تولیدکنندگان داخلی 85 درصد نیاز دارویی بازار را تأمین می‌کنند + صوت


معاون دارویی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت گفت: سیاست های حمایتی وزارت بهداشت موجب افزایش تولید داخلی داروها، به میزان 85 درصد و رشد توان صادراتی کشور شده است.


لقمه: محمدرضا شانه ساز با بیان اینکه، داروهای ام اس(MS) خیلی متنوع است و ایران یکی از معدود کشورهایی است که در تولید برخی داروها به خودکفایی رسیده است، اظهار داشت: خوشبختانه در داروهایی که تکنولوژی بالایی دارند و در واقع تولیدشان در چند کشور انجام می شود، ما هم می توانیم این داروها را در داخل کشور تولید کنیم.

معاون دارویی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: در حال حاضر در بخش داروهای تزریقی و خوراکی تولید کننده های متعددی داریم که در بعضی موارد توان صادراتی در خصوص این داروها وجود دارد.

وی افزود: در واقع با سیاستهای حمایتی که وزارت بهداشت که به عنوان متولی خاص سازمان غذا و دارو در طول چند سال گذشته داشته در واقع برای رفع نیازها توان تولید داخل را افزایش داده ایم.

شانه ساز یادآور شد: در حقیقت، 85 درصد نیاز بازار را تولید کننده داخلی با حمایتهایی که در طول سالهای گذشته چه از بعد قیمت گذاری و چه یارانه صورت گرفته، تأمین کردند.

وی تصریح کرد: برخی متخصصان و بیماران معتقدند که حتما باید درصدی از داروهای خارجی در بازار موجود باشند، چون بعضی بیماران بهتر به داروهای خارجی جواب می دهند و به همین علت وزارت بهداشت،حدود ( 15-10 ) درصد بازار را به اصرار پزشکان و انجمنهای مرتبط، به داروهای خارجی اختصاص داد.

معاون دارویی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت گفت:حتی ما پیگیریهای جدی در این خصوص داشتیم که این سهم (15- 10 ) درصدی را با حمایتهای بیمه ای و یارانه ها کمتر کنیم، اما به لحاظ تقاضای زیاد، صلاح دیدیم که همان (10 -15 ) درصد بازار در اختیار داروهای خارجی باشد.

نقل از :ایصدا

کد: 431 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۱۹ مهر بازدید: 3563 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اسامی محصولات بهداشتی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
2 مهرزادی: امکانارائه آمار دقیق از قاچاق دارو وجود ندارد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
3 مهرزادی: امکان ارائه آمار دقیق از قاچاق دارو وجود ندارد ۱۴۰۴ جمعه ۴ بهمن
4 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
5 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
6 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
7 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
9 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
10 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
11 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مروری بر برخی خواص دارویی و درمانی زالزالک زالزالک میوه‌ای پاییزی است که این روزها در بازار م...

  معکوس کردن روند پیش‌دیابت، کلید محافظت از سلامت قلب است پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افراد...

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو ترکیب تخم مرغ با مواد غذایی مختلف، املت های متنوع و متفاوتی را به وجود می آورد که عموما بسیار پر طرفدارند.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.
زردچوبه با فیبروز مقابله می کند بسیاری از خواص درمانی زردچوبه شناخته شده است؛ به تازگی نیز متخصصان طب گیاهی، مصرف زردچوبه را برای درمان فیبروز توصیه کرده اند.
خوراک‌هایی که انگل و باکتری دارند، کدامند؟ باکتری‌ها با تمام راه‌حل‌های ما برای از بین رفتن، مبارزه می‌کنند و همچنان نقش اصلی در بیماری و مرگ‌ومیر را دارند. تا زمانی که ندانیم، این موجودات ریز کجاها و چطور زندگی می‌کنند.