طرز پخت آش بادنجان برای سفره افطار


آش بادنجان یکی از آش های خوشمزه است که غذای محلی شهرستان ملایر است و طرفداران بسیاری دارد.

به گزارش لقمه، آش جزو یکی از افطاری های مشهور در ماه رمضان است که انواع مختلفی هم دارد. یکی از آنها آش بادنجان است که بسیار هم خوشمزه است.

مواد لازم برای چهار تا شش نفر

  كشك                          200 گرم

 بادنجان                          یك كیلوگرم

لوبیا سفید                      100 گرم

 لوبیا چیتی                      100 گرم

 لوبیا قرمز                        100 گرم

 نخود                             80 گرم

بلغور گندم                       250 گرم

 گوشت گوسفندی             300 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه          به میزان لازم

 آب                                دو لیتر

 روغن                             100 گرم

 نعنا داغ                       یك قاشق سوپخوری

 سیر داغ                       دو قاشق سوپخوری

پیازداغ                          چهار قاشق غذاخوری(دو عدد)

پیاز                                  یك عدد

طرز تهیه

گوشت را با پیاز، یك لیتر آب و فلفل روی حرارت می‌گذاریم تا كاملا پخته شود، سپس آن را خارج كرده و ریش ریش می‌كنیم. حبوبات را كه از شب قبل خیس كرده‌ایم با مقداری نمك به آب گوشت افزوده و اجازه می‌دهیم تا مغز پخت شوند، بعد بلغور گندم را اضافه می‌كنیم تا کاملا لعاب دهد.

بادنجان‌ها را پوست گرفته و خرد می‌كنیم و با مقداری روغن و زردچوبه سرخ كرده و به حبوبات می‌افزائیم، پس از چند جوش نیمی از سیر، نعنا و پیازداغ را به همراه گوشت ریش شده به آش می‌افزائیم وقتی آش جا افتاد و لعاب‌دار شد كشك را به آن افزوده و شعله را خاموش می‌كنیم. آش را داغ درون ظرف كشیده و با مابقی نعنا، پیاز، سیرداغ و كشك تزئین می‌کنیم.

 


بازگشت به صفحه نخست




کد: 4457 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۹ تير بازدید: 3455 ساعت: 12:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
3 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
4 جریمه خوردن و آشامیدن در حین رانندگی چقدر است؟ ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 ترکیب کابینه پیشنهادی پزشکیان+سوابق ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
6 مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
8 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
9 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
10 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
11 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی‌هایی که رشد مو را زیاد می‌کنند خوردن سبزیجاتی که به رنگ سبز تیره هستند، سرشار از ...

  5 هفته سویا بخورید روش های ممانعت از ابتلا به بیماری های قلبی کاهش مق...

  کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.
آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
طعم‌هایی كه امروزمان را خراب كرد یادش بخیر، آن روزهایی كه دلمان لك می‌زد برای رفتن به مدرسه... روزهایی كه تا زنگ تفریح زده می‌شد با اشتیاق به سمت حیاط مدرسه می‌رفتیم و اولین جایی كه سراغش را می‌گرفتیم «بوفه مدرسه» بود.
رستوران دشمنان آمریكا در ایالات متحده هیچ چیز انحصاری نیست و انگار قرار هم نبوده كه باشد. این موضوع استثنایی هم ندارد، از قدرت و اقتصاد و این‌جور چیزها گرفته تا...