زیتون و سهم ناچیز آن در سبد خانوار


امسال بازدهی باغات زیتون 30 هزار تن برداشت بوده که 25 هزار تن آن به کنسرو و 5 هزار تن آن برای روغن کشی استفاده شده است.

به گزارش لقمه، سیداحمد بلند نظر رئیس شورای ملی زیتون  گفت: توسعه باغات زیتون از دو دهه گذشته آغاز و باغات زیادی در مناطق مختلف توسعه پیدا کرده اند اما به لحاظ توسعه اصولی و علمی، این باغات در جایگاه مناسبی قرار ندارند و به همین دلیل از بازده اقتصادی بالایی برخوردار نیستند به طوریکه براساس آمار وزارت جهاد کشاورزی 100 هزار هکتار سطح زیر کشت زیتون اعلام شده که بالای 50 درصد تولید اقتصادی ندارند.

وی در ادامه بیان کرد: امسال در مجموع باغات بازده 30 هزار تن برداشت زیتون داشته ایم که 25 هزار تن به کنسرو و 5 هزار تن آن برای روغن کشی استفاده شده است و حداکثر روغن بدست آمده هزار تن است و این در شرایطی است که نیاز داخلی کشور 14 هزار تن می باشد.

وی با تأکید بر مزایای مصرف زیتون و مشتقات آن اظهار کرد: زیتون تولید داخل به دلیل اینکه از ساعات تابش نور بالا برخوردار است حاوی ویتامین E بیشتری در مقایسه با زیتون های اروپایی است.

 

 


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 3130 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۳ بهمن بازدید: 1738 ساعت: 9:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
2 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
3 برخی خواص روغن زیتون که از آنها مطلع نیستید ۱۴۰۰ جمعه ۲۴ دي
4 برداشت 85 تا 90 هزارتن زیتون تا پایان فصل ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 ادامه ممنوعیت واردات زیتون و روغن زیتون ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
6 بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
7 روش هایی برای تشخیص روغن زیتون فرابکر از سایر روغن‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
8 افزایش واردات روغن زیتون به کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
9 سالانه حدود 5000 تن روغن زیتون به ایران قاچاق می‌شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
10 برداشت زیتون آغاز شد/قیمت زیتون ١٥ درصد کاهش یافت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
11 آیا مصرف روغن زیتون می تواند از ابتلا به دیابت پیشگیری کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کله پاچه بخوریم یا نه؟ مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسر...

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
تمام فواید انار یاقوت‌های بی‌نظیر هستی برای قلب مفیدند، معده درد را خوب می‌کنند، پیری را به تأخیر می‌اندازند، سرطان را از جان شما دور می‌کنند و غیره.
14 روش برای خوش‌طمع کردن غذاها آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند.
چگونه کودکان را به خوردن صبحانه ترغیب کنیم؟ تحقیقات نشان داده است که اگر موادغذایی لازم برای آماده کردن صبحانه در اختیار باشد، بچه های مدرسه ای تمایل بیشتری به خوردن صبحانه دارند.