صادرات 20 هزار دلاری تخم‌مرغ


مدیرعامل اتحادیه مرغ تخم‌گذار اعلام کرد: 12 هزار تن تخم‌مرغ طی 36 روز گذشته صادر شده که بیش از 20 هزار دلار صادرات داشته است.

به گزارش لقمه، هدایت اصغری - کارگزار کارگروه تعادل تنظیم بازار تخم مرغ گفت: از 26 آذرماه تاکنون مجوز صادرات 14 هزار و 652 تن تخم‌مرغ صادر شده که 12 هزار تن از این میزان صادر شده است.

به گفته وی افغانستان 45 درصد از بازار صادرات تخم‌مرغ ایرانی را داشته و پس از آن عراق 36 درصد، تاجیکستان 13 درصد، ترکمنستان سه درصد و کویت یک درصد از میزان صادرات تخم‌مرغ را به خود اختصاص داده‌اند.

اصغری ارزش صادراتی هر کیلوگرم تخم‌مرغ را یک دلار و 30 سنت عنوان کرد و گفت: 12 هزار تن تخم‌مرغ صادراتی بیش از 20 هزار دلار برای کشورمان ارزآور داشته است.

مدیرعامل اتحادیه مرغ میهن پیش‌بینی کرد: صادرات تخم‌مرغ در سال جاری به بیش از 50 هزار تن برسد.

در این زمینه سید فرزاد طلاکش - دبیر کانون انجمن‌های صنفی پرورش‌دهندگان مرغ تخم‌گذار نیز به ایسنا گفت: به دلیل بالا بودن میزان تولید تخم‌مرغ علیرغم صادرات این محصول هنوز تخم‌مرغ در انبار مرغداران مانده است.

وی با اشاره به تولید 2400 تنی روزانه تخم‌مرغ اظهار کرد: طی 10 ماهه امسال حدود 700 هزار تن تخم مرغ تولید شده است.

طلاکش گفت: تا پایان سال میزان تولید تخم‌مرغ به 850 هزار تن خواهد رسید.

دبیر کانون انجمن‌های صنفی پرورش‌دهندگان مرغ تخم‌گذار با اشاره به این‌که مصرف سرانه تخم مرغ در سال گذشته 160 عدد بوده است گفت: میزان مصرف سرانه این محصول در سال جاری به 180 عدد افزایش یافته است.

وی قیمت فروش هر کیلوگرم تخم‌مرغ در مرغداری را 2750 تومان عنوان و اظهار کرد: قیمت برآوردی وزارت جهاد کشاورزی برای فروش هر کیلوگرم تخم‌مرغ درمرغداری با احتساب 10 درصد سود 2870 تومان است.

طلاکش قیمت هر شانه تخم‌مرغ در بازار مصرف را حدود 7500 تومان عنوان و خاطرنشان کرد: براساس اعلام کارگروه تعادل تنظیم بازار تخم‌مرغ قیمت کف این محصول برای مصرف‌کننده 6600 تومان و قیمت سقف آن 7400 تومان است.

این مرغدار قیمت سقف فروش تخم‌مرغ در مرغداری را کیلویی 3100 و شانه‌ای 6200 تومان عنوان کرد.






نقل از :ایسنا

کد: 2997 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲ بهمن بازدید: 2157 ساعت: 9:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
6 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
7 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
8 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
11 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماری بدون علامت 70 درصد افراد چاق یک فوق تخصص بیماری گوارش و کبد با اشاره به اینکه آ...

  حد مجاز مصرف پروتئین در ورزشکاران چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از 3 ترکیب مهم بدن ا...

  دختران نوجوان از مصرف تنقلات و نوشابه های گازدار اجتناب کنند عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن گرامیداشت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شلغم غذای مغز و اعصاب یک کار‌شناس صنایع غذایی با بیان این مطلب که شلغم دارای بسیاری از ویتامین‌ها از جمله A، B۱، B۲، B۳، C گفت: شلغم دارای مواد معدنی از جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، روبیدیم، سدیم، فسفر، کلسیم، گوگرد می‌باشد.
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...
۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی ماشینی است که تنفس این آلاینده‌ها منجر به التهاب، استرس اکسیداتیو، سرکوب سیستم ایمنی و جهش‌زایی در سلول‌های سراسر بدن ما می‌شود که بر ریه‌ها، قلب، مغز و سایر اندام‌ها تأثیر می‌گذارد و در نهایت منجر به بیماری می‌شود.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟