مواد اولیه:
گوشت چرخكرده 500 گرم
تخممرغ چهار عدد
پودرسوخاری یك پیمانه
زرشك دو قاشق غذاخوری
شیر نصف پیمانه
رب گوجهفرنگی یك قاشق غذاخوری
بیكینگپودر یك قاشق چایخوری
جعفری خرد شده یك قاشق سوپخوری
زعفران و نمك به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پودر سوخاری، تخممرغ، بیكینگپودر، شیر، نمك و زعفران را هم زده و گوشت چرخكرده را با آن مخلوط میكنیم سپس جعفری، زرشك و ربگوجهفرنگی را اضافه میكنیم. یك قالب مستطیل شكل را چرب كرده و مواد مخلوط شده را درون قالب ریخته و با دمای 150 درجه سانتیگراد داخل فر قرار میدهیم تا طلایی شوند. پس از آن، رولت را در سینی برگردانده و برش میزنیم.
نکته: رولت گوشت معمولاً به گونه دیگری نیز تهیه می شود. ما در این دستور غذا، روش ساده و آسان رولت گوشت را آموزش دادیم.