طرز پخت فرنی مخصوص آذربایجان برای سفره افطار


فرنی یکی از دسرهای ایرانی است که به آسانی و سریع تهیه می شود.

به گزارش لقمه، فرنی معمولا به خاطر شیر و نشاسته ای که در آن به کار می رود، برای بچه ها غذایی مقوی است، اما نوعی دسر هم محسوب می شود.

مواد لازم:

تخم مرغ 1 عدد

کره 50 گرم

آرد ذرت یا برنج ۲ قاشق غذاخوری

گلاب 1 پیمانه

پودر گل سرخ برای تزئین

شکر 1 پیمانه

شیر 5/2 پیمانه

گردو یک دوم پیمانه برای تزئین

برنج 1 پیمانه

 

طرز تهیه:

میتوان به جای کره از 2 قاشق خامه استفاده کرد که خامه خوشمزه تر است. برنج را قبلاً شسته و با آب خالی بدون نمک چند ساعتی خیس کرده ایم و سپس حدود نیم ساعت با آب خالی پخته ایم.

وقتی که مقداری از آب برنج باقی ماند مقداری از شیر را به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا برنج باز شود میگذاریم بجوشد گلاب را هم به برنج اضافه میکنیم. در این فاصله در ظرف دیگری شکر و آرد را به همراه تخم مرغ و خامه با هم مخلوط میکنیم و کم کم بقیه شیر را هم به این مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم. برای تهیه این فرنی از ظرف لعابی یا استیل استفاده نکنید چون ته میگیرد.

وقتی ظرف روی حرارت جوشید مواد را به ظرف اضافه میکنیم و حرارت را کم میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا ته نگیرد حدوداً 10 دقیقه بعد مواد آماده میشود وقتی خودش را گرفت داخل ظرف مورد نظر میکشیم و میگذاریم سرد شود و بعد مصرف میکنیم.

میتوان این فرنی را به صورت 3 رنگ درست کرد یعنی کاکائو و زعفران هم اضافه کرد. روی فرنی را با پودر گل سرخ و همچنین مربای گل سرخ تزئین میکنیم.

میتوان در این فرنی از برنج استفاده نکرد و به جای برنج فقط آرد برنجی که در مواد گفته شد را بیشتر استفاده کرد در این صورت حلیمی غذا بیشتر میشود اما نوع سنتی این فرنی در آذربایجان با برنج و به صورتی که گفته شد تهیه می شود.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 4553 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۰ تير بازدید: 5784 ساعت: 12:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پخت طولانی ترین پیتزا جهان در کالیفرنیا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
2 درمان بیماری شیزوفرنی با رژیم غذایی غنی از چربی ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۰ آذر
3 سه روش تهیه سالاد سزار caesar salad ۱۳۹۴ سه شنبه ۳۱ شهريور
4 بهره برداری رستوران تمام خودکار در آمریکا ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
5 تأثیر مصرف گردو بر بهبود ویژگی اسپرم ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي
6 چگونه کودکان را به خوردن صبحانه ترغیب کنیم؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۶ مهر
7 زن 60 کیلویی 5و نیم کیلو فرنی را در 30 دقیقه خورد! +تصاویر ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۵ ارديبهشت
8 رژیم خیلی کم‌چـرب هم عارضه دارد! ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۸ فروردين
9 از ۱۴ غذای معجزه گر غافل نشوید ۱۳۹۳ شنبه ۱۶ فروردين
10 هندوانه، فشار خون چاق ها را کم می کند ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۱ فروردين
11 برچسب‌های هشدار، این‌بار برای نوشابه‌ها ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه بیماران PKUدر مواقع اضطراری پایگاه خبری لقمه: عفونت، سرماخوردگی، اسهال، تزریق ...

  آدامس بجویم یا نجویم؟ یک دندانپزشک گفت: آدامس همزمان می‌تواند آثار مثبت ...

  مسواک بزنید تا عقلتان زایل نشود! پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک تحقیق جدید، از ارتب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.
خوش اندامی، چه غذایی؟ در چه زمانی؟ در این مقاله یک روز رژیمی ساده را به عنوان نمونه عنوان می‌کنیم تا بگوییم چه چیزی را در چه ساعاتی از روز مصرف کنید تا هم انرژی لازم برای کارهای روزانه را داشته باشید و هم اینکه یک روز رژیمی سالم را پشت سر بگذرانید.
استقلال اقتصادی و امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: مطالعات و بررسی‌های نشان دهندۀ این حقیقت است كه اقتصاد كشور بنا به علل گوناگون، از عدم تعادل‌های متنوع و متعددی رنج می‌برد. این امر، منجر به گسترش فقر، نابرابری اجتماعی، طبقاتی شدن جامعه، بیكاری و استقراض خارجی شده است. در این نوشتار برآنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم كه آیا مبانی اقتصادی قانون اساسی باعث به وجود آمدن این عدم تعادل‌هاست؟
همه چیز درباره محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا برای تعداد بی‌شمار مردمی که به این نوشیدنی باستانی و 5 هزار ساله وابسته‌اند، چای یعنی زندگی، یعنی آغاز روز و در یک کلام بخشی از فرهنگی جهانی که پیر و جوان در هر نقطه این کره خاکی روز خود را با آن آغاز می‌كنند و ادامه می‌دهند.