افت رتبه‌ ایران در تولید انگور و کشمش جهان


در حالی که ایران هفتمین تولیدکننده انگور و کشمش در جهان بود اکنون به رتبه یازدهم رسیده است.

به گزارش لقمه، علی عبادی - عضو هیات علمی دانشگاه تهران - گفت: میزان تولید انگور ایران 3.3 میلیون تن است که سال گذشته 140 هزار تن کشمش به ارزش 354 میلیون دلار صادر شد.

وی افزود: 14 میلیون و 750 هزار تن از انگورهای صادراتی در سال گذشته به صورت تازه‌خوری صادر شده است.

عبادی با بیان اینکه از هر چهار کیلوگرم انگور یک کیلوگرم به کشمش تبدیل می‌شود، اظهار کرد: میزان کشمش تولیدی در کشور 600 هزار تن است.

وی جذب بازار هدف، افزایش میزان صادرات، استفاده از بارگاه‌ها و افزایش عملکرد در هکتار را به عنوان راه‌های افزایش درآمد اقتصادی تولید انگورهای برشمرد.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران بررسی و اصلاح مشکلات تولید انگور در باغات و راهکارهایی همچون اجرای طرح بارگاه‌ها، هرس و تغذیه را در افزایش تولید محصول موثر دانست.

همچنین محمدقاسم عبدلی - مسئول سیاسی و انتظامی فرمانداری ویژه ملایر - تشکیل کمیته شهرستانی این پژوهشکده به صورت هفتگی یا ماهیانه با حضور باغداران و برگزاری نشست‌های این کمیته در دورترین نقاط روستایی شهرستان را خواستار شد.

وی گفت: آفات باغات، ورثه‌ای بودن زمین‌های کشاورزی، تجمیع آنها، کوچک بودن زمین‌ها و منابع آب از جمله مشکلات موجود برای باغداران انگور است. 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4112 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۸ خرداد بازدید: 2939 ساعت: 4:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
3 رشد 51 هزارتنی صادرات کشمش سال99 نسبت به سال زراعی قبل ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۲ آبان
4 حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
5 خواص شیره انگور از منظر طب سنتی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
6 جلوگیری از آب مروارید با مصرف انگور ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7 پخت شیره وباسلوق روستای هزاوه ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
8 چه افرادی باید از خوردن انگور بپرهیزند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
9 حضور کنسرسیوم صادراتی خوشه فراوری انگور قزوین در نمایشگاه مسکو ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
10 آخرین بررسی های قیمت میوه و تره بار در بازار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
11 سالاد سیب زمینی و انگور، نوعی سالاد الویه است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقرس را کاهش می‌دهد محققان اعلام کردند که مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقر...

  نکاتی جالب راجع به سوسیس و کالباس آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که چرا گوشت ...

  کودکان ماهی بخورند یا نخورند؟ برخی شواهد حاکی از آن هستند که مصرف ماهی طی باردار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب آن می‌تواند اثرگذار تر باشد.
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
گل سرسبد رژیم لاغری ستاره‌ها چیست؟ هر فنجان قارچ فقط 10 کیلوکالری دارد. این ماده‌ی غذایی چربی ندارد و در عوض منبع خوب اسیدفولیک، پتاسیم، ریبوفلاوین، ویتامین B6، سلنیوم، زینک و فیبرهای غذایی است.