همبرگر آزمایشگاهی 325 هزار دلاری در لندن سرو می شود


محققان دانشگاه ماستریخت هلند قصد دارند تا یک ماه آینده نخستین همبرگر تولید شده از گوشت کشت داده شده در آزمایشگاه را در لندن سرو کنند.

به گزارش لقمه، طی سال های اخیر تلاش های فراوانی برای تولید گوشت مصنوعی در آزمایشگاه انجام شده است و محققان هلندی به سرپرستی دکتر «مارک پست» قصد دارند نتیجه تلاش های خود را با سرو نخستین همبرگر آزمایشگاهی به واقعیت مبدل کنند.

برای تولید گوشت آزمایشگاهی، سلولی از گردن گاو در کشتارگاه جدا شده و با استفاده از سلول های بنیادی از سرم گوساله جنینی کشت داده شد.

این همبرگر 140 گرمی از 20 هزار رشته باریک عضله گاو تشکیل شده است و برای طعم دار کردن آن تنها از نمک و فلفل استفاده خواهد شد.

دکتر «پست»، طعم این همبرگر آزمایشگاهی را دلچسب و خوشایند توصیف می کند، اما مصرف کنندگان و حامیان مالی می توانند تا یک ماه آینده در خصوص طعم واقعی گوشت آزمایشگاهی قضاوت کنند.

محققان امیدوارند که با سرو گوشت آزمایشگاهی،‌ ایده آنها به واقعیت مبدل شده و سرمایه گذاران با مشارکت در این طرح زمینه عرضه این محصول جدید را به بازار فراهم کنند.

این روش تولید گوشت بسیار پرهزینه است، اما محصول نهایی فاقد چربی بوده و علاوه بر کاهش صدمات به محیط زیست، هزینه تأمین مراتع را کاهش داده و از کشتار بی رویه حیوانات جلوگیری می کند.

همبرگر آزمایشگاهی ماه ژوئن 2013 میلادی (خرداد ماه) با قیمت نجومی 325 هزار دلار در لندن سرو می شود.


نقل از :ایسنا

کد: 3857 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 2884 ساعت: 12:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
2 با کاهش مصرف فست فودها سلامتیتان را تضمین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
3 غذاهای مفید ومضر برای کبد را بشناسید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۵ مرداد
4 همبرگر بدون گوشت،همبرگری ویژه گیاهخواران! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
5 پای همبرگری با سس قارچ ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
6 10 خوراکی که بیشترین مواد مغذی را دارا هستند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
7 فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي
8 سر موش در همبرگر، مکدونالد را تعطیل کرد +عکس ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۹ آبان
9 آشنایی با راز های فست فودی ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ شهريور
10 در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۳ ارديبهشت
11 یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ ۱۳۹۴ جمعه ۷ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریاف...

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

  خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مونسان: نوروز آغازی برای بازیابی هویت سیاسی و اتحاد مردم منطقه علی اصغر مونسان گفت: نوروز یکی از کهن ترین آیین های بشری است که هیچ آیینی و هیچ اهریمنی نتوانسته آن را نابود یا کم رنگ سازد. آیینی که دین مبین اسلام هم از در همزیستی و همدلی با آن برآمد و گره ای مبنایی و مستحکم میان آنها زده شد.
خوراکی‌هایی که باید سرد مزاج‌ها بخورند یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مزاج سرد دارند بیشتر درون‌گرا و سفید پوست هستند.این افراد بهتر است غذاهای آبکی و سنتی بیشتر بخورند و از مصرف فست‌فود بپرهیزند.
غذاهای آلوده‌ای که سر از سفره‌های مردم درآورده‌اند «وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.