طرز تهیه رولت سبزیجات


از سبزیجات مختلف مثل بادنجان، هویج و نخود می توانید یک رولت خوشمزه تهیه کنید.

مواد اولیه:

آرد دو پیمانه
تخم‌مرغ و سیب زمینی از هر کدام یك عدد
سركه دو قاشق سوپخوری
شیر نصف پیمانه
نمك یك قاشق مرباخوری
روغن سه قاشق سوپخوری
نخودفرنگی یك پیمانه
هویج، پیاز و بادنجان و زرده تخم‌مرغ از هر كدام یك عدد
نمك، فلفل و ادویه و کنجد به میزان لازم 


طرز تهیه:

آرد و نمك را مخلوط كرده وسط آن را گود كنید. تخم‌مرغ، سركه و شیر را افزوده و آرام‌آرام همه مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر یك‌دستی به دست آید. خمیر را كنار گذاشته و سیب‌زمینی، هویج و بادنجان را نگینی خرد كرده و جداگانه تفت دهید. پیاز را هم خرد كرده و تفت دهید. همه سبزیجات را با هم مخلوط كرده، نمك، فلفل، ادویه و نخودفرنگی پخته‌شده را هم اضافه و كنار بگذارید تا خنك شود. خمیر را در سطح آرد پاشی‌شده با وردنه باز كرده و روغن را با قلم‌مو روی آن كشیده از مایه سبزیجات یك ردیف روی خمیر قرار داده و آن را رول كنید. روی آن زرده تخم‌مرغ زده و كنجد بپاشید و در فر از قبل گرم‌شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 5306 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۰ مهر بازدید: 5584 ساعت: 8:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رولـت خالخالی فندق و عسل ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۶ مرداد
2 رولت خامه‌ای با توت فرنگی های لاکچری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
3 روش تهیه رولت بستنی کاکائویی ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر
4 طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی+ عکس ۱۳۹۳ جمعه ۳ بهمن
5 آشنایی با روش تهیه پیتزا رولتی با مایکروویو ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ دي
6 طرز تهیه رولت مرغ ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
7 ۱۰ عادتی که باعث می‌شود چاق شوید ۱۳۹۳ شنبه ۲۱ تير
8 15خوراکی برای تعطیلات نوروز ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
9 آموزش تهیه حلوای رولتی برای سفره افطار ۱۳۹۲ سه شنبه ۱ مرداد
10 طرز تهیه رولت خرما؛ شیرینی بعد از افطار ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تابستان دلپذیر با این عرقیات گیاهی در فصل تابستان بیشتر از فصل‌های دیگر سال تمایل به ...

  سحری بخوریم یا نه؟ سحری یک وعده غذایی مهم و ضروری در ماه رمضان است. ب...

  پیشگیری از موخوره با تغذیه درست موخوره در موهای آسیب‌دیده ایجاد می‌شود و برای پیشگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.
همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.
حسین پاکدل و کافه ای از جنس کتاب نویسنده، نمایش‌نامه نویس، مجری، بازیگر و کارگردان کشورمان این روزها در کافه‌ای در سطح شهر کرج مشغول به ارائه خدمات به هموطنان است.