کاهش 40 درصدی کشتارگاه‌های سنتی دام


رییس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: تعداد کشتارگاه‌های سنتی دام 40 درصد کاهش یافته است.

به گزارش لقمه، محسن دستور در جمع خبرنگاران با اشاره به سامانه پایش بیماری‎های طیور در طول سال جاری، اظهار کرد: نمونه‌گیری 50 هزار مورد پایش بیماری آنفلوآنزا در واحدهای پرورش صنعتی و عمومی طیور انجام شده و شبکه مراقبت دارویی از مرحله نظارت تا پایان فعالیت در کارخانه‎ها به صورت آزمایشی انجام شد.

وی افزود: ایجاد کد ردیابی برای فرآورده‎ها و محصولات کشاورزی و دامی از دیگر اقدامات دامپزشکی است که در کشتارگاه به ویژه در صنعت طیور انجام می‌شود و با کدی که روی بسته‎بندی مرغ نصب می‌شود، سوابق محصول از زمان تولید به مصرف قابل دسترسی است.

دستور خاطر نشان کرد: اجرای هدفمند واکسیناسیون و عملیات مبارزه و پیشگیری از بیماری‎های دامی در کشور، در 10 استان انجام شد.

رییس سازمان دامپزشکی متذکر شد: متوسط واکسیناسیون دامی حدود 250 میلیون رأس در دام پیش‎بینی شده است که این رقم در طیور به بیش از شش میلیارد قطعه می‎رسد.

وی یادآور شد: جمع‎آوری کشتارگاه‎های سنتی در زنجان نیز آغاز شده و امیدواریم دیگر کشتارگاه‎ سنتی در کشور فعال نباشد.

دستور تصریح کرد: راه‎اندازی کشتارگاه به ویژه در بخش دام، سرمایه‎گذاری سنگینی را تحمیل می‎کند لذا نیازمند تسهیلات و حمایت نهادهای گوناگون است.


نقل از :ایسنا

کد: 3551 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۶ اسفند بازدید: 2061 ساعت: 1:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
6 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
8 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
10 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
11 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...

  آیا می دانید مهمترین وعده غذایی چیست؟ به طور کلی در شبانه روز سه وعده غذا می خوریم (صبحا...

  چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص دارویی موسیر موسیر گیاهی است شبیه سیر که ریشه اش فقط یک پیاز درشت است.
اگر زیاد عرق می کنید، بخوانید برخی از مواد غذایی مانند سیر و پیاز می تواند روی بوی بد عرق تاثیرگذار باشد و موجب افزایش و تغییر در بوی آن شود.
آشنایی با 5 ماده غذایی با کالری صفر خوشبختانه خداوند مواد غذایی کم یا بی کالری را در طبیعت نهاده است تا بتوانیم استفاده کنیم و از کالری دور باشیم و در عین حال بدن مان ضعیف نشود. با ما باشید تا با 5 نمونه از کم کالری ترین مواد غذایی آشنا شوید.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟