شعب مک‌دونالد در دهلی‌نو تعطیل شدند


پایگاه خبری لقمه: به دلیل انقضای مجوز فعالیت مک دونالد در هند اکثر شعب این فروشگاه زنجیره‌ای عرضه فست‌فود در هند تعطیل شدند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از راشاتودی، به دلیل انقضای مدت فعالیت مجوز صادرشده برای مک‌دونالد در هند که روز گذشته به اتمام رسید، اکثر شعب مک‌دونالد در دهلی‌نو تعطیل شدند.

 

شرکت CPRL هند که مسئولیت چرخاندن شعب مک‌دونالد در هند را برعهده دارد، اعلام کرده است که در حال تلاش برای تمدید مجوز فعالیت خود است.

 

برهمین اساس در حال حاضر از 55 شعبه مک‌دونالد در دهلی‌نو، 43 شعبه به طور کامل تعطیل شده‌اند.

 

بری شام سخنگوی مک‌دونالد در آسیا اعلام کرده است که هند همچنان یکی از بازارهای مهم مک‌دونالد باقی خواهد ماند و ما در تلاش هستیم در اسرع وقت مشکل به‌وجودآمده را حل کنیم.

 

رسانه‌های هندی معتقدند تعطیلی شعب این شرکت آمریکایی در هند می‌تواند به بیکاری 1700 نفر بیانجامد. مک‌دونالد اولین شعب خود در هند را در سال 1996 باز کرد و اولین کشوری بود که این شرکت بزرگ آمریکایی تصمیم گرفت تا محصولات خود را بدون استفاده از گوشت گاو و گوشت خوک عرضه کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10277 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير بازدید: 31 ساعت: 12:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  افزایش انرژی و تمرکز با این مواد غذایی بسیاری از مواد خوراکی تاثیر درمانی دارند و در اغل...

  شیر موز یا شیر نارگیل ؟ شیرموز و شیرنارگیل نوشیدنی‌های دلچسب و گوارایی است...

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
پروتئین به چه دردی می‌خورد؟ پروتئین‌ها وظایف گوناگونی بر عهده دارند مانند ساختن هورمون‌ها، آنزیم‌ها و آنتی کورها (همان پادتن‌ها)، انتقال اکسیژن و هیدروژن و غیره.
غذاهای ضد پیری برخی مواد غذایی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به بقیه غذاها دارند که تأثیری بیشتری در جوان ماندن بدن دارند.
چرا غذاخوردن در نیمه شب سبب چاقی می‌شود؟ پژوهش های جدید نشان می دهد افرادی که در نیمه های شب از خواب بیدار شده و غذا می خورند، اضافه وزن بیشتری داشته و در امر کاهش وزن موفق نخواهند بود.