سالاد آووکادو، متفاوت و پرخاصیت


در این مطلب روش تهیه سالاد آووکادو را به شما خواهیم گفت! برای آماده کردن سس این سالاد، مایونز، ماست، فلفل سیاه، آویشن و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کنید و بگذارید در یخچال بماند.

مواد لازم:

    2 عدد آووکادو   Avocado
    1 بسته اسفناج ریز
    1 فنجان آرد
    2 عدد تخم مرغ
    2 فنجان خرده نان
    روغن سرخ کردنی
    نیم فنجان مایونز
    نیم فنجان ماست
    نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه
    نیم قاشق چایخوری آویشن
    1 لیمو ترش


روش تهیه:


1. برای آماده کردن سس این سالاد، مایونز، ماست، فلفل سیاه، آویشن و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کنید و بگذارید در یخچال بماند.


2. یک بشقاب آماده کنید و خرده نان ها را داخل آن بریزید. و در ماهیتابه ای روغن ریخته و بگذارید داغ شود.


3. آووکادوهایی انتخاب کنید که سفت باشند. چون موقع سرخ کردن نباید شل باشند و وا بروند. هسته آنها را جدا کنید و هر دو نیمه آووکادو را به چند برش تقسیم کنید.


4. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و هم بزنید. برش های آووکادو را ابتدا داخل آرد زده و سپس داخل تخم مرغ بزنید تا خوب همه جای آنها به تخم مرغ آغشته شود.


5. سپس آنها را در خرده نان بغلتانید. حالا برش های آووکادو آماده سرخ کردن در روغن هستند. تک تک آنها را سرخ کنید تا طلایی شوند.


6. آووکادوهای سرخ شده را روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن آنها گرفته شود.


7. بعد از آن، با برگ های ریز اسفناج، گوجه فرنگی و ژامبون سرخ شده یا گوشت پخته دلخواهتان به شکل سالاد درآورید.


8. حتی می توانید این مخلوط را به شکل رولت درآورید. مواد آماده شده را داخل کاغذ برنج بپیچیده و با سسی که قبلاً آماده کرده اید میل کنید.

 


نقل از :برترین ها

کد: 3804 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت بازدید: 4284 ساعت: 8:11 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
4 استقبال از بیماری ها با مصرف سالادهای آماده ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
7 افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
8 طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
9 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
10 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
11 سالاد نودالیت، غذایی محبوب کودکان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 تفاله غذایی که بهتر است آنها را دور نریزید ته مانده ها و تفاله های بعضی از غذاها و میوه هایی ...

  ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی م...

  مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

احتیاجات کالری زنان و مردان بر حسب وزن و میزان فعالیت بعضی از سازمان‌های علمی نیاز به انرژی غذایی را در افرادی که وزن و قد متوسطی دارند و فعالیت بدنی آن‌ها شدید نمی‌باشد برای زنان 2300 کالری و برای مردان 3200 کالری تعیین کرده‌اند.
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.
آبلیموهای بی‌نام و نشان و قیمت‌های بی‌سر و سامان علی‌رغم تاکید سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی صنعت آبلیمو مبنی بر پاک‌سازی بازار از آبلیموهای غیر استاندارد و تعیین قیمت مصوب، هنوز آبلیمو‌های بی‌نام و نشان زیادی در بازار به چشم می‌خورند.
نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته سکته مغزی یکی از بیماری‌هایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز می‌کند و به‌طور ناگهانی نمایان می‌شود. برای همین هم بسیاری از افراد می‌خواهند با شیوه‌های پیشگیری از آن آشنا شوند.