صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟
نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش
>
نیمی از جمعیت کشور بیش از نیاز خود کالری دریافت میکنند
سرپرست دفتر بهبود تغذیه:
نیمی از جمعیت کشور بیش از نیاز خود کالری دریافت میکنند
نزدیک به 50 درصد از افراد جامعه بیش از 120 درصد نیازشان کالری دریافت میکنند که این امر سبب بروز چاقی و اضافه وزن در همه گروه های سنی میشود.
لقمه:
زهرا عبداللهی در خصوص تغذیه سالم در جامعه گفت: تغذیه سالم به عنوان محور سلامت انسان و توسعه کشور شناخته شده است و می توان آن را به این صورت تعریف کرد که رعایت دو اصل تنوع و تعادل در برنامه غذایی روزانه اهمیت بسیاری دارد.
سرپرست دفتر بهبود تغذیه، در این خصوص افزود: منظور از تنوع، رعایت و به کار گیری همه گروه های غذایی اصلی از قبیل: میوه، سبزی جات، شیر و مواد لبنی، گوشت و حبوبات و تخم مرغ در برنامه غذایی روزانه است.
وی همچنین گفت: مشکلات تغذیه ای در کشور ما عمدتاً به دو صورت کم خوری و پر خوری باز می گردد و می توان گفت استفاده ناکافی از گروه های غذایی اساسی منجر به سوء تغذیه انرژی در کودکان و نوجوانان در سن رشد می شود و نیز این کمبود های تغذیه می تواند مشکلاتی از قبیل اختلال رشد، کم وزنی، کوتاه قدی، کاهش بهره هوشی، تضعیف سیستم ایمنی بدن و افزایش موارد ابتلا به بیماری های و مرگ و میر را ایجاد کند.
عبداللهی، در ادامه خاطر نشان کرد: در کنار کم خوری، مشکل بیش خوری نیز در جامعه روندی رو به گسترش در جامعه دارد و می توان گفت که نزدیک به 50 درصد از افراد جامعه بیش از 120 درصد نیازشان کالری دریافت می کنند که این امر سبب بروز چاقی و اضافه وزن در همه گروه های سنی می شود.
نقل از :رادیو ایران
کد:
443
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ دوشنبه ۲۵ مهر
بازدید:
3464
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2
اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3
توصیه های دارویی و تغذیهای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4
خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان
۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
5
هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی
۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
6
مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد
۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
7
برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
8
کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران
۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
9
مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان
۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
10
چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی
۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11
تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟
۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
راهکارهای عملی کاهش مصرف نمک
میانگین روزانه مصرف نمک در ایران 3 برابر استاندار...
بهترین راه برای کاهش چربی شکم کدام است؟
مصرف کالری بالا و کاهش فعالیت بدنی سبب چاقی و افزا...
دیابت هر 6 ثانیه یک قربانی می گیرد
هر 6 ثانیه یک نفر در جهان بر اثر ابتلا به قند خون ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا به لوله ای كه آب از آن خارج می شود می گوییم شیر؟!
در سال های دور ایران تنها دوشهر بیرجند و تبریز آب لوله كشی داشتند كه آن صنعت را از روسیه به امانت برده بودند و در كلان شهری مثل تهران مردم از آب چاه كه تمیز و سالم نبوداستفاده می كردند... ...
مقایسه نان سفید و سبوسدار
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: بهطور میانگین نان سبوسدار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟
هزینه های زیست محیطی مانند زمین، آب، علوفه و گازهای گلخانه ای که در پس تولید گوشت لازم جهت تولید یک همبرگر قرار دارد، بسیار مهمتر و بیشتر از آن است که فکرش را می کنید.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟
تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پردرآمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه بهدست میآورند، زحمت زیادی میكشند و آنقدر روشهای جدید ابداع كردهاند كه رئیس سازمان غذا و دارو میگوید شناسایی این تقلبها نیازمند خلاقیت است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است