی یعنی «جیمز باند» است. باند برای انجام هر کدام از عملیات‌های خود نیاز به انرژی زیادی داشت، به همین دلیل رژیم غذایی او بسیار پرانرژی و سرشار از پروتئین و کربوهیدرات بود. در حقیقت شخصی مانند باند تقریبا به اندازه یک افسر نیروی زمینی ارتش انرژی مصرف می‌کرد که میزان آن در حدود 6 هزار کالری در روزمحاسبه شده است.
تقسیم بندی جالب افراد توسط کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال تاکید کرد: فوتبال بین المللی در جهان مثل ایران نیست كه هر وقت یك تعطیلاتی برسد همه می روند شمال؛ شما باید یك تصمیمی را چهارشنبه بگیرید بعد بگویید دو شنبه برمی گردیم. نه این طوری نیست.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.
چرا غذاخوردن در نیمه شب سبب چاقی می‌شود؟ پژوهش های جدید نشان می دهد افرادی که در نیمه های شب از خواب بیدار شده و غذا می خورند، اضافه وزن بیشتری داشته و در امر کاهش وزن موفق نخواهند بود.