دلایل بروز بحران فصلی در تولید مرغ و تخم‌مرغ


یک کارشناس کشاورزی گفت: تخصص نداشتن سرمایه‌گذاران صنعت طیور، نبود تولید خطی و تنظیم نکردن بازار باعث شده به طور متوسط هرفصل در زمینه تولیدات استراتژیک مرغ و تخم‌مرغ بحران ایجاد شود.

به گزارش لقمه، مجتبی زاغری، استاد دانشگاه تهران اظهار کرد: صنعت طیور در حال حاضر 60 درصد پروتئین مورد نیاز مردم را تامین می‌کند و سرانه مصرف گوشت مرغ بیش از 20 کیلوگرم و تخم‌مرغ حدود 12 کیلوگرم است اما به طور متوسط هرفصل در زمینه تولید این دو محصول پروتئینی مهم بحران ایجاد می‌شود.

وی نبود تولید خطی و تنظیم نکردن بازار در طول سال را عامل واردات مرغ و تخم‌مرغ دانست و تاکید کرد: باید تولید در بخش طیور خطی شود.

این کارشناس طیور با اشاره به فعالیت بیش از 18 هزار واحد پرورش مرغ گوشتی در کشور گفت: مدیریت در این بخش‌های تولیدی معمولا به صورت ادواری است چون هم‌اکنون این صنعت زیان‌ده است و هر دو - سه سال یک بار مدیریتش تغییر می‌کند. از سوی دیگر تخصص نداشتن سرمایه‌گذاران این بخش از دیگر دلایل ضرر صنعت مرغداری است.

زاغری به کسانی که تمایل به سرمایه‌گذاری در صنعت طیور را دارند، پیشنهاد کرد: برای آگاهی و بالا بردن راندمان تولید، قبل از انجام این کار با کارشناسان بخش مشورت کنند.

وی بیماری‌های طیور، گرانی نهاده‌های وارداتی را از مشکلات این بخش دانست و اظهار کرد: می‌توان با مدیریت هزینه‌ها و کاهش تلفات، بازدهی بهتری در این صنعت داشت اما در حال حاضر دام‌ها با وزن کم کشتار می‌شوند که نباید این کار صورت گیرد.

این کارشناسبا بیان این‌که باید توان خرید مردم افزایش یابد تا قیمت‌ها واقعی شود، گفت: هم‌اکنون قیمت مرغ کمتر از هزینه‌ تمام شده‌ آن است که باعث زیان تولیدکنندگان و انباشت بدهی‌های بانکی در این بخش می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4624 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۵ مرداد بازدید: 2995 ساعت: 12:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
11 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزا...

  هندوانه، فشار خون چاق ها را کم می کند تحقیقات اخیر محققان دانشگاه ایالتی کالیفرنیا نشان ...

  خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته سکته مغزی یکی از بیماری‌هایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز می‌کند و به‌طور ناگهانی نمایان می‌شود. برای همین هم بسیاری از افراد می‌خواهند با شیوه‌های پیشگیری از آن آشنا شوند.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
چگونه می توانیم روزی 50 گرم تولید زباله خود را کاهش دهیم؟ اولین قدم در مدیریت پسماند و زباله آنست که دورریزها را کم کنیم و از مواد و کالاها درست استفاده کنیم.
۶ عادتی که همانند سیگار کشیدن مضر است گفته می شود، علاوه بر سیگار کشیدن عادت های ناسالم دیگری نیز وجود دارد که پیامدهای آن با عوارض سیگار کشیدن فرق چندانی ندارد.