میدان امام حسین(ع) میزبان دومین جشنواره نان و خرما


رئیس فرهنگ سرای اندیشه از برگزاری دومین جشنواره فرهنگی هنری نان و خرما با عنوان شهد برکت همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش لقمه، سید محمد حسین حجازی با اعلام این خبر اظهار داشت: در این جشنواره ضمن ارائه انواع خرماهای استان‌های مختلف کشور و انواع نان‌های محلی، صنعتی و سنتی، کتب مرتبط با سلامت و تغذیه عرضه خواهد شد.



حجازی در ادامه تصریح کرد: در حاشیه این جشنواره کارگاه پخت انواع نان‌های سنتی شهری و عشایری، تهیه انواع مشتقات خرما نظیر شیره خرما و قند خرمایی در معرض دید مراجعه کنندگان قرار داده خواهد شد. در کنار این برنامه‌ها مشاغل و فرهنگ‌های اقوام ایرانی به جوانان ونوجوانان شهر تهران معرفی می‌شوند.



وی ترویج و تعمیق فرهنگ اسلامی و ایجاد فضای معنوی را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره همزمان با ماه مبارک رمضان اعلام کرد و گفت: یکی از اصلی‌ترین اهداف این جشنواره توجه به آموزه‌های دینی در خصوص لزوم ساده زیستی و قناعت است.



حجازی توجه به اصلاح الگوی مصرف و کاهش ضایعات نان را از دیگر اهداف جشنواره نان و خرما برشمرد. علاقه مندان برای بازدید از این جشنواره می توانند همه روزه از ساعت 19 تا 24 به میدان امام حسین(ع) مراجعه نمایند.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4535 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۹ تير بازدید: 2628 ساعت: 4:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
2 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
3 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
4 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
5 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
6 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
7 فراخوان تور عکاسی «خوشه» منتشر شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
8 سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
9 جشنواره عکس خوشه می‌تواند جریان سازی اجتماعی کند ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
10 سومین جشنواره عکس خوشه هدفمند است ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
11 حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری...

  مصرف خودسرانه مکمل‌ ویتامین D3 مسمومیت‌زا است یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 م...

  توصیه های غذایی برای بارداری بیشتر مردم به خاطر خوردن گوشت گاو، گوسفند یا مرغی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان ناباروری زنان با رژیم غذایی یک فوق تخصص تغذیه ناباروری گفت: زنانی که به ناباروری مبتلا هستند، نباید از چربی های اشباع مانند لبنیات چرب و دنبه زیاد استفاده کنند.
لبنیات مشمول قیمت‌گذاری شد معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت،معدن و تجارت گفت: لبنیات از این پس مشمول قیمت‌گذاری شده‌اند.
12 نوشیدنی مفید که شما را سرحال می کند لقمه: با این نوشیدنی ها که شامل مخلوط میوه ها یا تغییر خلاقانه لیمونادهای سنتی می باشد سر حال شوید.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.