طرز تهیه كلوچه زنجبیلی مغزدار


یادش بخیر كارتون‌های دوران كودكی‌مان، كلوچه‌های زنجبیلی و... این كلوچه بسیار خوشمزه و البته درست كردن آن كمی سخت است. اما به مزه‌اش می‌ارزد و ارزش آن را دارد كه حداقل یك‌بار آن را درست كنید.

مواد اولیه:

آرد سفید چهار پیمانه
شیر یك و نیم پیمانه
شكر دو پیمانه
خمیر مایه دو قاشق غذاخوری
كره آب‌شده و روغن مایع از هر کدام نصف پیمانه
تخم‌مرغ دو عدد
زنجبیل و دارچین از هر كدام یك قاشق مرباخوری
نمك 1/8 قاشق چایخوری
خرما، گردو و دارچین و سیاه‌دانه یا كنجد برای تزیین به میزان لازم
كره برای تفت دادن خرما 50 گرم
زرده تخم‌مرغ دو عدد
زعفران آب‌شده دو قاشق مرباخوری



طرز تهیه:

مواد خشك را با هم مخلوط كرده و در یك ظرف بزرگ دو بار الك می‌كنیم، وسط آن را باز كرده روغن، تخم‌مرغ شیر و كره را با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه می‌كنیم.

خمیر را ورز می‌دهیم تا به دست نچسبد (در صورت چسبیدن كمی آرد اضافه می‌كنیم) و در كیسه فریزر قرار داده و داخل دستمال تمیز به مدت یك ساعت استراحت می‌دهیم تا خمیر مایه عمل كند. بعد از یك ساعت روی تخته آرد پاشیده و به اندازه گلوله‌های كوچك از خمیرها جدا كرده و مجددا 10 دقیقه استراحت می‌دهیم. در این مدت خرما را با كره تفت داده و با گردو و دارچین مخلوط كرده و می‌گذاریم خنك شود. گلوله‌های خمیر را باز می‌كنیم و یك عدد خرمای تفت داده شده و یك تكه گردو در وسط خمیر قرار داده و به صورت بقچه‌ای می‌پیچیم. زرده تخم‌مرغ و زعفران آب‌شده را با هم مخلوط‌كرده و روی كلوچه‌ها مالیده و سیاه‌دانه یا كنجد برای تزیین می‌پاشیم و 10 دقیقه دیگر استراحت می‌دهیم. داخل فر به مدت 20 الی 30 دقیقه با حرارت 150 درجه می‌پزیم.

نكتــه: خمیر مایه‌های فوری در هنگام ورز دادن خمیر به عمل می‌آید.


نقل از :خانواده سبز

کد: 3181 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۴ ارديبهشت بازدید: 8812 ساعت: 1:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد ۱۳۹۹ دوشنبه ۴ اسفند
2 غذاهایی که سلامت پوست شما را به خطر می اندازند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت
3 سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان ۱۳۹۴ دوشنبه ۳ فروردين
4 بیسكویت را بیشتر بشناسیم ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۸ فروردين
5 طرز تهیه صبحانه‌های سالم، مقوی و کم کالری ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۲ مرداد
6 چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۶ خرداد
7 رژیم غذایی مورد تایید متخصصان تغذیه ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ خرداد
8 حقایقی درباره اعتیاد به شکر ۱۳۹۱ جمعه ۳ آذر
9 کلوچه ۱۳۹۱ يکشنبه ۶ فروردين
10 پخت کلمپه شیرینی سنتی کرمان ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در ناهار کودک خود تغییر ایجاد کنید محققان توصیه می‌کنند: ناهار فرزند خود را جذاب‌تر و...

  تاثیر تغذیه بر تقویت میل جنسی وقتی در مورد سلامت جنسی صحبت می‌شود، پای مسائل زیا...

  روش پخت گل کلم

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسال‌های گذشته با راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.
روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر پایگاه خبری لقمه: یکی از لذت‌های هر سفری، خوردن غذای با کیفیت در رستوران‌های خوب است. اما با گسترش صنعت غذا و بازار رستوران‌های رنگارنگ یافتن بهترین رستوران‌ها برای مسافران غریب کار چندان ساده‌ای نیست. با استفاده از این راهنماها و روش‌ها، احتمالاً می‌توانید بهترین رستوران را در سفر خود پیدا کنید و تجربه‌ی خوبی از غذاهای محلی به دست آورید.
فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
اسفناج شما را لاغر می کند محققان اظهار کرده اند که مصرف اسفناج نه تنها برای سلامت بدن مفید است بلکه به کاهش وزن کمک می کند.