طرز پخت فرنی مخصوص آذربایجان برای سفره افطار


فرنی یکی از دسرهای ایرانی است که به آسانی و سریع تهیه می شود.

به گزارش لقمه، فرنی معمولا به خاطر شیر و نشاسته ای که در آن به کار می رود، برای بچه ها غذایی مقوی است، اما نوعی دسر هم محسوب می شود.

مواد لازم:

تخم مرغ 1 عدد

کره 50 گرم

آرد ذرت یا برنج ۲ قاشق غذاخوری

گلاب 1 پیمانه

پودر گل سرخ برای تزئین

شکر 1 پیمانه

شیر 5/2 پیمانه

گردو یک دوم پیمانه برای تزئین

برنج 1 پیمانه

 

طرز تهیه:

میتوان به جای کره از 2 قاشق خامه استفاده کرد که خامه خوشمزه تر است. برنج را قبلاً شسته و با آب خالی بدون نمک چند ساعتی خیس کرده ایم و سپس حدود نیم ساعت با آب خالی پخته ایم.

وقتی که مقداری از آب برنج باقی ماند مقداری از شیر را به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا برنج باز شود میگذاریم بجوشد گلاب را هم به برنج اضافه میکنیم. در این فاصله در ظرف دیگری شکر و آرد را به همراه تخم مرغ و خامه با هم مخلوط میکنیم و کم کم بقیه شیر را هم به این مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم. برای تهیه این فرنی از ظرف لعابی یا استیل استفاده نکنید چون ته میگیرد.

وقتی ظرف روی حرارت جوشید مواد را به ظرف اضافه میکنیم و حرارت را کم میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا ته نگیرد حدوداً 10 دقیقه بعد مواد آماده میشود وقتی خودش را گرفت داخل ظرف مورد نظر میکشیم و میگذاریم سرد شود و بعد مصرف میکنیم.

میتوان این فرنی را به صورت 3 رنگ درست کرد یعنی کاکائو و زعفران هم اضافه کرد. روی فرنی را با پودر گل سرخ و همچنین مربای گل سرخ تزئین میکنیم.

میتوان در این فرنی از برنج استفاده نکرد و به جای برنج فقط آرد برنجی که در مواد گفته شد را بیشتر استفاده کرد در این صورت حلیمی غذا بیشتر میشود اما نوع سنتی این فرنی در آذربایجان با برنج و به صورتی که گفته شد تهیه می شود.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 4553 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۰ تير بازدید: 5869 ساعت: 12:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پخت طولانی ترین پیتزا جهان در کالیفرنیا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
2 درمان بیماری شیزوفرنی با رژیم غذایی غنی از چربی ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۰ آذر
3 سه روش تهیه سالاد سزار caesar salad ۱۳۹۴ سه شنبه ۳۱ شهريور
4 بهره برداری رستوران تمام خودکار در آمریکا ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
5 تأثیر مصرف گردو بر بهبود ویژگی اسپرم ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي
6 چگونه کودکان را به خوردن صبحانه ترغیب کنیم؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۶ مهر
7 زن 60 کیلویی 5و نیم کیلو فرنی را در 30 دقیقه خورد! +تصاویر ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۵ ارديبهشت
8 رژیم خیلی کم‌چـرب هم عارضه دارد! ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۸ فروردين
9 از ۱۴ غذای معجزه گر غافل نشوید ۱۳۹۳ شنبه ۱۶ فروردين
10 هندوانه، فشار خون چاق ها را کم می کند ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۱ فروردين
11 برچسب‌های هشدار، این‌بار برای نوشابه‌ها ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مشاجره والدین جلوی فرزندان به مصرف الکل و مواد در نوجوانان منجر می‌شود یک روانشناس با تشریح تأثیر مشاجره والدین جلوی فرزن...

  تا فرصت دارید هلو بخورید! هلو میوهٔ آبدار و خوشمزهٔ تابستانی است که در بازار...

  30 دقیقه ورزش در روز برای کاهش وزن کافی است تحقیقات جدید نشان داد که 30 دقیقه ورزش در روز برای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیامبران چه زمانی «شام» می‌خوردند؟ وعده غذایی شام یکی از وعده‌های غذایی است که بهتر است در زمان و با دقت بیشتر و رعایت نکات خاصی صرف شود.
سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: برای تامین بهتر غذای مردم و رشد امنیت غذایی در کشور، باید پوست‌اندازی جدیدی در سیاست‌گذاری کشاورزی ایجاد شود و سه تحول اساسی رخ دهد.
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت‌ این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانه‌ها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.