روش تهیه پای گوشت


خوراک یا پای گوشت، از انواع غذاهای جدید است که طرفداران بسیاری هم دارد و معمولا آن را به عنوان پیش غذا سرو می کنند.


مواد اولیه:

آرد - 500 گرم
شیر - یك پیمانه
نمك - نصف قاشق سوپخوری
خمیر ترش - یك قاشق سوپخوری
روغن مایع - یك قاشق سوپخوری
شكر - یك قاشق سوپخوری

مواد میانی:

گوشت چرخ‌كرده 150 گرم
قارچ تفت داده شده 250 گرم
جعفری خرد شده 4/1 پیمانه
گرد سیر و آویشن نصف قاشق مرباخوری
فلفل‌دلمه‌ای نصف پیمانه
هویج پخته شده یك عدد
گوجه فرنگی خرد شده یك پیمانه
سیب‌زمینی متوسط پخته شده یك عدد
پنیر پیتزا دو پیمانه



طرز تهیه:

شیر را گرم كرده، نمك و خمیرترش را اضافه می‌كنیم، یك دقیقه صبر می‌كنیم تا خمیرترش برسد. سپس به خمیر رسیده، روغن مایع و نمك افزوده و آرد را اضافه می‌كنیم تا خمیر به دست نچسبد، روی خمیر دستمال تمیز خشك می‌اندازیم، 45 دقیقه زمان لازم دارد تا خمیر آماده شود.



طرز تهیه‌ موادمیانی:

گوشت چرخ كرده را آماده وسایر مواد را به آن می‌افزاییم .از خمیر داخل قالب‌های گوشت‌ پای باز كرده مواد را داخلش قرار می‌دهیم وكمی پنیر رویش ریخته و در فر طبقه وسط فر با دمای 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه می‌پزیم.


نقل از :خانواده سبز

کد: 2987 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱ بهمن بازدید: 7665 ساعت: 3:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
4 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
5 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر
6 قیمت امروز گوشت مرغ هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
7 بیش از ۱۰ تن پودر گوشت غیربهداشتی در الیگودرز توقیف شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
8 وزیر جهاد کشاورزی با اعزام ناظرین بهداشتی به کشورهای صادرکننده گوشت موافقت کرد ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
9 نحوه قیمت گذاری گوشت قرمز/ آخرین وضعیت بازار ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
10 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
11 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از گرمازدگی کارشناس تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزش...

  آشنایی با نکاتی درباره ارزش تغذیه‌ ای فلافل فلافل از غذاهای لذیذ لبنانی است و نام آن از جمع کل...

  میوه‌هایی با طعم سرطان! همه متخصصان علوم پزشکی به مردم توصیه می‌کنند که بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
انجیر درمان کم خونی انجیر، یکی از میوه هایی است که برای درمان بیماری های مختلف موثر است.
درمان یبوست با این گیاهان معجزه گر در این مطلب قصد داریم چند نمونه از گیاهان، میوه‌ها و سبزیجات ضد یبوست را معرفی کنیم.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!