همبرگر آزمایشگاهی 325 هزار دلاری در لندن سرو می شود


محققان دانشگاه ماستریخت هلند قصد دارند تا یک ماه آینده نخستین همبرگر تولید شده از گوشت کشت داده شده در آزمایشگاه را در لندن سرو کنند.

به گزارش لقمه، طی سال های اخیر تلاش های فراوانی برای تولید گوشت مصنوعی در آزمایشگاه انجام شده است و محققان هلندی به سرپرستی دکتر «مارک پست» قصد دارند نتیجه تلاش های خود را با سرو نخستین همبرگر آزمایشگاهی به واقعیت مبدل کنند.

برای تولید گوشت آزمایشگاهی، سلولی از گردن گاو در کشتارگاه جدا شده و با استفاده از سلول های بنیادی از سرم گوساله جنینی کشت داده شد.

این همبرگر 140 گرمی از 20 هزار رشته باریک عضله گاو تشکیل شده است و برای طعم دار کردن آن تنها از نمک و فلفل استفاده خواهد شد.

دکتر «پست»، طعم این همبرگر آزمایشگاهی را دلچسب و خوشایند توصیف می کند، اما مصرف کنندگان و حامیان مالی می توانند تا یک ماه آینده در خصوص طعم واقعی گوشت آزمایشگاهی قضاوت کنند.

محققان امیدوارند که با سرو گوشت آزمایشگاهی،‌ ایده آنها به واقعیت مبدل شده و سرمایه گذاران با مشارکت در این طرح زمینه عرضه این محصول جدید را به بازار فراهم کنند.

این روش تولید گوشت بسیار پرهزینه است، اما محصول نهایی فاقد چربی بوده و علاوه بر کاهش صدمات به محیط زیست، هزینه تأمین مراتع را کاهش داده و از کشتار بی رویه حیوانات جلوگیری می کند.

همبرگر آزمایشگاهی ماه ژوئن 2013 میلادی (خرداد ماه) با قیمت نجومی 325 هزار دلار در لندن سرو می شود.


نقل از :ایسنا

کد: 3857 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 2830 ساعت: 12:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با کاهش مصرف فست فودها سلامتیتان را تضمین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 غذاهای مفید ومضر برای کبد را بشناسید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۵ مرداد
3 همبرگر بدون گوشت،همبرگری ویژه گیاهخواران! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
4 پای همبرگری با سس قارچ ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
5 10 خوراکی که بیشترین مواد مغذی را دارا هستند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
6 فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي
7 سر موش در همبرگر، مکدونالد را تعطیل کرد +عکس ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۹ آبان
8 آشنایی با راز های فست فودی ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ شهريور
9 در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۳ ارديبهشت
10 یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ ۱۳۹۴ جمعه ۷ فروردين
11 گران‌ترین همبرگر دنیا +عکس ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مضرات نخوردن صبحانه شاید این نظر درست باشد كه ناآگاهی، عادات فردی و خا...

  غذاهای غیر خانگی آهن کافی ندارند یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف ن...

  احساس گناه پس از پرخوری پایگاه خبری لقمه: پرخوری کردن و پاک سازی بعد از آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
غذاهای کنسروی تا چند روز قابل مصرفند؟ غذاهای کنسروی که خیلی از جوانان علاقه زیادی به آن دارند، می تواند مضر باشد. با باز کردن در قوطی، محتویات آن در معرض آلودگی های بیرون قرار می گیرد.
جوانسازی مغز با یک سبزی منحصربفرد در این مطلب به شما می‌گوییم كه چگونه می توانید سلول‌های مغز خود را 10سال جوان‌تر كنید.
کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟