آلوده ترین مکان آشپزخانه کجاست؟


دفعه بعدی که در یخچال را باز می کنید تا گوجه فرنگی یا دسته ای از کاهو بردارید شاید دوست داشته باشید آنها را دوباره تمیز بشویید. یافته های جدید محققان اعلام می کند، کشوی سبزیجات در یخچال محل مناسبی برای تجمع باکتری ها و میکروب ها است.

به گزارش لقمه، در این قسمت اصولا مواد شسته شده و نشده در کنار هم نگهداری می شوند. بیشتر مردم تصور می کنند سبزیجات داخل یخچال از مشکلات آلودگی دور هستند. اما کارشناسان توصیه می کنند کشوی سبزیجات را هر چند وقت یکبار با آب داغ و مایع شوینده تمیز بشویید حتی اگر لازم است از ترکیب جوش شیرین برای ضدعفونی کردن آن استفاده کنید.

پس از تحقیقات سال 2011 که مشخص شد آشپزخانه آلوده ترین مکان خانه است، محققان وسایل موجود در آشپزخانه را مورد بررسی قرار دادند تا متوجه شوند کدام بخش آشپزخانه از همه آلوده تر و خطرناک تر است. در این تحقیق 20 خانواده از بخش جنوب شرقی میشیگان شرکت داشتند.

محققان امید داشتند با بررسی عادت های تمیزکاری این افراد دلیل اصلی بروز بیماری های حاصل از غذا و مواد خوراکی را کشف کنند. به همین منظور، به دنبال باکتری هایی همچون E.coli، سالمونلا، لیستریا، کپک و قارچ بودند.

مرکز کنترل بیماری های آمریکا تخمین زده است سالانه حدود 48 میلیون نفر از مردم در اثر بیماری های حاصل از مواد خوراکی بیمار و 3 هزار نفر از آنها جان خود را از دست می دهند. کودکان و آنهایی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در خطر این بیماری ها قرار دارند.

بیشتر خانواده ها تصور می کردند شاید مایکروویو آلوده ترین بخش آشپزخانه باشد اما از آنجا که این دستگاه سطح صافی دارد، باکتری ها چندان تمایلی به رشد در آن ندارند.

اما واشر بلندر یا مخلوط کن نیز بسیار آلوده است زیرا خیلی ها آن را پس از هر بار استفاده جدا نمی کنند تا تمیز بشویند و وسیله ای است که به طور مدام در خانه استفاده می شود.

آیا تصور می کنید در بازکن به شست‌وشو نیاز ندارد؟ پس بهتر است دوباره فکر کنید. این وسیله نیز یکی از آلوده ترین مکان های آشپزخانه است. بیشتر مردم پس از باز کردن در قوطی ها، آن را داخل کشو می اندازند. اما باید از این به بعد، پس از هر بار استفاده آن را تمیز بشویید و خشک کنید.

قلم مو یا قاشقک پهن کننده مواد نیز متهم بعدی است. محققان مشخص کرده اند بسیاری از مردم این وسیله را پس از استفاده نمی شویند.

با این مطلب قصد ترساندن شما را نداشتیم فقط می خواستیم بیشتر مراقب مسایل پاکیزگی باشید تا خدایی نکرده بیمار نشوید.


نقل از :برترین ها

کد: 3661 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۳۰ فروردين بازدید: 2744 ساعت: 12:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یافته های جدید از فواید رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای پروستات ۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي
2 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 هشدار سازمان غذا و دارو در مورد ساخت بدون مجوز یک نوع آنتی بیوتیک تزریقی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
5 هشدار نسبت به سرعت گسترش سویه جدید آبله میمونی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
6 تفاهم‌نامه همکاری دانش فنی بومی شرکت پتروشیمی کیان و شرکت پژوهش و فن آوری پتروشیمی امضا شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱ خرداد
7 «پتله پلو» همدانی در فهرست آثار ناملموس کشور ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
8 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
9 همه چیز درباره فلفل سیاه و سفید و خواص آنها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ آذر
10 استفاده از از ظرفیت بورس کالای کشور می توان برای کشف قیمت زعفران ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
11 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یخ‌های دكه‌ای می‌توانند منتقل‌كننده وبا و آلودگی باشند یک متخصص بهداشت محیط گفت: یخ‌های دکه‌ای می‌توانند ...

  بالاخره ته دیگ بخوریم؟ سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلا...

  با مضرات جوش ‌شیرین آشنا شوید یک متخصص تغذیه گفت: جوش شیرینی که برای تهیه خمیر ن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شب یلدا فقط برای خوردن میوه و تنقلات نیست/ آداب غیرمرسوم را از شب یلدا حذف کنید پایگاه خبری لقمه: شاید نتوان برای برخی آداب و رسوم شب یلدا جایگزینی تعریف کرد، اما حالا در این شرایط اقتصادی بیایید کاری کنیم که دیگر انار دانه درشت و هنداونه بزرگ قرمزرنگ مشکلی بر مشکلات خانواده‌ها در این شب باستانی اضافه نکند.
اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.
میوه به جای شام؛ مفید یا مضر؟ برخلاف باور عموم، میوه‌ها هم چاق کننده‌اند و مصرف بیش از حد آنها مضر است.
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد.