پیش بینی تولید 3 تن خاویار پرورشی در سال 92


رییس سازمان شیلات ایران گفت: براساس برنامه ریزی این سازمان ، تولید سه تن خاویار پرورشی در سال آینده در دستور کار قرار دارد که به طور قطع محقق خواهد شد.

به گزارش لقمه، غلامرضا رازقی با بیان این مطلب گفت : در سال جاری یک تن خاویار پرورشی مرغوب و با کیفیت بالا تولید و استحصال شده که بیش از 50 درصد آن به کشورهای اروپایی و سایر کشورهای جهان صادر شده است.

به گفته وی، برای نخستین بار سال گذشته حدود 100 کیلوگرم خاویار پرورشی تولید و استحصال شد.

رازقی تصریح کرد: هم اکنون تولید خاویار پرورشی در کشور از شرایط خوبی برخوردار است و امسال با استقبال خوب سرمایه گذاران در این بخش مواجه شدیم.

وی درباره ذخایر دریایی ماهیان خاویاری گفت: احیاء و بازسازی ماهیان خاویاری در دریای خزر در اولویت برنامه های سازمان شیلات ایران قرار دارد، به طوری که امسال بیش از 5 میلیون قطعه بچه ماهی خاویاری با وزن بالا که ماندگاری بیشتری دارند، در دریای خزر رهاسازی شده است.

به گفته ی رییس سازمان شیلات ایران، در بحث بازسازی ذخایر دریایی، سال گذشته نیز پنج میلیون قطعه بچه ماهی به دریای خزر رهاسازی شده بود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: طبق آخرین آمار سازمان تحقیقات شیلات ، میزان بازسازی و احیای ذخایر ماهیان خاویاری در دریای خزر حدود 7.8 درصد بوده است که روند مثبتی را نشان می دهد.

این مقام مسوول گفت: با ایجاد ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری از سوی سران پنج کشور از سال 2010، علاوه بر بازسازی ذخایر دریایی، پرورش ماهیان خاویاری نیز در اولویت برنامه های سازمان شیلات ایران قرار گرفت ، به طوری که تاکنون در این زمینه از روند خوبی نیز برخوردار بوده ایم.





نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 3552 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۶ اسفند بازدید: 2441 ساعت: 1:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تحویل ۵۰هزار قطعه بچه فیل ماهی خاویاری به بخش خصوصی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۷ مرداد
2 اعطای تسهیلات 20 میلیارد ریالی به پرورش ماهیان خاویاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
3 صید ماهی خاویاری همچنان ممنوع است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
4 صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیج‌فارس ممنوع شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
5 گرانترین غذای جهان چیست؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
6 ادامه ممنوعیت صیدتجاری ماهی خاویاری/ ایران در لیست قرمز نیست ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر
7 گران‌ترین غذای جهان چیست؟ ۱۳۹۳ شنبه ۲ اسفند
8 کدام مواد غذایی ایرانی اش، بهتره؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ بهمن
9 تولیدکنندگان ماهی خاویاری، ماهی نمی‌خورند! ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
10 خاویار تقلبی نخرید ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن
11 فروش خاویار ایرانی در اروپا کیلویی 6.5 میلیون تومان ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان ریزش مو با مصرف تخم کدو هنگامی که زنان یا مردان شروع به از دست دادن موهای ...

  نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو 27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزه‌تر و سالم‌تر بپزید....

  خطر ریواس برای فشارخونی‌ها یک کارشناس تغذیه عنوان کرد: ریواس سرشار از سلنیوم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.
آنتی بیوتیک را اینجوری مصرف کنیم آنتی‌بیوتیک‌ها بعد از مسکن‌ها دومین دسته از داروهای پرمصرف کشور محسوب می‌شوند که بسیاری از آنها را می‌توان بدون نسخه پزشک از داروخانه‌ها تهیه كرد.
بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعه‌ای برای کمی‌سازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگ‌های منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.