همبرگر آزمایشگاهی 325 هزار دلاری در لندن سرو می شود


محققان دانشگاه ماستریخت هلند قصد دارند تا یک ماه آینده نخستین همبرگر تولید شده از گوشت کشت داده شده در آزمایشگاه را در لندن سرو کنند.

به گزارش لقمه، طی سال های اخیر تلاش های فراوانی برای تولید گوشت مصنوعی در آزمایشگاه انجام شده است و محققان هلندی به سرپرستی دکتر «مارک پست» قصد دارند نتیجه تلاش های خود را با سرو نخستین همبرگر آزمایشگاهی به واقعیت مبدل کنند.

برای تولید گوشت آزمایشگاهی، سلولی از گردن گاو در کشتارگاه جدا شده و با استفاده از سلول های بنیادی از سرم گوساله جنینی کشت داده شد.

این همبرگر 140 گرمی از 20 هزار رشته باریک عضله گاو تشکیل شده است و برای طعم دار کردن آن تنها از نمک و فلفل استفاده خواهد شد.

دکتر «پست»، طعم این همبرگر آزمایشگاهی را دلچسب و خوشایند توصیف می کند، اما مصرف کنندگان و حامیان مالی می توانند تا یک ماه آینده در خصوص طعم واقعی گوشت آزمایشگاهی قضاوت کنند.

محققان امیدوارند که با سرو گوشت آزمایشگاهی،‌ ایده آنها به واقعیت مبدل شده و سرمایه گذاران با مشارکت در این طرح زمینه عرضه این محصول جدید را به بازار فراهم کنند.

این روش تولید گوشت بسیار پرهزینه است، اما محصول نهایی فاقد چربی بوده و علاوه بر کاهش صدمات به محیط زیست، هزینه تأمین مراتع را کاهش داده و از کشتار بی رویه حیوانات جلوگیری می کند.

همبرگر آزمایشگاهی ماه ژوئن 2013 میلادی (خرداد ماه) با قیمت نجومی 325 هزار دلار در لندن سرو می شود.


نقل از :ایسنا

کد: 3857 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 2710 ساعت: 12:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با کاهش مصرف فست فودها سلامتیتان را تضمین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 غذاهای مفید ومضر برای کبد را بشناسید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۵ مرداد
3 همبرگر بدون گوشت،همبرگری ویژه گیاهخواران! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
4 پای همبرگری با سس قارچ ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
5 10 خوراکی که بیشترین مواد مغذی را دارا هستند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
6 فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي
7 سر موش در همبرگر، مکدونالد را تعطیل کرد +عکس ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۹ آبان
8 آشنایی با راز های فست فودی ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ شهريور
9 در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۳ ارديبهشت
10 یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ ۱۳۹۴ جمعه ۷ فروردين
11 گران‌ترین همبرگر دنیا +عکس ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درباره حساسیت غذایی كودكان چه می‌دانید لقمه: حدود شش درصد كودكان در سه سال ابتدایی زندگی ...

  علل شایع کم اشتهایی کودکان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مصرف ش...

  آناناس میوه سرشار از خاصیت آناناس هم جزء میوه‌های «خوش قیمت»، خوشمزه و سرشار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رابطه مستقیم ابتلا به کرونا و کمبود ویتامین D پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند بین کمبود ویتامین D و احتمال آلودگی به کروناویروس ارتباط وجود دارد.
با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید در سال های اخیر به دنبال تحقیقات جدید در مورد خواص داروهای گیاهی ، استقبال عمومی به استفاده از این نوع داروها نیز افزایش یافته است و هم اکنون در جهان و نیز ایران ، شرکت های معظم دارو سازی با استفاده از عصاره گیاهان دارویی ، تولیدات متنوعی را در بطری های پاکیزه و بهداشتی روانه بازار کرده اند.
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.
چگونه غذای سالم‌تری مصرف کنیم؟ تغذیه، عامل اساسی در سلامت جسم و روان انسان‌هاست و از این رو شایسته است که مورد توجه بیشتری قرار گیرد.