روش تهیه کتلت سالمون در مایکروفر


سالمون یکی از انواع ماهی است که یکی از منابع امگا 3 نیز است.

مواد لازم

• 400 گرم فیله سالمون بی ستخوان

• دو پیمانه خامه ترش و پوره سیب زمینی با پودر پیاز

• نصف پیمانه پودر نان خشک یا نان باگت

• 3 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده

• 140 گرم سالاد کاهو و کلم

• نصف پیمانه سس سالاد


طرز تهیه

1.سالمون را داخل تابه پیرکس قرار دهید. روی آن را سلفون بکشید. ظرف را داخل مایکروفر با قدرت 100 درصد به مدت 2.5 تا 3.5 دقیقه بپزید تا ماهی نرم و پخته شود. در یک کاسه، سالمون، سیب زمینی، پودر نان خشک و شوید را با هم مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را به شکل کتلت درآورید و هر کدام را 3 تا دقیقه بپزید تا طلایی شود.

2.سالاد سبزیجات را در ظرف بریزید و کتلت های سالمون را روی آنها قرار دهید و با سس سالاد سرو کنید.




بازگشت به صفحه نخست




کد: 4265 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۵ تير بازدید: 4157 ساعت: 3:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رمز و راز درست کردن یک کتلت خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
2 کتلت قارچ مخصوص گیاهخواران ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
3 دستور تهیه گشنیز پلو با دورچین کتلت ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
4 کتلت گوشت کوبیده را این گونه تهیه کنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت
5 آشنایی با روش پخت غذاهای ایرانی خوشمزه کم کالری ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين
6 دستور تهیه کتلت یا شامی با دستور قدیمی‌ و مامان بزرگها‌ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۸ آذر
7 دستور پخت کتلت گوشت و بادنجان ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۴ آذر
8 دانستنی های شور و ترشیجات ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ آذر
9 کتلت قارچ را حتماً امتحان کنید ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۵ مهر
10 بهترین ساندویچ کدام است؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۵ مهر
11 6 پیشنهاد سالم برای زنگ تفریح ۱۳۹۲ جمعه ۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص دندانپزشک کودکان گفت: ا...

  از سفره یک بار مصرف استفاده نکنید در صورت ریختن غذا در سفره حتما آن را به طور کامل ب...

  مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟ در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

املت در وضعیت قرمز + عکس شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.
در رستوران‌های کرمانشاه چه بخوریم؟ برای اکثر ما اتفاق افتاده که وقتی به رستوران می‌رویم نمی‌دانیم کدام غذا را سفارش بدهیم و این موضوع وقتی مهم‌تر می‌شود که در سفر باشیم و در این صورت است که به دنبال بهترین و معروف‌ترین غذاها و رستوران‌های یک شهر می‌گردیم.
شام ‌خوردن را كنار نگذارید «شب‌ها شام نمی‌خورم، برنج و نان را كه كاملا از وعده غذایی شب حذف كرده‌ام، شب‌ها یك لیوان شیر، یك ظرف سالاد یا حتی یك عدد سیب به عنوان شام برایم كافی است». اینها جملاتی است كه این روزها از زبان بسیاری از افراد و بخصوص خانم‌ها می‌شنویم.
5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گردو باید جمله‌ی «هر گردی گردو نمی‌شود» را با آب طلا نوشت و آویزه‌ی هر کوی و برزنی کرد. قدیمی‌ها یک چیزی می‌دانستند که چنین ضرب‌المثلی ساخته‌اند.