صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
>
اولیاءزاده: تداوم جشنواره سفرههای ایرانیاسلامی، انگیزه جامعه عكاسی را بالا میبرد
اولیاءزاده: تداوم جشنواره سفرههای ایرانیاسلامی، انگیزه جامعه عكاسی را بالا میبرد
مدیرخانه عكاسان با اشاره به لزوم برگزاری و تداوم جشنواره سفرههای ایرانیاسلامی گفت: تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه عكاسی و هنری خواهد شد و جامعه عكاسی را وادار میكند كه به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیقتر فكر كنند و از نگاه هنری ثبت وقایع نمایند.
لقمه:
رسول اولیاء زاده مدیرخانه عكاسان در گفتوگو با خبرنگار تجسمی فارس، برگزاری جشنواره سفرههای ایرانیاسلامی با موضوعیت آداب و فرهنگ ایرانی را بسیار مؤثر دانست و گفت : سه سال پیش آقای حجتالاسلامی جشنواره سفرههای ایرانیاسلامی با موضوع سفرههای حسینی و افطاری را طرح موضوع كردند و خانه عكاسان یكی از حامیان اصلی برگزاری جشنواره بود و تا جایی كه توانستیم در برگزاری جشنواره همكاری كردیم.
وی در ادامه افزود: ما در آموزههای دینی خود به افطاری دادن سفارش شدیم و این مهم در آیات و روایات متعدد سفارش شده است و اهمیت افطار دادن به روزه دار و ثواب اخروی آن بر كسی پوشیده نیست. این ارزش در كشورهای عربی به وضوح دیده میشود كه اكثر مردم و یا مغازهداران، روزهداران را به افطار كردن روزه خود دعوت میكنند. در ایران نیز از اوایل دهه هفتاد ایستگاههایی در محلات مختلف تعبیه شد تا مردمی كه روزهدار هستند و هنگام اذان مغرب امكان حضور بر سر سفرههای افطاری ندارند با لقمهای افطار خود را بازكنند. یا در مساجد پس از نماز مغرب سفرههای افطار پهن میشود و... این سنت و عادتهای حسنه را باید در جامعه نهادینه كرد كه تاكنون قدمهای مؤثر و مهمی در این زمینه برداشته شده است. اما اگر از این رویدادهای فرهنگی سند تصویری وجود نداشته باشد از ذهن افراد محو میشود و چیزی برای ارایه به نسلهای آتی و ادامه فرهنگسازی باقی نمیماند.
وی درباره تاثیر برگزاری جشنواره با موضوع سفرههای ایرانی گفت:یكی از وظایف این جشنواره مستندسازی است و اتفاق خوشایندی كه ما امسال در نمایشگاه قرآن شاهد آن بودیم در معرض دید عموم قرار گرفتن عكسهای سفرههای افطاری و حسینی جشنواره سفرههای ایرانی در نمایشگاه قرآن بود كه با استقبال خوبی مواجه شد.
داور مسابقات عكس «نماز و شكوفایی»، «ما میتوانیم» ، «سفرههای افطاری» به لزوم تداوم برگزاری جشنواره و تاثیر آن اشاره كرد و گفت: تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه عكاسی و هنری خواهد شد و جامعه عكاسی را وادار میكند كه به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیقتر فكر كنند و از نگاه هنری ثبت وقایع نمایند تا تصاویر بتواند در اشاعه فرهنگی غنی ایرانی ـ اسلامی ما نقش بسزایی داشته باشد. امیدوارم آقای حجتالاسلامی بتواند حامی مالی بیابد تا آثار برگزیده را به چاپ برساند زیرا ماندگاری كتاب و قدرت تاثیر آن برمخاطب به مراتب بالاتر است و در جامعه منشاء اثر خواهد بود. ما تلاش كردیم تا بتوانیم عكسها را به چاپ برسانیم اما متاسفانه به لحاظ مالی امكان به چاپ رساندن آثار برای خانه عكاسان مهیا نشد.
نقل از :خبرگزاری فارس
کد:
390
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ جمعه ۱۰ تير
بازدید:
4076
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3
پرده بدون سفره
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4
«تورم» سفره خانوادهها را کوچک کرد!؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5
تفاوتهای روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانیها و غذا خوردن روی میز
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7
تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچیهای پیشکسوت هیئات حسینی
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9
دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10
«سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11
خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
نان هایی که مانع جذب روی می شوند
یک متخصص تغذیه با بیان اینکه:« کمبود روی رشد را به...
باز هم بشنوید از خطرات اضافه وزن!
تحقیقات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد نوجوانانی ک...
اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟
پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی ح...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
داروی طبیعی برای سرماخوردگی!
این تحقیق بر کاهش قابل توجه در مصرف داروهای سرماخوردگی و هزینه های درمان این بیماری شایع تاکید دارد.
روزانه 50 گرم از این ماده غذایی بخورید
اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر محافظت از سیستم قلبی عروقی، از تكثیر سلول های سرطانی نیز جلوگیری می نمایند.
خواص شگفت انگیز کاکائو
به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماریهای قلبی- عروقی مرتبط است.تمامیگیاهان، رنگدانههایی دارند كه میتوانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری میكند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری میكنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی میشود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه كاكائو، فلاوونوئید است.
فست فودها زیر ذره بین متخصص تغذیه!
فستفودها، چه خوب چه بد، چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، واقعیت دنیای امروز هستند و رژیم غذایی ما را تغییر دادهاند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است