مواد اولیه: ران مرغ متوسط هشت عدد ماست كمچرب دو پیمانه سیر لهشده سه حبه پودر زیره یك قاشق غذاخوری پودر هل و دارچین و زعفران ساییده شده و نمک و فلفل قرمز از هر کدام نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه آسیابشده یك قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا ماست و تمامی ادویهها را در یك كاسه بزرگ چینی یا استیل مخلوط میكنیم. پوست و چربیهای اضافی مرغ را گرفته، ساق و انتهای ران مرغ را از هم جدا كرده با چاقو شكافهای كوچكی در اطراف گوشت مرغ ایجاد میكنیم. تكههای مرغ را با مخلوط ادویه و ماست خوب ورز داده و آنها را با سلفون بسته و در یخچال به مدت 12 الی 18 ساعت میگذاریم تا بماند. تكههای مرغ را مانند جوجهكباب به سیخ زده و برروی ذغال میپزیم، یا اینكه آنها را داخل سنی فر چیده و چند قاشق روغن در اطراف و روی مرغها میریزیم و سینی را داخل فر داغ با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار میدهیم تا كاملا مغز پخت و سرخ شود. حال مرغها را داخل دیس چیده و اطراف آن را با سبزیجات و لیمو تزیین كنید. در صورت تمایل میتوان كمی سسكچاپ بر روی مرغهای تندوری ریخت.