شعب مک‌دونالد در دهلی‌نو تعطیل شدند


پایگاه خبری لقمه: به دلیل انقضای مجوز فعالیت مک دونالد در هند اکثر شعب این فروشگاه زنجیره‌ای عرضه فست‌فود در هند تعطیل شدند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از راشاتودی، به دلیل انقضای مدت فعالیت مجوز صادرشده برای مک‌دونالد در هند که روز گذشته به اتمام رسید، اکثر شعب مک‌دونالد در دهلی‌نو تعطیل شدند.

 

شرکت CPRL هند که مسئولیت چرخاندن شعب مک‌دونالد در هند را برعهده دارد، اعلام کرده است که در حال تلاش برای تمدید مجوز فعالیت خود است.

 

برهمین اساس در حال حاضر از 55 شعبه مک‌دونالد در دهلی‌نو، 43 شعبه به طور کامل تعطیل شده‌اند.

 

بری شام سخنگوی مک‌دونالد در آسیا اعلام کرده است که هند همچنان یکی از بازارهای مهم مک‌دونالد باقی خواهد ماند و ما در تلاش هستیم در اسرع وقت مشکل به‌وجودآمده را حل کنیم.

 

رسانه‌های هندی معتقدند تعطیلی شعب این شرکت آمریکایی در هند می‌تواند به بیکاری 1700 نفر بیانجامد. مک‌دونالد اولین شعب خود در هند را در سال 1996 باز کرد و اولین کشوری بود که این شرکت بزرگ آمریکایی تصمیم گرفت تا محصولات خود را بدون استفاده از گوشت گاو و گوشت خوک عرضه کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10277 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير بازدید: 2007 ساعت: 12:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اعتراض بخش خصوصی به وضعیت واردات برنج ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ ارديبهشت
2 سیاست‌های انقباضی در حوزه فرهنگ ۱۴۰۰ شنبه ۲۷ آذر
3 انتقاد رئیس اتحادیه از برگزاری مجالس در دفاتر اسناد رسمی!/کرونا عده ای از تالارداران را ورشکست کرده است ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۷ شهريور
4 اعمال محدودیت کرونایی برای ۷ رسته شغلی/ محدودیت برای رستورانها و تالارها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۸ تير
5 جزییات تعطیلی سراسری ۱۰ روزه/ کدام اصناف تعطیلند ۱۴۰۰ شنبه ۲۱ فروردين
6 دلایل تعطیلی بیست درصد از واحدهای تولیدی فعال در شهرک های صنعتی ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۴ آبان
7 برخورد با واحدهای صنفی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۹ تير
8 قیمت سموم بخش کشاورزی به شدت افزایش می یابد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
9 ۱۸ واحد تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی تعطیل شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
10 تعطیلی 1144 مرکز متخلف بهداشتی در ماه رمضان/سنجش سلامت مواد غذایی توسط کارشناسان ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌هایی با طعم سرطان! همه متخصصان علوم پزشکی به مردم توصیه می‌کنند که بر...

  در مصرف میوه زیاده روی نكنید

  چه کنیم تا با مصرف سبزی ها دچار نفخ نشویم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: « ممکن است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
چهار توصیه برای مصرف بی ضرر پیتزا شهروندان آمریکایی مانند سایر مردم دنیا سالانه بیش از 3 میلیارد پیتزا را از 60 هزار رستوران می خرند.
چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامین‌های موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی می‌باشند. فلفل دلمه‌ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می‌باشد.