صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
نان
>
آشنایی با روش تهیه نان گردو و هویج فوری
آشنایی با روش تهیه نان گردو و هویج فوری
این نان خیلی راحت و سریع تهیه میشود و نیاز به کار سخت ندارد.
مواد لازم برای دو نفر:
آرد ساده: 350 گرم
آرد چند منظوره: 150 گرم
نمک: یک قاشق چایخوری
جوش شیرین: 2 قاشق چایخوری
هویج پوست کنده و رنده شده: 150 گرم
گردوی بو داده: 100 گرم
ماست یونانی یا چکیده کم چرب: یک و یک چهارم پیمانه
شیر کم چرب: نصف پیمانه
روش تهیه:
• فر را روی حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم کنید.
• آرد و نمک و جوششیرین را با هم مخلوط کرده سپس گردو، ماست و هویج را به آن اضافه کرده و در مرحله بعد شیر را تا حدی که مایه نرم و چسبندهای تهیه شود به آن اضافه کنید.
• مایه تهیه شده را درون سطح آردی شده بغلطانید و آن را به شکل توپهای تخت درآورید.
• روی آنها چند شیار ایجاد کنید و آنها را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که رویه آنها بالا بیاید و بپزد حرارت دهید.
ترجمه:
شهره فرجی
نقل از :همشهری آنلاین
کد:
3305
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۲ اسفند
بازدید:
3733
ساعت:
8:29 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
2
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
3
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
4
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
5
اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز اعلام شد
۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
6
قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟
۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
8
۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد
۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9
تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی
۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10
صرف نظر چینیها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها
۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
11
کوچ عشایر در قاب رنگها
۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید
هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید؛ عامل بیماری در...
نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان میآید
پایگاه خبری لقمه: تقریبا میتوان گفت که اغلب افراد...
توصیههایی برای همزمانی کرونا و آنفولانزا در فصل سرد
پایگاه خبری لقمه: اگر در فصل گرما با شدت بسیار زیا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
کلمپیچ سرشار از فواید سلامتی
کلمپیچ ازجمله سبزیجات محبوب در سراسر دنیاست که غنی از موادمغذی بوده، طعمی عالی دارد و سرشار از فواید مختلف برای سلامتی است.
چاقی با ما چه میکند؟
کاهش کیفیت زندگی و سطح سلامتی جامعه از عوارض گسترش چاقی است و برای کاهش این اثرات، پیشگیری بهترین راه مهار است.
آیا چیپس خانگی هم بد است؟
بیشتر چیپس های خانگی بسته بندی شفاف دارند. وقتی این بسته بندی ها در معرض نور آفتاب قرار می گیرد، روغن داخل ورقه های سیب زمینی بیشتر پراکسید می شود و ترکیب های مضر بیشتری تولید می کند.
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟
اصولا ما ایرانیها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جاافتاده بیشتر خوشمان میآید!
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است