طرز تهیه لازانیای کدو سبز و گردو


لازانیا، غذای محبوبی است که بد نیست بدون گوشت آن را نیز امتحان کنید.

مواد لازم:

• دو عدد کدوی سبز متوسط
• 4 قاشق چایخوری روغن زیتون
• دو عدد پیاز بزرگ
• 2 عدد هویج بزرگ
• 4 حبه سیر
• 2 پیمانه سس گوجه فرنگی و سیر
• یک قاشق غذاخوری ریحان تازه ریز شده (یا یک قاشق چایخوری ریحان خشک)
• 8/1 قاشق چایخوری پودر فلفل
• 1.5 پیمانه پنیر پارمسان
• 1.5 پیمانه پنیر موزارلا (رنده شده)
• 9 ورقه لازانیا
• گردوی خرد شده


طرز تهیه:

1. به دیواره های تابه مستطیلی پیرکس روغن بمالید و کنار بگذارید. کدوها را با ضخامت کمتر از یک سانتی متر ورقه ورقه کنید. آنها را روی سینی فر بچینید. با قلم مو یک قاشق روغن زیتون را روی آنها بمالید و به مدت 5 دقیقه آنها را حرارت دهید تا کدوها سرخ شوند. این کار را در تابه هم می توانید انجام دهید. کدوها را کنار بگذارید تا سرد شوند. فر را روشن و روی 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید.

طرز تهیه سس

2. در غذاساز، پیاز، هویج و سیر را با هم مخلوط کنید تا زمانیکه همه آنها به خوبی ریز شوند. در یک قابلمه بزرگ، سه قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. مخلوط پیاز را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه آنها را بپزید تا برشته شوند. سس مارینارا (سس گوجه فرنگی و سیر)، ریحان و فلفل را اضافه کنید. اجازه دهید به مدت 10 دقیقه روی حرارت کم جوش بخورد. البته باید به طور مرتب آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

3. در یک کاسه کوچک، پنیر موزارلا و پارمسان را با هم مخلوط کنید.

4. برای سرهم کردن لازانیا، یک ردیف لازانیای خام یا نیمه آماده بچینید. یک سوم سس را روی آن بریزید. سه قاشق غذاخوری گردو بریزید. یک ردیف ورقه های کدو را بچینید و روی آن مخلوط پنیر را بریزید. همین مراحل را تکرار کنید تا لایه های لازانیا پر شوند.

5. روی پیرکس را با فویل بپوشانید. به مدت 20 دقیقه آن را در فر بپزید. فویل را بردارید و باقی مانده پنیر را روی آن بریزید. 20 دقیقه دیگر بپزید. پیش از سرو 15 دقیقه آن را کنار بگذارید تا خنک شود. در صورت تمایل، روی آن گردوی خرد شده بریزد. 


• تعداد: 6 نفر
• زمان آماده سازی: 50 دقیقه
• زمان پخت: 55 دقیقه

ارزش غذایی:

• کالری: 350
• چربی: 18 گرم
• کلسترول: 23 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 5 گرم
• کربوهیدرات: 33 گرم
• چربی اشباع نشده: 6 گرم
• پروتئین: 16 گرم
• سدیم: 718 میلی گرم




کد: 4002 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد بازدید: 4732 ساعت: 9:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
2 تیمپانو لازانیا؛ لازانیای چند لایه ایتالیایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
3 دستور تصویری لازانیای سبزیجات ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
4 لازانیا با نان پیتا، برای مهمانیِ عصر مناسبه! ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۰ دي
5 دستور تصویری لازانیای سبزیجات ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
6 روش تهیه تصویری کیک لازانیا ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور
7 چندین روش برای پخت لازانیا ۱۳۹۴ جمعه ۱۹ تير
8 غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت
9 دستور پخت لازانیای مکزیکی ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ دي
10 روش تهیه لازانیای اسفناج ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۹ مهر
11 دستور پخت ماکارونی به سبک لازانیا ۱۳۹۳ جمعه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند...

  رنگ های مجاز و غیرمجاز در مواد غذایی را بشناسید مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور...

  آیا کنترل «دیابت نوع یک» با رژیم‌غذایی ممکن است؟ پزشکان آمریکایی در یک مطالعه جدید دریافتند که مواد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها افزایش صدور مجوز تاسیسات گردشگری در سال ۱۴۰۲ ، بیش از آنکه معلول قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار باشد،حاصل سیاست‌های وزارت میراث فرهنگی در حمایت از بومگردی ها و هتلهاست.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
شب یلدا فقط برای خوردن میوه و تنقلات نیست/ آداب غیرمرسوم را از شب یلدا حذف کنید پایگاه خبری لقمه: شاید نتوان برای برخی آداب و رسوم شب یلدا جایگزینی تعریف کرد، اما حالا در این شرایط اقتصادی بیایید کاری کنیم که دیگر انار دانه درشت و هنداونه بزرگ قرمزرنگ مشکلی بر مشکلات خانواده‌ها در این شب باستانی اضافه نکند.
باور غلط درباره داروهای گیاهی باورهای غلطی درباره گیاهان دارویی وجود دارد و بسیاری از افراد تصور می‌کنند که داروهای گیاهی بدون عارضه هستند.