طرز پخت آش بادنجان برای سفره افطار


آش بادنجان یکی از آش های خوشمزه است که غذای محلی شهرستان ملایر است و طرفداران بسیاری دارد.

به گزارش لقمه، آش جزو یکی از افطاری های مشهور در ماه رمضان است که انواع مختلفی هم دارد. یکی از آنها آش بادنجان است که بسیار هم خوشمزه است.

مواد لازم برای چهار تا شش نفر

  كشك                          200 گرم

 بادنجان                          یك كیلوگرم

لوبیا سفید                      100 گرم

 لوبیا چیتی                      100 گرم

 لوبیا قرمز                        100 گرم

 نخود                             80 گرم

بلغور گندم                       250 گرم

 گوشت گوسفندی             300 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه          به میزان لازم

 آب                                دو لیتر

 روغن                             100 گرم

 نعنا داغ                       یك قاشق سوپخوری

 سیر داغ                       دو قاشق سوپخوری

پیازداغ                          چهار قاشق غذاخوری(دو عدد)

پیاز                                  یك عدد

طرز تهیه

گوشت را با پیاز، یك لیتر آب و فلفل روی حرارت می‌گذاریم تا كاملا پخته شود، سپس آن را خارج كرده و ریش ریش می‌كنیم. حبوبات را كه از شب قبل خیس كرده‌ایم با مقداری نمك به آب گوشت افزوده و اجازه می‌دهیم تا مغز پخت شوند، بعد بلغور گندم را اضافه می‌كنیم تا کاملا لعاب دهد.

بادنجان‌ها را پوست گرفته و خرد می‌كنیم و با مقداری روغن و زردچوبه سرخ كرده و به حبوبات می‌افزائیم، پس از چند جوش نیمی از سیر، نعنا و پیازداغ را به همراه گوشت ریش شده به آش می‌افزائیم وقتی آش جا افتاد و لعاب‌دار شد كشك را به آن افزوده و شعله را خاموش می‌كنیم. آش را داغ درون ظرف كشیده و با مابقی نعنا، پیاز، سیرداغ و كشك تزئین می‌کنیم.

 


بازگشت به صفحه نخست




کد: 4457 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۹ تير بازدید: 3595 ساعت: 12:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
5 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 جریمه خوردن و آشامیدن در حین رانندگی چقدر است؟ ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
8 ترکیب کابینه پیشنهادی پزشکیان+سوابق ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
9 مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
10 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
11 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک نوشیدنی خطرناک برای سلامت جنین چای در کنار همه خواص مفید، برای جنین چندان مناسب ن...

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (1) پایگاه خبری لقمه: تا هنگامی که زنده هستید،ممکن است...

  شیرخام نخورید گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند که زن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم بسیار خطرناک خام خواری خانم‌هایی که باردار یا شیرده هستند، باید چنین رژیم‌هایی را با نظر پزشک خود ادامه دهند تا مشکلی برای خود و فرزندشان به وجود نیاید.
دیابتی ها داروی گیاهی مصرف کنند یا نه؟ رئیس انجمن دیابت ایران با بیان اینکه«استفاده از داروهای گیاهی برای کنترل دیابت را توصیه نمی کنیم چرا که هنوز یک مطالعه علمی در این زمینه انجام نگرفته است.» گفت:«داروهای گیاهی باید به صورت طولانی مدت و به مقدار زیاد مصرف شود تا اثرات خود را داشته باشد و به دلیل اینکه نمی دانیم این داروها چه عوارضی را برای بیماران به دنبال خواهند داشت مصرف آن را توصیه نمی کنیم.»
نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.
چگونه تاکسی اینترنتی حق نوبت مردم را می خورند؟ پایگاه خبری لقمه: رونق خرید اینترنتی نان تازه به بلای جان مردم منتظر در صف نانوایی ها تبدیل شده و باعث اتلاف وقت بیش از پیش ایشان می شود.