صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
>
استقبال مطلوب از مسابقه «عكاسی از سفرههای افطار» تا امروز
استقبال مطلوب از مسابقه «عكاسی از سفرههای افطار» تا امروز
دبیر دومین دوره مسابقه عكاسی از سفرههای افطار گفت: تاكنون استقبال خوبی از این مسابقه به عمل آمده و البته فكر میكنیم كه با بازگشایی دانشگاهها و استمرار اطلاع رسانی در كنار مردم عادی و عكاسان خبری،دانشجویان نیز به جمع ارسال كنندگان آثار اضافه شوند.
«محمد صالح حجتالاسلامی» دبیر دومین دوره مسابقه عكاسی از سفرههای افطار در گفتوگو با خبرنگار سینمایی فارس، در خصوص انگیزه خود از برپایی این مسابقه گفت: بر اساس مطالعات و تجربیاتی كه دارم به این نتیجه رسیدم كه، برای پركردن خلاء تولیدات فرهنگی، میبایست خود، حركتی انجام دهیم و اگر فكر كنیم كه سازمانی یا مدیران ارشد فرهنگی به تنهایی بایستی بار این مسایل را به دوش بكشند، قطعا در این مسیر شكست خواهیم خورد.
وی ادامه داد: در حقیقت، این خود مردم هستند كه بایستی با نگاهی دلسوزانه و غیرتمند، به ترمیم كاستیهای تولیدات فرهنگی بپردازند. كاستیهایی كه در مقابل انبوه تولیدات خارجی و به ویژه غربی، ناخودآگاه ضعف و افسردگی در سطح عزت ملی در پی خواهد داشت.
این روزنامهنگار افزود: یعنی وقتی ما در مورد هر عنصر فرهنگی كه صحبت میكنیم، با انبوهی از مصادیق نوشتاری و تصویری روبرو میشویم كه در خارج از این كشور تولید شدهاند و معرف و مروج فرهنگ همان مبداء تولید هستند؛ اما دریغ از اندك آثاری كه بومی و وطنی باشند، در این حالت بهطور ناخودآگاه احساس میكنیم كه از داشتن و تولید این عناصر ناتوانیم.
این كارشناسان امور فرهنگی اظهار داشت: لذا به بهانه فعالیت سایت لقمه كه در عرصه غذا و صنایع غذایی فعال است چندین مسابقه ابداعی را در سال گذشته و با اهداف ایجاد همدلی و همكاری عمومی افراد جامعه برای رفع یك كمبود اجرا كردیم كه خوشبختانه با استقبال بی نظیر عموم مردم و به ویژه رسانه ها روبرو شد. این مسابقهها عبارتند از: عكاسی از سفره های افطاری، عكاسی از خرید و سفرههای شب یلدا، عكاسی از سفرههای حسینی، عكاسی خرید خوراكیهای نوروزی و عكاسی از سفرههای هفت سین بودهاند كه امسال، در حال برگزاری دومین دوره عكاسی از سفرههای افطاری هستیم.
وی تصریح كرد: این مسابقهها همگی به نوعی به فرهنگ زیبا و دوست داشتنی كشورمان مرتبطاند و به جز یكی از آنها كه قابلیت جهانی شدن دارد، مابقی به عنوان ثبت كننده و معرف فرهنگ زیبای ایران زمین و اعتقاداتش عمل خواهند كرد.
مدیرمسئول سایت لقمه در خصوص علت تاخیر در اعلام فراخوان این دوره از مسابقه تشریح كرد: این مسابقه و سوژه انتخاب شده آن از ظرفیت بالایی برخوردار است و همانطور كه توصیه شده نباید در مورد مسائل بزرگ، كوچك حرف زد. ما هم از این اصل تبعیت كردهایم یعنی با جذب حامیان دلسوز و علاقهمند به فرهنگ و هنر، نهایت سعی خود را كردهایم كه مسابقهای با استانداردهای بالا برگزار كنیم.
وی تاكید كرد: هیئت داوران و جوایز و حتی نتیجه مسابقه كه برپایی نمایشگاه و چاپ كتاب خواهد بود همگی در بهترین حالت تعیین شدهاند و سعی شده تا با استانداردهای یك مسابقه ملی طراحی شوند.
وی افزود: نكته همین جا است كه علیرغم اقدام به موقع ما یكی از ارگانها كه نامش را ذكر نخواهم كرد، بخش اعظم هزینههای این مسابقه و برنامههای جنبی آن را كه بسیار مفصل هم بود، تقبل كرده بود و ما جهت اطلاع رسانی و اعلام فراخوان، درصدد برپایی یك نشست مطبوعاتی در ابتدای ماه مبارك رمضان بودیم كه به ناگاه، با دخالت یكی از مدیران میانی نظر مسئولان آن مجموعه تغییر كرده و با بیان داشتن كسر بودجه، روز قبل از فرارسیدن ماه مبارك انصراف خود را اعلام كردند.
وی اظهار داشت: گرچه این نكته میتوانست ضربهای مهلك باشد ولی از آنجا كه به نیت و كار خود اعتقاد و به حس فرهنگ دوستی هموطنان هنرمند و خونگرم خود اعتماد داشتیم و به سرعت وارد مذاكره با مراكز دولتی و خصوصی دیگری شدیم و بحمدالله توانستیم كه با تاخیر ولی مطمئن، فراخوان این مسابقه با در نظر گرفتن تمام شرایط ایدهال اعلام نمائیم. و با توجه به همین تاخیر و بنابه نظر هیئت داوران با تعیین زمان ارسال آثار تا انتهای مهرماه و همینطور نداشتن محدودیت برای پذیرش آثار آرشیوی عكاسان، سعی كردیم تا این مساله تا حدی جبران شود.
حجتالاسلامی در خصوص میزان استقبال از این مسابقه تاكنون گفت: تا كنون استقبال خوبی از این مسابقه به عمل آمده و البته فكر میكنیم كه با بازگشایی دانشگاهها و استمرار اطلاعرسانی در كنار مردم عادی و عكاسان خبری كه در این خصوص معمولا دارای گنجینه غنیای هستند،دانشجویان نیز به جمع ارسالكنندگان آثار اضافه شوند و به همین دلیل ما برای داوری دو هفته زمان تعیین كردهایم تا بتوانیم مراحل انتخاب اولیه و گزینش نهایی را به خوبی انجام دهیم.
وی افزود: با تجربه ای كه از مسابقات قبلی داریم مطمئنیم كه ایرانیان سراسر جهان كه از طریق اینترنت ارتباط سهل و آسانی را با هم تجربه میكنند، در این دوره از مسابقات هم كه ریشه در فرهنگ زیبا و نهادینه شده در وجودشان دارد، حضور گسترده و پررنگی خواهند داشت.
دبیر دومین دوره مسابقه عكاسی از سفرههای افطار در انتها تشریح كرد: حضور برای عموم آزاد است اما موضوع تعیین شده محدودیتهایی هم دارد. به این معنا كه سوژه عكاسی، سفرههای افطاری است. گرچه تفاوتی بین سفرههای گسترده و تجملاتی یا یك وعده غذای تك نفره قائل نیستیم،اما حال و هوای عكس باید نشانی از ماه مبارك رمضان در خود داشته باشد.
کد:
363
تاریخ نشر:
۱۳۸۸ يکشنبه ۲۹ شهريور
بازدید:
3112
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
2
تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچیهای پیشکسوت هیئات حسینی
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
3
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
4
دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
5
«سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
6
خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
7
توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8
روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
9
دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
10
«فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است
۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
11
نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود!
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
رژیم خیلی کمچـرب هم عارضه دارد!
متاسفانه بسیاری از افراد در جامعه تنها چربی رژیمی ...
معرفی یک رژیم غذایی ضدسرطان
چه شما سابقهای از سرطان در میان اعضای خانوادهتان...
حبوبات، یک غذای کربوهیدرات دار خوب
حبوبات همواره جزء مواد غذاییای دسته بندی می شوند ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا لواشکها و آلوچههای ترش از میوه تهیه میشوند؟
در تمام سوپرمارکتها و فروشگاههای مواد غذایی، قفسهای پر از انواع تنقلات ترش دیده میشود که کمتر کسی با دیدنشان دهانش آب نمیافتد.
بستنی لاکچری برای میلیاردرها از جنس الماس !
پایگاه خبری لقمه: امروزه لاچکری بودن و خرید محصولات گران قیمت مد روز دنیا شده، از این رو برخی افراد بستنی با قیمت نجومی از الماس و ورق طلا تولید کرده اند و آن را به پولدارها می فروشند.
وقتی در ایران گریه کردم
روزگاری که ما در آن زندگی میکنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوریها و پیشرفتها دست پیدا میکند و آدمها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.
چگونه آشپزی کنیم تا غذا چاقمان نکند!
ازآنجایی که کنترل جذب کالری یکی ازمهمترین جنبه های برنامه کاهش وزن است وفرد نباید به دلیل طعم مطبوع غذا این مسئله را نادیده بگیرد . شما می توانید با محدود کردن کالری مصرفی ازغذاهای مطبوع لذت ببرید .
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است