به گزارش لقمه، آش جزو یکی از افطاری های مشهور در ماه رمضان است که انواع مختلفی هم دارد. یکی از آنها آش بادنجان است که بسیار هم خوشمزه است.
مواد لازم برای چهار تا شش نفر
كشك 200 گرم
بادنجان یك كیلوگرم
لوبیا سفید 100 گرم
لوبیا چیتی 100 گرم
لوبیا قرمز 100 گرم
نخود 80 گرم
بلغور گندم 250 گرم
گوشت گوسفندی 300 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب دو لیتر
روغن 100 گرم
نعنا داغ یك قاشق سوپخوری
سیر داغ دو قاشق سوپخوری
پیازداغ چهار قاشق غذاخوری(دو عدد)
پیاز یك عدد
طرز تهیه
گوشت را با پیاز، یك لیتر آب و فلفل روی حرارت میگذاریم تا كاملا پخته شود، سپس آن را خارج كرده و ریش ریش میكنیم. حبوبات را كه از شب قبل خیس كردهایم با مقداری نمك به آب گوشت افزوده و اجازه میدهیم تا مغز پخت شوند، بعد بلغور گندم را اضافه میكنیم تا کاملا لعاب دهد.
بادنجانها را پوست گرفته و خرد میكنیم و با مقداری روغن و زردچوبه سرخ كرده و به حبوبات میافزائیم، پس از چند جوش نیمی از سیر، نعنا و پیازداغ را به همراه گوشت ریش شده به آش میافزائیم وقتی آش جا افتاد و لعابدار شد كشك را به آن افزوده و شعله را خاموش میكنیم. آش را داغ درون ظرف كشیده و با مابقی نعنا، پیاز، سیرداغ و كشك تزئین میکنیم.
بازگشت به صفحه نخست