صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
نان
>
آشنایی با روش تهیه نان گردو و هویج فوری
آشنایی با روش تهیه نان گردو و هویج فوری
این نان خیلی راحت و سریع تهیه میشود و نیاز به کار سخت ندارد.
مواد لازم برای دو نفر:
آرد ساده: 350 گرم
آرد چند منظوره: 150 گرم
نمک: یک قاشق چایخوری
جوش شیرین: 2 قاشق چایخوری
هویج پوست کنده و رنده شده: 150 گرم
گردوی بو داده: 100 گرم
ماست یونانی یا چکیده کم چرب: یک و یک چهارم پیمانه
شیر کم چرب: نصف پیمانه
روش تهیه:
• فر را روی حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم کنید.
• آرد و نمک و جوششیرین را با هم مخلوط کرده سپس گردو، ماست و هویج را به آن اضافه کرده و در مرحله بعد شیر را تا حدی که مایه نرم و چسبندهای تهیه شود به آن اضافه کنید.
• مایه تهیه شده را درون سطح آردی شده بغلطانید و آن را به شکل توپهای تخت درآورید.
• روی آنها چند شیار ایجاد کنید و آنها را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که رویه آنها بالا بیاید و بپزد حرارت دهید.
ترجمه:
شهره فرجی
نقل از :همشهری آنلاین
کد:
3305
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۲ اسفند
بازدید:
3768
ساعت:
8:29 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
6
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
7
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
9
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
10
صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
11
رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریکپذیر
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
نوشابه هایی با توهم انرژی
نوشابههای انرژیزا، نوشیدنیهای نسبتا جدیدی هستن...
تجربه کرونا و لزوم تاکید بر تغذیه سالم
پایگاه خبری لقمه: حالا که شاید بیش از هر زمان دیگر...
توتفرنگی، نوبرانهای کم کالری
توتفرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
ماهیان دریایی سالمترند یا پرورشی؟!
در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستمهای تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آبها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرفکنندگان به ماهیان پرورشی است.
رژیمی برای شفاف سازی پوست
استفاده از انواع کرمهای شیمیایی آرایشی، میتواند به سادگی آنها را به این هدف برساند اما اگر قرار است به این زودیها جشن عروسیتان را برگزار کنید، پیشنهاد دیگری برایتان داریم.
با فلفل چیلی سایز کمر خود را کوچک کنید
یک کارشناس ارشد تغذیه درگفتگویی عنوان کرد: فلفل چیلی یا فلفل تند یکی از سبزی های پرخاصیت برای افرادی است که تمایل به کاهش وزن دارند.
آناناس مفید برای کاهش درد قاعدگی
آناناس و شکلات تلخ برای کاهش درد دوران قاعدگی در زنان مفید هستند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است