پیشنهادی برای روز مادر؛ روش تهیه دسر توت‌فرنگی با خامه و نعنا


برای تهیه این دسر، توت‌فرنگی‌ها را از طول به صورت قطعات نازک برش دهید.

زمان تهیه و آماده ‌سازی: 20 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

شکر: یک پیمانه

برگ نعنای درشت خرد شده: 2 پیمانه به علاوه چند شاخه نعنا برای تزیین

خامه: یک پیمانه

توت‌فرنگی خرد شده: دو پیمانه و نیم، ساقه انتهای آن‌ها جدا شود.

 

طرز تهیه:

• برای تهیه شربت: درون قابلمه متوسطی، شکر، نعنا و 2 قاشق غذاخوری آب را روی حرارت متوسط جوش آورید. سپس از روی حرارت برداشته، 15 دقیقه صبر کنید. محلول را درون یک آبکش ریخته و با فشار دست یا قاشق سعی کنید تا می‌توانید آب آن‌ها را درآورید. بگذارید محلول خنک شود. ( مقدار تهیه شده حدود یک چهارم پیمانه است).

• در این میان،‌ درون کاسه بزرگی خامه را خوب هم بزنید و یک چهارم پیمانه شربت آماده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

• برای چیدن لایه‌های این دسر،‌ابتدا از توت‌فرنگی شروع کنید و به صورت یک در میان با قاشق یک لایه توت‌فرنگی و یک لایه خامه را درون 4 لیوان از پیش آماده قرار دهید و روی هر یک از آن‌ها را با یک شاخه نعنا تزیین کنید.


نقل از :همشهری

کد: 3765 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت بازدید: 3721 ساعت: 12:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
3 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
7 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
8 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
9 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
11 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


sara

باحاله یه دسر ساده هم با توت فرنگی اینجا دیدم باحاله. http://blog.bazar.ir/2447 البته دسر اون طوری که نه ولی هم سادس هم خوشمزه

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با مضرات جوش ‌شیرین آشنا شوید یک متخصص تغذیه گفت: جوش شیرینی که برای تهیه خمیر ن...

  سبزی پای ثابت سلامتی بارها درباره فواید سبزی‌جات و اهمیت مصرف آن‌ها مطا...

  هشدار وزارت بهداشت : میوه های چسبناك یا براق سمی اند رییس اداره بهداشت كشاورزی وزارت بهداشت از مردم خوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قابل توجه خانم‌هایی که بعد از ازدواج چاق شده‌اند در موارد زیادی مشاهده می کنیم خانم قبل از ازدواج در کنترل وزن و تناسب اندامشان دقت و حساسیت فوق العاده ای دارند؛ اما پس از ازدواج با اضافه وزن زیادی مواجه می شوند و هرگز پی به علت آن نمی برند. در این مطلب به مواردی که موجب این اتفاق می شود، می پردازیم.
فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی این میوه‌ی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیم می‌باشد و از ویتامین‌های خانواده‌ی ب (B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۵ ،B۶) و ویتامین C ،E و K نیز بی‌بهره نیست.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر محققان برای تغذیه ای بهتر ۱۵ نکته را توصیه می‌کنند از جمله اینکه در چای دارچین ریخته شود، گوجه با پوست خورده شود، با افزودن سیر در غذاها آشتی شود و در نهایت در فلفل پاش کمی زردچوبه ریخته شود.