مواد اولیه: آرد دو پیمانه تخممرغ و سیب زمینی از هر کدام یك عدد سركه دو قاشق سوپخوری شیر نصف پیمانه نمك یك قاشق مرباخوری روغن سه قاشق سوپخوری نخودفرنگی یك پیمانه هویج، پیاز و بادنجان و زرده تخممرغ از هر كدام یك عدد نمك، فلفل و ادویه و کنجد به میزان لازم طرز تهیه: آرد و نمك را مخلوط كرده وسط آن را گود كنید. تخممرغ، سركه و شیر را افزوده و آرامآرام همه مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر یكدستی به دست آید. خمیر را كنار گذاشته و سیبزمینی، هویج و بادنجان را نگینی خرد كرده و جداگانه تفت دهید. پیاز را هم خرد كرده و تفت دهید. همه سبزیجات را با هم مخلوط كرده، نمك، فلفل، ادویه و نخودفرنگی پختهشده را هم اضافه و كنار بگذارید تا خنك شود. خمیر را در سطح آرد پاشیشده با وردنه باز كرده و روغن را با قلممو روی آن كشیده از مایه سبزیجات یك ردیف روی خمیر قرار داده و آن را رول كنید. روی آن زرده تخممرغ زده و كنجد بپاشید و در فر از قبل گرمشده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.بازگشت به صفحه نخست