رولـت خالخالی فندق و عسل


پایگاه خبری لقمه: این رولت خالخالی هم خوشمزه است و هم با ظاهری که دارد، میز غذای شما را زیبا میکند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این رولت خالخالی هم خوشمزه است و هم با ظاهری که دارد، میز غذای شما را زیبا میکند.

طرز تهیه رولـت خالدار فندق و عسل 

مواد لازم: 
 
پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری
نمک 1 پینچ
کره (آبکرده) 30 گرم
تخم‌مرغ 7 عدد
شکر 150 گرم
وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری
آرد 150 گرم
خامه (فرم گرفته) 300 گرم
عسل 1 قاشق سوپخوری
پودر قهوه فوری 1 قاشق سوپخوری
فندق (برشته و خردکرده) 120 گرم
 
 
طرز تهیه:
 
1-ابتدا مایه تزئینی رولت را به این ترتیب فراهم کنید. تخم‌مرغ، آرد، پودر کاکائو، نمک و کره را در کاسه کوچکی بریزید و با یکدیگر مخلوط سازید. آن‌گاه به مدت 10 دقیقه، آن را کنار بگذارید تا مایه فراهم کرده، قدری غلیظ شود.
 
2-سپس آن را روی شابلون و سیل پت بکشید و بعد شابلون را بردارید. حال طرح خالدار شابلون روی سیل پت دیده می‌شود. اکنون مایه رولت را آماده کنید و به آرامی روی سیل پت و طرح تزئینی بریزید و صاف کنید.
 
3-اینک نان رولت را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 220 درجه سانتیگراد، بپزید. حال روی نان رولت یک سینی برگردانید تا نان خشک نشود و همینکه خنک شد، آن را روی کاغذ روغنی برگردانید و رول کنید.
 
4-سپس صبر کنید رولت کاملاً خنک شود و بعد آن را باز کنید، مخلوط خامه، عسل و قهوه را رویش بمالید و فندق بپاشید. اینک دوباره رولت را رول کنید، در کاغذ روغنی بپیچید و یک شب در یخچال نگه‌دارید تا آماده مصرف شود.
 
طرز تهیه رولت:
 
1-زرده‌های تخم‌مرغ، نیمی از شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به تدریج باقیمانده شکر را به آن بیفزائید. حالا زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد آرد را بیفزائید و به کمک لیسک مواد را با یکدیگر مخلوط سازید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :سوران

کد: 11511 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۶ مرداد بازدید: 462 ساعت: 10:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
3 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
4 طرز پخت آش کلم باکویی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 طرز تهیه ساندویچ میگو ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7 سالسا و چیپس ترتیلا ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
8 فاهیتای مرغ و گوشت ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
9 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
10 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
11 طرز تهیه مینی تاکوی مرغ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تخم مرغ عسلی نخورید تخم مرغ را به صورت آب پز کاملا سفت شده استفاده کنی...

  وقتی انگور می‌خورید، حتماً هسته‌اش را بجوید روغن هسته انگور ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و فنولی نس...

  بالاخره ته دیگ بخوریم؟ سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان یکی از مرسوم‌ترین رسم‌های ماه محرم و صفر، پخش کردن غذای نذری است. پختن نذری هم فقط محدود به ایران و ما ایرانی‌ها نمی‌شود بلکه خیلی از مسلمانان جهان در این ماه‌ها رسم تهیه غذای نذری دارند.
جلوگیری از چاقی پس از ازدواج+ برنامه‌ غذایی عروس و دامادها تجربه‌ی عروس و داماد شدن تجربه‌ی زیبا و در عین حال استرس‌زایی است. البته این استرس و نگرانی، طبیعی و در عین حال دلچسب است اما نباید با اضافه وزن همراه شود.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید همه ما دوست داریم پوستی جوان و شاداب داشته باشیم بدون این که ماده شیمیایی به پوست مان بزنیم. استفاده از روغن های طبیعی برای درمان، خوشبو کردن و شادابی پوست پیشینه ای طولانی دارد.