پیشنهاد فائو برای تامین مواد غذایی انسان از حشرات


سازمان خواروبار جهانی حشرات را به عنوان منبع اصلی پروتئین و مواد غذایی برای تغذیه جمعیت رو به رشد جهان آینده پیشنهاد کرد.

به گزارش لقمه، فائو (FAO) در تازه‌ترین گزارش، حشرات را به عنوان منبع اصلی پروتئین و مواد غذایی اعلام کرده است که نیاز جمعیت رو به رشد جهان آینده را می‌تواند تامین کند.

براساس گزارش فائو، در حال حاضر حداقل 2 میلیارد نفر در دنیا از انواع حشرات مانند ملخ، سوسک، مورچه و جیرجیرک بعنوان منبع غذایی استفاده می‌کنند.

حدود یک میلیون گونه حشره در دنیا شناخته شده است که حدود نصف گونه‌های موجودات زنده طبقه‌بندی شده دنیا است.

از سوی دیگر حشرات از قابلیت بالایی در تولید پروتئین برخوردارند به عنوان مثال میزان تولید پروتئین جیرجیرک در مقایسه با گاو 12 برابر است.

بر اساس این گزارش رشد سریع و فراوانی گونه‌های حشره، مغذی بودن آن و نیز ضریب تبدیل 8 برابری گوشت نسبت به گاو مزیت‌هایی است که جهان در سالهای آینده می‌تواند از آن تغذیه کند.

این گزارش تاکید کرده است، از آنجائیکه حشرات خونسرد هستند، انرژی زیادی استفاده نمی‌کنند و به همین دلیل میانگین متوسط نیاز مواد غذایی حشرات برای تولید یک کیلوگرم گوشت حشره 2 کیلوگرم مواد غذایی است اما این میزان برای گاو 8 کیلو گرم است.

این گزارش تصریح کرده است، اگرچه در حال حاضر منع قانونی برای استفاده از حشرات در بسیاری از کشورها وجود دارد اما در برخی رستورانهای کشورهای توسعه یافته بعنوان غذا سرو می‌شود.

به گزارش فائو، جمعیت دنیا در 40 سال آینده به بیش از 9 میلیارد نفر می‌رسد و حال اینکه زمین‌های کشاورزی محدود این دنیا قادر به تغذیه این تعداد جمعیت نخواهد بود.

سازمان خواروبار جهانی تاکید کرده است، گرم شدن زمین ظرفیت تولید گیاهان را کم می‌کند و نیز استفاده بخش زیادی از محصولات کشاورزی مانند ذرت برای استفاده از سوخت‌های زیستی روزبه روز منابع تولید غذا را کاهش می‌دهد.




کد: 3860 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت بازدید: 2739 ساعت: 1:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
2 تورم مواد غذایی ایران نزولی شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
3 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
4 قیمت روغن‌ و لبنیات در جهان کاهش یافت ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
5 ترویج فرهنگ و اقلیم ایرانی با توسعه گردشگری غذایی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
6 روایت فائو از کاهش شاخص قیمت مواد غذایی برای 6 ماه متوالی ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
7 آمار رسمی از کاهش قیمت جهانی غذا ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۸ مرداد
8 تاثیر جنگ روسیه و اوکراین بر قیمت جهانی گندم ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ ارديبهشت
9 افزایش تعداد گرسنگان جهان برای سومین سال متوالی ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
10 افزایش دو درصدی میزان تجارت جهانی غلات ۱۳۹۸ دوشنبه ۱۷ تير
11 هشدار فائو نسبت به وخامت امنیت غذا در خاورمیانه ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی مناسب برای لثه با انتخاب غذاهای سالم و مفید می‌توان از بروز بیمار...

  نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان پایگاه خبری لقمه: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های ...

  این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است پایگاه خبری لقمه: گزارش‌ها حاکی از آن است که به زو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پاکسازی پوست با بخورهای گیاهی پاکسازی پوست با انواع بخورهای گیاهی یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای افرادی است که تمایلی به استفاده از کرم‌ها و لوسیون‌های شیمیایی ندارند.
20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی کسانی که به ضعف حافظه دچارند،‌ بهتر است همه روزه هفت مثقال کشمش سیاه، ناشتا بخورند و نیز سه تکه زنجبیل که در عسل خوابانده‌اند (زنجبیل پرورده) با کمی خردل ضمن غذای روزانه خود بخورند.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
تنظیم نبض قلب با این خوراکی‌ها قلب یکی از اندام‌های مهم بدن است که اگر اختلالی در فعالیتش ایجاد شود، زندگی مختل یا تمام خواهد شد.