برنامه‌های تولید، صادرات و قیمت تخم‌مرغ


مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار پیش‌بینی کرد: امسال 950 هزار تن تخم‌مرغ تولید و 150 هزار تن از این محصول صادر شود.

به گزارش لقمه، هدایت اصغری اظهار کرد: در حال حاضر تولید تخم‌مرغ در وضعیت خوبی قرار دارد و در صورت ادامه داشتن حمایت‌ها و ذخیره‌سازی مازاد تولید می‌توانیم قیمت این محصول را در بازار متعادل‌تر کنیم.

کاهش 30 درصدی قیمت تخم‌مرغ در ایام نوروز
وی درباره‌ی قیمت تخم‌مرغ در سال جاری گفت: بر اساس تفاهم‌نامه منعقد شده میان اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار و شرکت پشتیبانی امور دام، باید 100 هزار تن نهاده در اختیار اتحادیه قرار می‌گرفت تا با تامین نقدینگی مرغداری‌ها بتوان مازاد تولید را ذخیره کرد.

اصغری افزود: از آنجاکه نهاده مورد نیاز و مورد تفاهم تامین نشد امکان ذخیره‌سازی وجود نداشت و با توجه به اینکه در ایام نوروز امسال تقاضا برای مصرف تخم‌مرغ حدود 30 درصد کاهش یافت، باید به همین میزان ذخیره‌سازی صورت می‌گرفت اما نبود امکانات ذخیره‌سازی در واحدهای تولیدی و عدم صادرات این محصول باعث کاهش قیمت در بازار شد.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار با انتقاد از پایین‌تر آمدن قیمت تخم‌مرغ از حداقل قیمت تعیین‌شده در تفاهم‌نامه سال گذشته، گفت: برخلاف تفاهم‌نامه منعقد‌شده در ایام نوروز قیمت تخم‌مرغ از کیلویی 2700 تومان پایین‌تر آمد که برای متعادل‌تر شدن قیمت این محصول در بازار باید صادرات تخم‌مرغ تا شش ماه نخست با افزایش سه برابری به 20 هزار تن در ماه برسد.

آغاز صادرات تخم‌مرغ به بازار‌های جدید
وی اظهار کرد: در سال گذشته بازار‌های جدیدی مانند روسیه، ارمنستان، کویت و ... شناسایی شدند که هم‌اکنون در حال برنامه‌ریزی برای آغاز صادرات به این کشورها هستیم.

اصغری ادامه داد: در حال حاضر 1400 واحد تولیدی در کشور مشغول به فعالیت بوده که در صورت مطلوب‌ بودن شرایط، پیش‌بینی می‌شود امسال حدود 950 هزار تن تخم‌مرغ تولید شود و با افزایش سه برابری صادرات، میزان صادرات تخم‌مرغ به 150 هزار تن برسد.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار درباره وضعیت کنونی بازار تخم‌مرغ گفت: از ابتدای سال تاکنون نهاده‌ها با افزایش قیمت روبه‌رو شده‌اند که باعث افزایش قیمت تمام‌شده این محصول خواهد شد اما اگر بازار داخلی تنظیم شود و مازاد تولید ذخیره‌سازی شود، می‌توان همانند سال گذشته بازار متعادلی را برای تخم‌مرغ ایجاد کرد.


نقل از :ایسنا

کد: 3573 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۸ فروردين بازدید: 2495 ساعت: 12:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
2 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
3 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
4 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
5 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
6 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
7 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
8 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
9 ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
10 افزایش پنج درصدی تولید تخم مرغ نسبت به برنامه جهاد کشاورزی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
11 دلیل گرانی تخم مرغ چه بود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سم زدایی از بدن با گل کلم گل کلم، گیاه بومی شمال شرق مدیترانه در حال حاضر در...

  آدامس این جویدنی زیان‌آور ما پر از تصورات اشتباهیم. مثلا برخی گمان می‌كنند خ...

  ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور پایگاه خبری لقمه: كیفیتِ ناخوشِ زندگی انسانِ مدرن مستندی طنازانه و انسان محور، درباره لزوم توجه به سلامت جامعه
پوستی سالم و بدون سرطان، با این خوراکی ها هر چیزی که می‌خوریم روی تک تک سلول‌هایمان تأثیر می‌گذارد. پوست هم به عنوان یکی از ارگان‌های بزرگ از این تأثیرات بی نصیب نیست.
دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر که تا ۲۴ سال تحت نظر بودند، نشان می‌دهد کسانی که چربی رژیم غذایی خود را از گیاهان در مقایسه با حیوانات دریافت کرده‌اند، با احتمال مرگ بسیار کمتری روبرو بودند.
توصیه هایی برای افراد سرمایی این روز‌ها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما می‌کنند. یک متخصص طب سنتی می‌گوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه می‌توانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.