مواد اولیه: آرد سفید چهار پیمانه شیر یك و نیم پیمانه شكر دو پیمانه خمیر مایه دو قاشق غذاخوری كره آبشده و روغن مایع از هر کدام نصف پیمانه تخممرغ دو عدد زنجبیل و دارچین از هر كدام یك قاشق مرباخوری نمك 1/8 قاشق چایخوری خرما، گردو و دارچین و سیاهدانه یا كنجد برای تزیین به میزان لازم كره برای تفت دادن خرما 50 گرم زرده تخممرغ دو عدد زعفران آبشده دو قاشق مرباخوری طرز تهیه: مواد خشك را با هم مخلوط كرده و در یك ظرف بزرگ دو بار الك میكنیم، وسط آن را باز كرده روغن، تخممرغ شیر و كره را با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه میكنیم. خمیر را ورز میدهیم تا به دست نچسبد (در صورت چسبیدن كمی آرد اضافه میكنیم) و در كیسه فریزر قرار داده و داخل دستمال تمیز به مدت یك ساعت استراحت میدهیم تا خمیر مایه عمل كند. بعد از یك ساعت روی تخته آرد پاشیده و به اندازه گلولههای كوچك از خمیرها جدا كرده و مجددا 10 دقیقه استراحت میدهیم. در این مدت خرما را با كره تفت داده و با گردو و دارچین مخلوط كرده و میگذاریم خنك شود. گلولههای خمیر را باز میكنیم و یك عدد خرمای تفت داده شده و یك تكه گردو در وسط خمیر قرار داده و به صورت بقچهای میپیچیم. زرده تخممرغ و زعفران آبشده را با هم مخلوطكرده و روی كلوچهها مالیده و سیاهدانه یا كنجد برای تزیین میپاشیم و 10 دقیقه دیگر استراحت میدهیم. داخل فر به مدت 20 الی 30 دقیقه با حرارت 150 درجه میپزیم. نكتــه: خمیر مایههای فوری در هنگام ورز دادن خمیر به عمل میآید.