روش تهیه مرغ تندوری


مرغ تندوری یكی از مشهورترین غذاهای هندی است كه در اكثر نقاط دنیا طرفداران زیادی دارد و تهیه آن نسبتا آسان می‌باشد. البته اگر عاشق غذاهای تند هستید و معده خودتان و خانواده‌تان به آن سازگار بود این مرغ تندوری را تهیه و میل كنید.

مواد اولیه:

ران مرغ متوسط هشت عدد
ماست كم‌چرب دو پیمانه
سیر له‌شده سه حبه
پودر زیره یك قاشق غذاخوری
پودر هل و دارچین و زعفران ساییده شده و نمک و فلفل قرمز از هر کدام نصف قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه آسیاب‌شده یك قاشق چایخوری 



طرز تهیه:

ابتدا ماست و تمامی ادویه‌ها را در یك كاسه بزرگ چینی یا استیل مخلوط می‌كنیم. پوست و چربی‌های اضافی مرغ را گرفته، ساق و انتهای ران مرغ را از هم جدا كرده با چاقو شكاف‌های كوچكی در اطراف گوشت مرغ ایجاد می‌كنیم. تكه‌های مرغ را با مخلوط ادویه و ماست خوب ورز داده و آنها را با سلفون بسته و در یخچال به مدت 12 الی 18 ساعت می‌گذاریم تا بماند.

تكه‌های مرغ را مانند جوجه‌كباب به سیخ زده و برروی ذغال می‌پزیم، یا این‌كه آنها را داخل سنی فر چیده و چند قاشق روغن در اطراف و روی مرغ‌ها می‌ریزیم و سینی را داخل فر داغ با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار می‌دهیم تا كاملا مغز پخت و سرخ شود.

حال مرغ‌ها را داخل دیس چیده و اطراف آن را با سبزیجات و لیمو تزیین كنید. در صورت تمایل می‌توان كمی سس‌كچاپ بر روی مرغ‌های تندوری ریخت.




کد: 3597 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۰ فروردين بازدید: 5868 ساعت: 4:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
7 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
8 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
10 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای ممنوع برای خانم های باردار لقمه: سال‌های زیادی است که گفته می‌شود مصرف مقدار ...

  نکاتی در مورد بادمجان

  اعتقاد به شانس شما را چاق می‌كند نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است افرادی كه به شا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پس‌لرزه‌‌های تغییر موقتی نرخ دلار بر سبد مصرفی خانوار بعد از نوسانات نرخ دلار و ایجاد نگرانی مبنی بر افزایش قیمت کالاها، مصرف‌کنندگان باز هم برای تامین برخی کالاهای خود به بازار مراجعه کرده و همین امر، تولیدکنندگان را منجر به بروز رفتار دوگانه کرده است.
چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
چند دلیل خوب برای مصرف بیشتر سیر سیر برای پیشگیری از دیابت نوع 2 نیز موثر است. به خاطر این که ترکیبات آن به کبد کمک می‌کند تا مازاد قند خون را دفع کند.
قند خون را با این 5 ماده غذایی کنترل کنید پایگاه خبری لقمه: مصرف مواد غذایی غنی از فیبر یکی از راه‌های کنترل دیابت است. تحقیقات نشان می‌دهد فیبر موجود در مواد غذایی گیاهی روند افزایش قند خون را کند می‌کند.