تولید 30 تن خاویار به روش پرورش قفس در دریای خزر


رئیس بخش اکولوژی پژوهشکده آب‌های داخلی ایران گفت: طرح پرورش ماهیان در قفس تا 30 تن در دریای خزر اجرایی می‌شود.

به گزارش لقمه، شهرام بهمنش در مراسم آغاز به کار پرورش ماهیان در قفس در مشگین‌شهر اظهار داشت: با اجرایی شدن این طرح در دریای خزر به نظر می‌رسد بستر و زمینه‌ای مساعد فراهم آید تا تولیدات متنوعی را در حوزه آبزیان شاهد و ناظر باشیم.

وی تصریح کرد: تا پایان برنامه پنجم توسعه این طرح توسعه‌ای ادامه می‌یابد و قرار است بالغ بر 720 تن ماهیان پرورشی در قفس در کشور تولید شده و روانه بازار مصرف شود.

بهمنش به استعداد مناطق شمالی و شمال‌غرب کشور در توسعه پرورش ماهیان در قفس اشاره کرد و افزود: در استان اردبیل نیز برای اولین بار به تعداد 24 قفس پرورش ماهیان انجام می‌شود که پیش‌بینی می‌کنیم بیش از 528 تن ماهی استحصال و روانه بازار مصرف شود.

این مسئول خاطر نشان کرد: اجرای این طرح در مناطق مختلف کشور به سرعت توسعه می‌یابد و به نظر می‌رسد بستر و زمینه‌ای مناسب برای تولید و عرضه محصولات متنوع در این حوزه را شاهد و ناظر باشیم.

در ادامه این مراسم نماینده مردم مشگین‌شهر در مجلس شورای اسلامی در سخنانی اضافه کرد: با اجرایی شدن طرح پرورش ماهی در قفس می‌توان از ظرفیت 51 سد استان در این باب استفاده کرد.

یونس اسدی با بیان اینکه در مرحله اول و در دریاچه سد سبلان مشگین‌شهر 24 قفس 22 تنی به کارگیری شده تا روند توسعه همه‌جانبه پرورش ماهیان را در این حوزه آبریز شاهد باشیم، ادامه داد: پیش‌بینی می‌کنیم این روند به سرعت گسترش و توسعه یابد.

وی یادآور شد: شهرستان مشگین به دلیل داشتن آب‌های متنوع گرم و سرد مطلوب‌ترین منطقه در توسعه پرورش آبزیان است که در این باب طرح‌های مختلفی نیز در حال اجرا است.






نقل از :فارس

کد: 3268 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۳۰ بهمن بازدید: 3396 ساعت: 2:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
2 تحویل ۵۰هزار قطعه بچه فیل ماهی خاویاری به بخش خصوصی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۷ مرداد
3 اعطای تسهیلات 20 میلیارد ریالی به پرورش ماهیان خاویاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
4 صید ماهی خاویاری همچنان ممنوع است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
5 صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیج‌فارس ممنوع شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
6 گرانترین غذای جهان چیست؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
7 ادامه ممنوعیت صیدتجاری ماهی خاویاری/ ایران در لیست قرمز نیست ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر
8 گران‌ترین غذای جهان چیست؟ ۱۳۹۳ شنبه ۲ اسفند
9 کدام مواد غذایی ایرانی اش، بهتره؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ بهمن
10 تولیدکنندگان ماهی خاویاری، ماهی نمی‌خورند! ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
11 خاویار تقلبی نخرید ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با خواص سالم‌ترین روغن‌های خوراکی متخصصان تغذیه اخیراً فهرست هشت مورد از سالم‌ترین ر...

  ویتامین K دوست دار استخوان پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغل...

  سفیدکننده های طبیعی دندان سفیدی دندان ها به واسطه انواع خوراکی و سیگار و قهو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/2 هر بیماری یا اختلالات هورمونی می‌تواند منشأ چاقی و اضافه‌وزن باشد. به همین دلیل لازم است که در دوره‌ی یائسگی، مصرف قرص‌های ضد بارداری یا بلوغ تغذیه‌ی سالمی در پیش بگیرید و حتماً ورزش کنید.
دست اندازهای جاده لاغری بخش زیادی از چاقی که در جامعه شاهد آن هستیم، به دلیل عادات بد غذایی است. غذاهای چرب، میان‌وعده‌های پر کالری، شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های چاق‌کننده و عجله کردن در خوردن غذا از عوامل اصلی گسترش چاقی در جامعه است.
کیک خامه ای 36 ساله پایگاه خبری لقمه: احتمالا به نظرتان عجیب و دور از ذهن است که بتوان کیک عروسی با آن همه میوه تازه و خامه را بیشتر از دو تا سه روز نگهداری کرد.
9 نکته خوب و بد درباره کاهش وزن نتایج جدید مطالعات محققان نشان می دهد، کاهش پنج تا 10 درصد از وزن بدن علاوه بر تقویت سلامت عمومی، خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را نیز کاهش می دهد اما این کاهش وزن می تواند اثرات سوء نیز داشته باشد.