10 روش غذا درست کردن با قارچ


قارچ ها انواع مختلفی دارند و با بیشتر آنها می توان سوپ و غذاهای دیگری درست کرد و شاید صدها دستور تهیه غذا برای قارچ بتوان پیدا کرد.

به گزارش لقمه، در اینجا به 10 نوع غذایی که می توانید با قارچ درست کنید اشاره می کنیم.


1. سوپ قارچ

سوپ وعده ای غذایی برای تمام فصول است و تقریباً همه سوپی که در آن قارچ باشد را دوست دارند. سوپ مرغ با قارچ و رزماری یکی از خوش طعم ترین سوپ ها است. آن را امتحان کنید.

2. ترشی قارچ

ترشی یکی از روش های قدیمی برای حفظ مواد غذایی به مدتی طولانی است و طعم خاص و منحصر بفرد خودش را دارد. شما می توانید سیر و پیاز، خیار و حتی قارچ را ترشی کنید. ترشی قارچ را حتی یک شب قبل از سرو کردن هم می توان درست کرد و به غذای اصلی طعمی جدید افزود.

3. قارچ کبابی

غذاهای کبابی برای تابستان بسیار مناسب هستند و از بوی غذاهای کبابی نمی توان گذشت. در زمستان نیز غذای کبابی خیلی می چسبد. آماده کردن قارچ و گوجه کبابی زیاد زمان نمی برد زیرا خیلی زود آماده می شوند و می توانید آنها را در کنار غذاهای اصلی سرو کنید.

4. ریزوتو و قارچ

ریزوتو یک غذای ایتالیایی است که اکثر آشپزهای دنیا به آن علاقه خاصی دارند. ریزوتو برنج را به غذایی نرم و خوشمزه با انواع انتخاب ها در کنار آن تبدیل می کند. می توانید در کنار ریزوتو قارچ هم سرو کنید.

5. پای قارچ

پای و قارچ با هم اشتهاآور خوشمزه را تشکیل می دهند و انواع و اقسام دستور تهیه برای آن وجود دارد. ژامبون و قارچ در کنار هم ترکیب خوبی برای پای هستند و سفره شما را رنگین می کنند.


6. قارچ شکم پر

قارچ های شکم پر هم اشتهاآور (اپتایزر)های خوشمزه و رنگینی هستند. می توانید آنها را با هر چیزی پر کنید و تقریباً همه نوع قارچی را می توان شکم پر کرد.

7. قارچ برای شکم پر

می توانید بوقلمون یا مرغ را با موادی مثل قارچ و ادویه و ژامبون شکم پر کنید. قارچ تقریباً برای هر غذایی می تواند مکمل خوبی باشد. برای درست کردن مرغ شکم پر می توانید از انواع قارچ هایی که روی شعله کم می پزید استفاده کنید.

8. استیک با سس قارچ

استیک و قارچ با هم ترکیبی آشنا و همیشگی دارند. گوشت دنده به همراه سیر و سس قارچ هم طعم خیلی خوب و خوشمزه ای دارد. اول سس را آماده کنید و آن را گرم نگه دارید تا گوشت یا استیک شما آماده شود.

9. پیتزا با قارچ

قارچ یکی از مواد استاندارد و همیشگی پیتزا است. همیشه در یخچالتان قارچ داشته باشید و اگر خواستید یک پیتزای فوری و خوشمزه بپزید حتماً از قارچ استفاده کنید.

10. استروگانف با قارچ

استروگانف همیشه یک غذای سنتی از قارچ بوده است. از قارچ های ریز و تازه برای درست کردن استروگانف با قارچ استفاده کنید و نکته این است که 2 تا 3 ساعت آن را روی شعله کم بپزید تا طعمش به غذا دربیاید.

دستورهای فراوانی برای تهیه غذا با قارچ وجود دارد و این شما هستید که ذائقه خود را بهتر از هر فرد دیگری می دانید، پس نحوه پختن قارچ در هر غذایی را با ذائقه خود هماهنگ کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 4398 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۸ تير بازدید: 5271 ساعت: 11:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 در پارتی مرگ دانشجویان چه گذشت؟! ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
3 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
4 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
5 ویروس لامبدا چقدر وحشتناک است؟/ چه کسانی نباید از قارچ سیاه بترسند ۱۴۰۰ جمعه ۵ شهريور
6 چرا بیماران کووید قارچ سیاه می‌گیرند/ کرونا علت بروز قارچ سیاه نیست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
7 علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
8 آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
9 عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
10 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
11 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور ...

  کمبود کدام ویتامین به کاهش و توقف رشد بدن می انجامد؟ دکتر تیرنگ نیستانی گفت: کمبود روی برای نخستین بار ...

  چاقو، قاتل ویتامین ها برخی از میوه ها كه حاوی ویتامین (ث) هستند به دلیل ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟ پایگاه خبری لقمه: لیمو عمانی یک ماده غذایی رایج در بیشتر آشپرخانه‌های عربی و آسیایی است که دارای فواید فوق‌العاده‌ای برای سلامت جسم است.
شغل هایی که میتوان با آن پولدار شد پایگاه خبری لقمه: اگر می‌خواهید در خانه راحت بنشینید و بدون هیچ هزینه یا مزاحمتی برای خودتان کسب و کاری راه بیندازید و از قضا پول خوبی هم در بیاورید، این شغل‌ها درآمدتان را افزایش می‌دهد.
علائم کم خونی چیست؟ کم خونی مشکلی است که بین خانم ها شایع است و آمار آن در زنانی که فعالیت بیشتری دارند، بالاست. اما علایم کم خونی چیست و چگونه می توان فهمید که دچار کمبود آهن شده ایم. فرشته همیشه از خستگی زیاد گلایه داشت.