طرز تهیه كلوچه زنجبیلی مغزدار


یادش بخیر كارتون‌های دوران كودكی‌مان، كلوچه‌های زنجبیلی و... این كلوچه بسیار خوشمزه و البته درست كردن آن كمی سخت است. اما به مزه‌اش می‌ارزد و ارزش آن را دارد كه حداقل یك‌بار آن را درست كنید.

مواد اولیه:

آرد سفید چهار پیمانه
شیر یك و نیم پیمانه
شكر دو پیمانه
خمیر مایه دو قاشق غذاخوری
كره آب‌شده و روغن مایع از هر کدام نصف پیمانه
تخم‌مرغ دو عدد
زنجبیل و دارچین از هر كدام یك قاشق مرباخوری
نمك 1/8 قاشق چایخوری
خرما، گردو و دارچین و سیاه‌دانه یا كنجد برای تزیین به میزان لازم
كره برای تفت دادن خرما 50 گرم
زرده تخم‌مرغ دو عدد
زعفران آب‌شده دو قاشق مرباخوری



طرز تهیه:

مواد خشك را با هم مخلوط كرده و در یك ظرف بزرگ دو بار الك می‌كنیم، وسط آن را باز كرده روغن، تخم‌مرغ شیر و كره را با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه می‌كنیم.

خمیر را ورز می‌دهیم تا به دست نچسبد (در صورت چسبیدن كمی آرد اضافه می‌كنیم) و در كیسه فریزر قرار داده و داخل دستمال تمیز به مدت یك ساعت استراحت می‌دهیم تا خمیر مایه عمل كند. بعد از یك ساعت روی تخته آرد پاشیده و به اندازه گلوله‌های كوچك از خمیرها جدا كرده و مجددا 10 دقیقه استراحت می‌دهیم. در این مدت خرما را با كره تفت داده و با گردو و دارچین مخلوط كرده و می‌گذاریم خنك شود. گلوله‌های خمیر را باز می‌كنیم و یك عدد خرمای تفت داده شده و یك تكه گردو در وسط خمیر قرار داده و به صورت بقچه‌ای می‌پیچیم. زرده تخم‌مرغ و زعفران آب‌شده را با هم مخلوط‌كرده و روی كلوچه‌ها مالیده و سیاه‌دانه یا كنجد برای تزیین می‌پاشیم و 10 دقیقه دیگر استراحت می‌دهیم. داخل فر به مدت 20 الی 30 دقیقه با حرارت 150 درجه می‌پزیم.

نكتــه: خمیر مایه‌های فوری در هنگام ورز دادن خمیر به عمل می‌آید.


نقل از :خانواده سبز

کد: 3181 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۴ ارديبهشت بازدید: 8481 ساعت: 1:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد ۱۳۹۹ دوشنبه ۴ اسفند
2 غذاهایی که سلامت پوست شما را به خطر می اندازند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
3 سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان ۱۳۹۴ دوشنبه ۳ فروردين
4 بیسكویت را بیشتر بشناسیم ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۸ فروردين
5 طرز تهیه صبحانه‌های سالم، مقوی و کم کالری ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۲ مرداد
6 چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۶ خرداد
7 رژیم غذایی مورد تایید متخصصان تغذیه ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ خرداد
8 حقایقی درباره اعتیاد به شکر ۱۳۹۱ جمعه ۳ آذر
9 کلوچه ۱۳۹۱ يکشنبه ۶ فروردين
10 پخت کلمپه شیرینی سنتی کرمان ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای جلوگیری از چاقی در تعطیلات نوروز چه کنیم؟ یک کارشناس تغذیه گفت: برای جلوگیری از چاقی و اضاف...

  خواص هشت میوه شیرین مصرف میوه تاثیر بسیار زیادی بر سلامت کلی بدن و جذب...

  پاسخ به چند سوال تغذیه ای آیا تصور شما در مورد گریپ فروت، چای زنجبیل، ژله، م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آویشن چاشنی معطر و ضدعفونی‌کننده گیاه آویشن کلکسیونی از خواص مفید برای سلامت بدن و حاوی انواعی از املاح معدنی و ویتامین‌ها است که برای تامین انرژی بدن و تقویت حس سلامتی سودمند هستند.
آیا شیر و لبنیات چاق کننده هستند؟ اگر شما هم فردی درگیر رژیم غذایی و برنامه‌های کاهش وزن باشید بدون شک این جمله را شنیده‌اید که لبنیات چاق می‌کنند! اما اگر این حرف‌ها باعث شده شما هم شیر و لبنیات را از زندگی‌تان بیرون کنید ما خبر خوبی برای شما داریم.
فوت های کوزه گری در آشپزی برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این كارها آشنا شوید.
کاهش احساس گرسنگی با ورزش متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند که برخلاف یک باور غلط عمومی ورزش کردن نه تنها باعث افزایش اشتها نمی‌شود بلکه همچنین می‌تواند احساس گرسنگی را سرکوب کند.