به گزارش لقمه، یکی از ترکیبات طبیعی داخل تخم مرغ، فشار خون را به اندازهی داروی ضد فشار خون کاپتوپرال کاهش میدهد. این ترکیب مانند مهار کنندهی آنزیم تبدیل کنندهی آنژیوتانسین عمل میکند برای همین هم فشار خون را کاهش میدهد.
این کشف نتیجهی تلاش گروه تحقیقاتی دکتر زیپانگ یو از دانشگاه جیلین چین با همکاری محققان آمریکایی میباشد.
برای رسیدن به این نتایج محققان «پپتید» موجود در سفیدهی تخم مرغ را روی موشهای آزمایشگاهی که دارای فشار خون بالا بودند آزمایش کردند و مشاهده کردند که این ماده بدون ایجاد عوارض جانبی فشارخون این موشها را کاهش میدهد.
به گفتهی دکتر یو، «پپتیدهای» موجود در سفیدهی تخم مرغ به طور طبیعی از طریق مصرف تخم مرغ و یا مصرف مکمل جذب بدن میشود و میتواند درمانی برای کاهش فشار خون بالا باشد.
متأسفانه بیماری فشار خون روز به روز در حال افزایش است در حالی که از همان ابتدا با درست کردن عادتهای غذایی و در پیش گرفتن سبک زندگی سالمتر میتواند از بروز آن جلوگیری کرد. توصیه میکنیم حواستان به تغذیه و وزن بدنتان باشد تا گرفتار این بیماری نشوید.
نقل از :تبیان