در مراسم افتتاحیه نمایشگاه سفره‌های افطاری؛
استاد عطارچیان، پیشکسوت خوشنویسی تقدیر شد


در مراسم افتتاحیه نمایشگاه سفره‌های افطاری از برگزیدگان پنجمین مسابقه عکاسی از سفره‌های هفت سین در بخش آزاد و ویژه تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی- هنری سفره های ایرانی اسلامی، مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه عکس سفره های افطاری با حضور «دکتر مرتضی رضوان‌فر» معاون پژوهشی پژوهشکده مردمشناسی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، «محمدمهدی رحیمیان» عضو شورای سیاستگذاری مسابقات، محمدحسین عطارچیان، محمود عبدالحسینی، مژگان طریقی، ساعد نیک‌ذات و جمعی از عکاسان و هنرمندان تجسمی کشور، عصر روز جمعه 14 تیرماه در مجموعه تاریخی فرهنگی سعدآباد برگزار شد.

پس از پایان سخنرانی های اساتید، توسط دکتر رضوان فر و محمد مهدی رحیمیان از دکتر حسین عطارچیان به عنوان نویسنده لوگوتایپ این مسابقات با اهدای یک لوح و تندیس تقدیر به عمل آمد.

در پایان این مراسم از برگزیدگان پنجمین مسابقه عکاسی از سفره‌های هفت سین در بخش آزاد و ویژه تقدیر به عمل آمد. نشاط سیفی‌، سید مدیار شجاعی فر و حسین کنتی به عنوان عکاسان برتر انتخاب شدند که به هر یک مبلغ 10 میلیون ریال جایزه نقدی و تندیس مسابقات و لوح تقدیر جشنواره تعلق گرفت. داوود کهن‌ترابی به عنوان رتبه دوم مبلغ 8 میلیون ریال، تندیس و لوح تقدیر و غلامرضا یزدانی به عنوان رتبه سوم‌، مبلغ 6 میلیون ریال جایزه نقدی، تندیس و لوح تقدیر را دریافت کردند. آثار سید حسین چراغی آقا و مهدی حسین نیز به عنوان عکس‌های تقدیری انتخاب شدند و لوح تقدیر به آنها اهدا شد.

همچنین از داوود کهن ترابی، میثم امانی و مهدی حاجیوند به عنوان سه عکاس همیشه همراه؛ عکاسانی که در تمامی دوره های مسابقات سفره ها شرکت کردند، تقدیر به عمل آمد.

بر این اساس، در این مراسم «ارغوان حُمّسی» نوازنده سنتور نابینا، دقایقی را برای حضار برنامه اجرا کرد. پس از پایان این مراسم که در سالن سینمای کاخ ملت برگزار شد، کاخ شمس یا موزه هنر و مردم مهمانان و حاضران برنامه شد تا پنجمین نمایشگاه عکس سفره های افطاری افتتاح شود. همچنین حاضران مقابل کاخ شمس و کیک جشن تولد شش سالگی مسابقات عکس یادگاری گرفتند.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4382 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۵ تير بازدید: 4189 ساعت: 2:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
2 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
3 پیگیری قطار سریع السیر تهران مشهد در «ایران امروز» ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
4 دلایل ادغام برنامه های توسعه گردشگری و شهر سالم در کشورهای پیشرو ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
5 چیستی و چرایی شهر سالم ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
6 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
7 تفاهم‌نامه همکاری دانش فنی بومی شرکت پتروشیمی کیان و شرکت پژوهش و فن آوری پتروشیمی امضا شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱ خرداد
8 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
9 لزوم بهره گیری از سامانه های نظارتی مستقل از سازمان ها و ظرفیت نیروی مردمی در مبارزه با فساد ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۰ شهريور
10 توضیحات حریرچی درباره انتخابات ریاست جمهوری و واکسن کوبایی ایرانی ۱۳۹۹ يکشنبه ۳ اسفند
11 آشنایی هرچه بیشتر جامعه فرانسه با فرهنگ غنی ایرانی- اسلامی ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۰ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی های ضد سرطان تحقیقات جدید در آمریکا نشان می‌دهد که گروهی از سبز...

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

  ایمپلنت بهترین روش درمان برای دندان‌های از دست رفته رئیس نخستین کنگره بین المللی ICOI در منطقه خاورمیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اصول کلی در استفاده از داروهای گیاهی اندازه ها و مقادیر و طرز تهیه و آماده کردن داروهای گیاهی و گیاهان دارویی برای استفاده اصول کلی در استفاده از داروهای گیاهی را شامل می شود.
10 فایده زردچوبه برای سلامتی زردچوبه یکی از متداولترین ادویه ها در آشپزی است که رایحه ای شبیه به فلفل، طعمی تیز و رنگی طلایی دارد.
بهبود رشد اقتصادی و سرمایه‌گذاری در دولت سیزدهم پایگاه خبری لقمه: آمارها نشان می‌دهد رشد اقتصادی در سال های 92 تا 1400 به حدود نصف دوره هشت ساله پیش از آن کاهش یافت. در این میان بخش ساختمان شدیدترین کاهش را تجربه کرد به طوری که متوسط رشد 4.6 درصدی در دولت نهم و دهم به رشد منفی 4.6 درصدی تبدیل شد. با این حال با شروع دولت سیزدهم این روند بهبود چشمگیری داشته است.
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.