طرز پخت فرنی مخصوص آذربایجان برای سفره افطار


فرنی یکی از دسرهای ایرانی است که به آسانی و سریع تهیه می شود.

به گزارش لقمه، فرنی معمولا به خاطر شیر و نشاسته ای که در آن به کار می رود، برای بچه ها غذایی مقوی است، اما نوعی دسر هم محسوب می شود.

مواد لازم:

تخم مرغ 1 عدد

کره 50 گرم

آرد ذرت یا برنج ۲ قاشق غذاخوری

گلاب 1 پیمانه

پودر گل سرخ برای تزئین

شکر 1 پیمانه

شیر 5/2 پیمانه

گردو یک دوم پیمانه برای تزئین

برنج 1 پیمانه

 

طرز تهیه:

میتوان به جای کره از 2 قاشق خامه استفاده کرد که خامه خوشمزه تر است. برنج را قبلاً شسته و با آب خالی بدون نمک چند ساعتی خیس کرده ایم و سپس حدود نیم ساعت با آب خالی پخته ایم.

وقتی که مقداری از آب برنج باقی ماند مقداری از شیر را به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا برنج باز شود میگذاریم بجوشد گلاب را هم به برنج اضافه میکنیم. در این فاصله در ظرف دیگری شکر و آرد را به همراه تخم مرغ و خامه با هم مخلوط میکنیم و کم کم بقیه شیر را هم به این مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم. برای تهیه این فرنی از ظرف لعابی یا استیل استفاده نکنید چون ته میگیرد.

وقتی ظرف روی حرارت جوشید مواد را به ظرف اضافه میکنیم و حرارت را کم میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا ته نگیرد حدوداً 10 دقیقه بعد مواد آماده میشود وقتی خودش را گرفت داخل ظرف مورد نظر میکشیم و میگذاریم سرد شود و بعد مصرف میکنیم.

میتوان این فرنی را به صورت 3 رنگ درست کرد یعنی کاکائو و زعفران هم اضافه کرد. روی فرنی را با پودر گل سرخ و همچنین مربای گل سرخ تزئین میکنیم.

میتوان در این فرنی از برنج استفاده نکرد و به جای برنج فقط آرد برنجی که در مواد گفته شد را بیشتر استفاده کرد در این صورت حلیمی غذا بیشتر میشود اما نوع سنتی این فرنی در آذربایجان با برنج و به صورتی که گفته شد تهیه می شود.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 4553 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۰ تير بازدید: 5535 ساعت: 12:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پخت طولانی ترین پیتزا جهان در کالیفرنیا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
2 درمان بیماری شیزوفرنی با رژیم غذایی غنی از چربی ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۰ آذر
3 سه روش تهیه سالاد سزار caesar salad ۱۳۹۴ سه شنبه ۳۱ شهريور
4 بهره برداری رستوران تمام خودکار در آمریکا ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
5 تأثیر مصرف گردو بر بهبود ویژگی اسپرم ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي
6 چگونه کودکان را به خوردن صبحانه ترغیب کنیم؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۶ مهر
7 زن 60 کیلویی 5و نیم کیلو فرنی را در 30 دقیقه خورد! +تصاویر ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۵ ارديبهشت
8 رژیم خیلی کم‌چـرب هم عارضه دارد! ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۸ فروردين
9 از ۱۴ غذای معجزه گر غافل نشوید ۱۳۹۳ شنبه ۱۶ فروردين
10 هندوانه، فشار خون چاق ها را کم می کند ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۱ فروردين
11 برچسب‌های هشدار، این‌بار برای نوشابه‌ها ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهار نارنج، برای رفع تپش قلب مفید است بهارنارنج همان گل های درخت نارنج است که دارای بوی ...

  نکاتی در مورد بادمجان

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افرادی که برچسب مواد غذایی را می‌خوانند، لاغرتر هستند تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.
سفره ایرانی از زبان دکتر حداد عادل سخنرانی دوم دكتر غلامعلی حداد عادل در سلسله سخنرانی های خود با عنوان فرهنگ ایران به موضوع "سفره ایرانی پرداخته است و به صورت اجمالی ابعاد مختلف خورد و خوراک ایرانی را مورد بررسی قرار داده اند.
۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند بحث در مورد ترکیبات شیمیایی، یک موضوع تخصصیه. اما چاره ای نیست برای حفظ سلامت باید بخشی از این مواد رو شناخت. از جمله این ترکیبات پرفلورنیته (PFCS) . این ماده نوعی فلورید شیمیایی با ویژگی های منحصر به فرده.
کاهش وزن با دکتر اوز وقتی بحث کاهش وزن به میان می‌آید، دکتر اوز می‌تواند کمک زیادی به شما کند. برنامه کاهش وزن دکتر اوز از سال 2009 فعالیت خود را آغاز کرده و تا امروز صدها نفر از افرادی که قصد لاغری داشتند توانسته‌اند فقط با ایجاد تغییر در عادات خود چندین کیلو لاغر شوند.